Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Tak będziesz miał praktycznie co 20 minut więc nie polecam grać.Sam gram na serwerze i mi się podoba ale powoli z tym kończę gdyż 10 minut zagram,a 20 minut muszę czekać aby zagrać.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja gra się 10 minut , a potem czekasz 20 aż się zalogujesz ale to przecież słabiutki vps w sumie to się nie dziwie chłopaki mają po 16 lat i nie warto wydawać na vps dla płaczków z MPC nie mówię o wszystkich i po za tym to jest postawione po to żeby ludzie mieli jakieś zajęcie [pd czas kiedy pracują nad serwerem :) oczywiście nie musicie się zgadzać z tym co napisałem

Opublikowano

Widać jak uważnie śledzisz ten temat, skoro sądzisz, że on nałogowo gra w Minecrafta.

Nerwy Ci puszczają.

Jak mu maja nerwy nie puszczac jak mu codziennie milion osób spami kiedy serwer i pełno wiadomosci typu " Mistrzu serwer miał byc na poczatku sierpnia a jest koniec a serwa dalej nie ma" Ogarnijcie sie wkoncu to co ma byc zrobione to bedzie tylko trzeba czekac az Mistrzu i Anonek to zrobia.Oni tez maja wakacje chodza do szkoły chca sobie troszke odpoczac a nie.

Pozdro Adi

Opublikowano

Czyli co wychodzi na to że nie mamy co czekać na ten serwer. Ale będę jeszcze śledził ten temat może coś się okaże ciekawego od dłuższego czasu.

Ludzie nie spinać się bo widzę że wy tu już jakąś wojnę ze sobą zaczynacie a potem dziwicie się że ostrzeżenia lecą.

Opublikowano

ludzie możecie przestać pisać "zamknijcie temat bo spam" sami tym spamujecie nie widzicie ?

to jest tak głupie że aż mi się do wc chce :x chcą to zamkną nie to nie :x jedna dwie osoby napisały i

temat nie został zamknięty więc nie chcą go zamknąć no błagam was ludzie :x nie zaniżajcie poziomu

tego forum :x

może i Miszczowi puszczają nerwy ale każdy on też jest człowiekiem trochę zrozumienia drodzy forumowicze :)

No kurwa. Właśnie sam zrobiłeś to samo o.O FUCK LOGIC.

Nie ma to jak oceniać po nicku...
Dla twojej wiadomości nie gram i nigdy nie grałem w minecrafta(chyba, że zaliczyć jakieś 2 godzinki na zobaczenie co to jest).
To teraz powróćmy do twojego "długiego" programowania.
Teraz masz 16lat, zaczałes programować gdy nie było Minecrafta(czyli najpóźniej w 2009).
WIęc zaczałes programować w wieku 12 lat? Dziecko nie żartuj sobie...

Ja mam niewiele więcej lat, a programuję od jakichś 2-3 lat, tak samo jak mój brat ;)

Nie oceniaj po wieku, bo nie ma sensu.

Czekam na ostrzeżenie od Miszcza, o tym że spamuję, oraz o edycję postu od Adzika z dopiskiem:

Skoro tak długo programujesz to gdzie te twoje pliczki? Nie umiem czytać? Tak, nie umiem czytać. -Adzik.

Skoro tak długo programujesz to gdzie te twoje pliki? Nie umiem czytać? Tak, nie umiem czytać //Adzik

Opublikowano

@tovlat tylko co w moim poście uznałeś za spam ? ;) nie napisałem by zamkneli temat a nie spamiłem bo udzieliłem też się

w tamtym poście do Miszcza

Opublikowano

Odnośnie Tego zdania : VPS jest słaby, pliki są chujowo zoptymalizowane więc możecie się spodziewać lagów, crashów i długich downtime, ale zrobię co w mojej mocy by tego unikać. To dlaczego nie działasz w tej sprawie żeby tego Uniknąć ?

Opublikowano

Ja to bardziej zajęty będę odpoczywaniem w Chorwacji, a Szymon ma jakieś swoje zajęcia więc narazie raczej nic sie nie ruszy.

Lagi jak chuj, zajebiste down time i długie łączenie...

Nie będę grał dopóki tej chujozy nie ogarniecie...

To nie graj, czy ktoś cie zmusza? Przynajmniej inni pograją na minimalnie mniejszych lagach dzięki temu :p

Opublikowano

ja może mam ciut lepszy pomysł

czy jest możliwość aby wprowadzić poprawkę która ograniczy ilość osób do takiej przy której serwer będzie chodził sensownie ?

Opublikowano

Gdyby serwer był płatny to z chęcią bym zagrał pod warunkiem że by wytrzymał o wiele więcej ludzi , i cały czas był online :D ale można by się było spodziewać reakcji big pointu

Opublikowano

Ja to bardziej zajęty będę odpoczywaniem w Chorwacji, a Szymon ma jakieś swoje zajęcia więc narazie raczej nic sie nie ruszy.

To nie graj, czy ktoś cie zmusza? Przynajmniej inni pograją na minimalnie mniejszych lagach dzięki temu :P

Przez wasze opierdalanie się i takie podejście do graczy stracicie ich....

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...