Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po Twoich postach tyle idzie wywnioskować bo tylko na 5 lvlu nie było mnie stać na wybonowanie chociaż jednego itemka, jesteś jednym z tych, którzy tylko potrafią hejtować i zawsze im coś nie pasuje.

BTW.Mordę może mieć pies, no ewentualnie Ty, co kto lubi.

@top

420 osób czeka, nie spieprzcie tego.

No to dlaczego grałem na wielu serwerach na którym wszystko było okey i mi pasowało. Ja nie hejtuje tylko wyrażam opinie co mi się nie podoba i według mnie jest do zmiany. Radzę się dowiedzieć co to jest "hejt" następny razem zanim coś napiszesz. Znowu fail z twojej strony ;/. I nie bierze się wszystkiego dosłownie kolego. Tego też się naucz.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płaczecie jak debile serwer ogólnie dobry i go polecam. Za kilkanaście min będzie on a wy już płaczecie no ludzie ogarnijcie się bo zachowujecie się jak jebane gimbusy.

Iż nawet powiem słowa, które padają w każdej prezentacji ,,Każdy serwer miał problemy na początku '' !

haahah, popieram Cie. Nawet nie które osoby z 'gimbazy' nie płaczą tak bardzo, jak dorośli ludzie.

Opublikowano

Witam.

Proszę o spokój w tym temacie.

Serwer będzie online za kilkanaście minut ! , oprawimy tylko kamienie duchowe i bony

i wracamy do rozgrywki.

Proszę zachować spokój.

u6pv.jpg

Opublikowano

A ja niestety muszę teraz wykrzyczeć te niegrzeczne dzieci które wciąż narzekają.

Ludzie, serwer trwa godzine. Teraz jest wyłączony oczywiście, bo naprawiają bugi z kamieniem, ale to nic. Rozchodzi mi się o te płaczące dzieci, wy musicie tak ciągle płakać, chcecie tak łatwo mieć na każdym serwerze? Gracie 5 minut, nawet wszystkiego dokładnie nei sprawdziliście a już mówicie że jest beznadziejny, do dupy. Mi oczywiście serwer przypadł do gustu, i ciesze się jak jest, nie narzekam na nic. Bo wolę się przynajmiej troszkę namęczyć niż iść na łatwiznę, w życiu nic tak łatwo nie będzie. Odnosi się do tych ludzi którzy ciągle narzekają i płaczą. :) Więc, proponowałbym zluzować portki, i się wyluzować i czekać spokojnie.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

No to dlaczego grałem na wielu serwerach na którym wszystko było okey i mi pasowało. Znowu fail z twojej strony ;/. I nie bierze się wszystkiego dosłownie kolego. Tego też się naucz.

Aha, czyli mam rozumieć, że Twój płacz odnośnie tego, że na serwerze jest za drogo/dropi za mało yang jest "dla beki"?

Zaczynasz się gubić w tym co piszesz + używasz argumentów, których nikt nie wie prócz Ciebie, idiotyczne posunięcia.

Ostatni post w Twoją stronę, na więcej nie zasługujesz.

Opublikowano

Mi osobiście serwer i sam początek przypadł do gustu, wiadomo na samym poczatku zdarzają sie bugi, błędy różnego typu. Dobrze, bo naprawa tych bugów potrwa kilka minutek, a Ci co się niecierpliwią i płaczą, że mało kasy leci, spróbują iść na fun czy easy, przypominam, że to jest MEDIUM i nie mieszajcie za bardzo gry z życiem realnym. ;D

Pozdrawiam. ;)

No właśnie to medium, nie hard. Jakoś na innym serwerach przyjemnie się grało(Dia*ond, Til*an2, Alma*tia, Pa*dora itp). Przypominam, że większość tych serwerów to mediumy, a nie 4funy czy Easy jak piszecie.

Na razie nikt nie ma broni 75, ale już widzę ile kasy wydacie na sr50+ jeśli będziecie ją mięli.

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

Witam.

Proszę o spokój w tym temacie.

Serwer będzie online za kilkanaście minut ! , oprawimy tylko kamienie duchowe i bony

i wracamy do rozgrywki.

Proszę zachować spokój.

@UP Jest jeszcze rosa na Magię?

zbyt duza sygna

Opublikowano

tzn kiedy bedzie server?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Prośba do inteligentnych ludzi ... Niech ktoś kiedyś wymyśli monitor przez który da sie przejść do takiego debila i go tak pożądnie jebnąć w dekiel aby juz nigdy sie nie wypowiadał na takich forach pisząc totalnie same bzdury lub rzeczy które mają kogoś wkur.. Server bedzie online ;x wasze pierdolenie typu '' ile mozna czekac '' itd tego nie pospieszy -.-'' Dajcie na luz bo az chuj do dupy wchodzi ze tacy ludzie wgl chodza po tej ziemi .. Kara Smierci i chuj

Opublikowano

Aha, czyli mam rozumieć, że Twój płacz odnośnie tego, że na serwerze jest za drogo/dropi za mało yang jest "dla beki"?

Zaczynasz się gubić w tym co piszesz + używasz argumentów, których nikt nie wie prócz Ciebie, idiotyczne posunięcia.

Ostatni post w Twoją stronę, na więcej nie zasługujesz.

Moje argumenty rozumieją tylko Ci, którzy używają takiego czegoś jak "mózg". Niestety ty nie opanowałeś widzę umiejętności posługiwania się nim ^^.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Prośba do inteligentnych ludzi ... Niech ktoś kiedyś wymyśli monitor przez który da sie przejść do takiego debila i go tak pożądnie jebnąć w dekiel aby juz nigdy sie nie wypowiadał na takich forach pisząc totalnie same bzdury lub rzeczy które mają kogoś wkur.. Server bedzie online ;x wasze pierdolenie typu '' ile mozna czekac '' itd tego nie pospieszy -.-'' Dajcie na luz bo az chuj do dupy wchodzi ze tacy ludzie wgl chodza po tej ziemi .. Kara Smierci i chuj

Chlopie oddalbym swoja dusze za taki monitor :D

sygna1.png

Opublikowano

Off jest. Tylko czekać :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Ludzie bądźcie cierpliwi ... i zamknijcie te mordy przecież serwer zaraz ruszy -___-

Opublikowano

Jak bd taki monitor przybije Ci 5 :D Polać mu dobrze mówi !!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...