Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cierpliwość....tylko mnie takie nooby denerwują...co swoich cały czas biją a jak odpowiesz "ogniem" to tobie na minus leci....

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe.Tylko ,że ludzie chcą grać bo nie są głupi i nie będą wydawać kasy na Dark orbit

Wiesz, jest sporo innych gier przy których można się odprężyć. :) Gra to nie tylko Darkorbit, gra to nie tylko BigPoint. :)

Oferuje mu na zabicie czasu grę "Andromeda 5"

Wczoraj jakiś użytkownik napisał o tej grze na tym forum, więc sprawdziłem tą grę. :) i jak na razie to mi sie podoba. Choć mają być jeszcze aktualizacje niebawem. :)

bgmg.png

Opublikowano

a w ogóle to jesteś zalogowany na mapie ?

tak cały czas....jak narazie jest spokój

haha...byłem vegą 2vs1 na golców i wygrałem ;d

Czemu cały czas mam tą samą range...?....Mam 77 pktPVP i nic...

Opublikowano

Bo skrypt na liczenie rangi jest wyłączony ( jego automatyczne włączanie co jakiś czas, więc tak się dzieje.

Opublikowano

Bo skrypt na liczenie rangi jest wyłączony ( jego automatyczne włączanie co jakiś czas, więc tak się dzieje.

A ok....Wkońcu Admin przemówił ;D

Opublikowano

Jest już wrzesień a tutaj mówicie o universie to co z głównym serwerem ?

W ten miesiąc czy w grudniu ?

Znająć życie,to pewnie w grudniu po południu ;P

I ten lag z repaniem ...

Opublikowano

uzbrójcie się w cierpliwość :) przecież twórcy też mają swoje życie :) nie tylko związane z grą ;)

trzeba czekać :) lepiej zrobić to dokładnie niż za przeproszeniem na odpierdziel :)

bgmg.png

Opublikowano

uzbrójcie się w cierpliwość :) przecież twórcy też mają swoje życie :) nie tylko związane z grą ;)

trzeba czekać :) lepiej zrobić to dokładnie niż za przeproszeniem na odpierdziel :)

yyy to by było na tyle PVPuniverse jak napisał Noobek :)

http://37.59.194.252/

This is the end, of the PVPuniverse story.

Thanks for your time and patience to lags and other things on server.

I hope even with this cons you had great time having fun on server :)

Sorry that we failed.

~Anonymous, 02.09.2013

Wiedziałem że tak będzie :)

Myślę że temat zamknięty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skończę pewien projekt, dobiję 30 poziom w LoLu i może się tym zajmę, ale jeżeli już, to w takiej postaci, o której nikt by nie pomyślał.

Jakby ktoś pytał to ma on 21lvl /Adzik

Opublikowano

kup sobie xp boosta i lecisz z lvlem ;____;

zdradzisz nam na czym będzie to polegać? proste pvp czy coś innego ? xD

Całkiem coś nowego. Powiem tylko, że nikt o tym nawet nie pomyślał :)

Opublikowano

kup sobie xp boosta i lecisz z lvlem ;____;

zdradzisz nam na czym będzie to polegać? proste pvp czy coś innego ? xD

Z wcześniejszego założenia to będzie się składać:

Z wrót: a, b, g - no może kronosa by dodali bo trudny nie jest i saturna chociaż nie wiem jak by to wyglądało :P

5x większej nagrody za alieny

Bez gówna LF4 i havoków

Będą statki jak aegis, cytadela, spearhead (chyba)

Nie będzie (chyba) bosterów schładzania

Na początek to będzie tylko 1 gala

Alieny będą umiarkowane - nawet devo czy siba będzie się opłacało bić

Palladium czy np. DK czy MK oraz dużych macek i sibelonitów a również steueneRów nie będzie

Dane chyba sprzed miesiąca -.-

pyhvh7E.png

Opublikowano

To i tak nie wypali, będzie tak jak wcześniej.. Nie chce mi się robić serwa bo gram w lola.. Nie rozumiem po co pisać i znów otwierać ten temat skoro nawet nie zaczęliście prac? Znów będzie wielki spam i nabijanie postów.. Nie lepiej po cichu zrobić tą betę i ogłosić serwa z jakieś 2tyg przed startem?

Opublikowano

To i tak nie wypali, będzie tak jak wcześniej.. Nie chce mi się robić serwa bo gram w lola.. Nie rozumiem po co pisać i znów otwierać ten temat skoro nawet nie zaczęliście prac? Znów będzie wielki spam i nabijanie postów.. Nie lepiej po cichu zrobić tą betę i ogłosić serwa z jakieś 2tyg przed startem?

Ponieważ Miszczu lubi bawić się w kotka i myszkę, otwierając co chwilę temat, po to aby napisać że ,,gram w lol'a'' zaraz zrobi

kolejne otwarcie ,,zaraz wstawię klocka i robię serwer'' - jednak ten ,,klocek'' by trwał 2 tygodnie a potem by znowu zamknął

temat, po chuja to otwiera ? Nagle ma chęć a po napisaniu 50 linijek mu się znudzi xD

pyhvh7E.png

Opublikowano

Z wcześniejszego założenia to będzie się składać:

Z wrót: a, b, g - no może kronosa by dodali bo trudny nie jest i saturna chociaż nie wiem jak by to wyglądało :P

5x większej nagrody za alieny

Bez gówna LF4 i havoków

Będą statki jak aegis, cytadela, spearhead (chyba)

Nie będzie (chyba) bosterów schładzania

Na początek to będzie tylko 1 gala

Alieny będą umiarkowane - nawet devo czy siba będzie się opłacało bić

Palladium czy np. DK czy MK oraz dużych macek i sibelonitów a również steueneRów nie będzie

Dane chyba sprzed miesiąca -.-

Całkiem coś innego.
Opublikowano

I tak pewnie nie wypali bo wam się nagle nie będzie chciało robić. Tak jak już pisali po co otwierasz temat skoro nawet nie zacząłeś robić? To jest tak samo jak odpalić silnik i ruszyć za pare dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...