Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze jest eq z navicata, wbiła sura do m1 i zaczęła rozdawać. by3xx ma nick. :) Aktualnie serwer jest wyłączony i Av3nGeR próbuje coś na to poradzić.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Na serwerze jest eq z navicata, wbiła sura do m1 i zaczęła rozdawać. by3xx ma nick. :) Aktualnie serwer jest wyłączony i Av3nGeR próbuje coś na to poradzić.

Dowodziki :>

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Dowodziki :>

Dowodów Ci nie dam, z powodów znanych tylko i wyłącznie mi. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Zróbcie z tymi bonami , bo żeby wybonować zbroje to trzeba kupywać cały czas dodania i zmianki bo all usuwa , po co to jest wgl.. nie lepiej zrobić jakiś plik co by zabezpieczał przed BS'em niż cały czas się usuwać..

Czekam na ON całą noc , mam nadzieje , że nastanie szybko -;d

alt9b9.jpg

Dawcio ----> Ethana.eu :D

Opublikowano

Do administracji:

Proszę abyście zwiększyli dmg skili archera. Dlaczego?

Wczoraj testowałem na 15 lvl bez eq i z najsilniejszego skila (ognista strzała) waliłem 3k. Weźcie pod uwagę to, że jak archer się oddali wali 2x mniej.

Miałem 41% na ludzi przy testowaniu.

Druga rzecz to dmg łuków, mam łuk na 90lvl +6 (wbudowany bonus 21% ludzi) bije z niego o 1k mniej niż z normalnego na 65+9 bez bonów.

Sprawdźcie to i naprawcie dmg !

Opublikowano

Do administracji:

Proszę abyście zwiększyli dmg skili archera. Dlaczego?

Wczoraj testowałem na 15 lvl bez eq i z najsilniejszego skila (ognista strzała) waliłem 3k. Weźcie pod uwagę to, że jak archer się oddali wali 2x mniej.

Miałem 41% na ludzi przy testowaniu.

Druga rzecz to dmg łuków, mam łuk na 90lvl +6 (wbudowany bonus 21% ludzi) bije z niego o 1k mniej niż z normalnego na 65+9 bez bonów.

Sprawdźcie to i naprawcie dmg !

Wbij max na ludzi + status a następnie mów że dmg jest małe.

41% (w tym 21% z łuku) to jest 2 itemki z 10na ludzi a wchodzi chyba max 15 na ludzi co daje 60% (4 przedmioty) i statystyki 30pkt (2 przedmioty oraz można postarać się o kolce pod postać)

Nie wiem czy ten temat był poruszany.

Nagrody z biologa są do niczego. Ukończyłem biologa mając 502defa, odebrałem nagrodę 100defa to przez chwile miałem 602 defa lecz za 5minut gdy się przeniosłem defa miałem znowu 502.

Opublikowano

@UP

Ja mam z biologiem wszystko normalnie, ukończyłem go do konarów i wszystko jest odczuwalne + widać w statusie.

Jak zsiadasz i wsiadasz na konia to wtedy statusy się "resetują" ale wartości powinny powrócić.

Opublikowano

Nie potrzeba dowodu że administracja się zgodziła. Taka rozmowa w ogóle nie powinna mieć miejsca.

GM który już w grze podał kontakt do Itsuko powinien odmówić prowadzenia takiej dyskusji i nie udzielać żadnej informacji odnośnie czegoś takiego.

Ciężka praca? Proszę cię, takie pliki i takie bugi ma ponad połowa privów. To co obiecują nijak ma się do tego co spotkamy na Ethanie.

Nie polecam tutaj w ogóle wchodzić, najpierw nie idzie sie wbić na serwer bo logowanie nie działa, potem jakieś dziwne błędy w kliencie.

To nie jest sprawiedliwe że inni expią i grają a inni nie mogą bo coś się popsuło a administracja ma to gdzieś.

Faktem jest że teraz nie ma ANI JEDNEGO nowego serwera, który by wyszedł i funkcjonował normalnie.

Zazwyczaj tak to działa: start serwera>masa bugów>masa zgłoszeń>cisza od administracji>znów zgłoszenia>admini obiecują że coś naprawią>połowa graczy dostaje wścieklizny>administracja robi reset>znów coś się pierdzieli>robią reset>zostaje garstka graczy>wciąż pełno bugów>admini twierdzą że wszystko jest ok>serwer pada po jakimś czasie.

Gościu po co ty hejtujesz ten serwer ? Dla mnie wszystko działa może to ty nie umiesz wypakować clienta ..

Serwer ci się nie podoba ? Wypi*erdalaj.

Ref

Na cliencie pokazują channele off ale można spokojnie wbijać :)

51386897.jpg

Opublikowano

Wbij max na ludzi + status a następnie mów że dmg jest małe.

41% (w tym 21% z łuku) to jest 2 itemki z 10na ludzi a wchodzi chyba max 15 na ludzi co daje 60% (4 przedmioty) i statystyki 30pkt (2 przedmioty oraz można postarać się o kolce pod postać)

Nie wiem czy ten temat był poruszany.

Nagrody z biologa są do niczego. Ukończyłem biologa mając 502defa, odebrałem nagrodę 100defa to przez chwile miałem 602 defa lecz za 5minut gdy się przeniosłem defa miałem znowu 502.

Ciekawe jak mam wbić bony jak kurwa mać usuwa.

Opublikowano

Co się dzieje z rejestracją ?? Gdy chcę zrobić konto piszę, że takie konto już istnieje, nawet jak wymyślę loginy na które nikt by nie wpadł.

25pl1sh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...