Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy mówicie jak by ten serwer już miał wyjść :P a ten serwer wyjdzie pewnie za parę mieś ;) o ile wgl ;D
podjaraliście się bo dali wam do grania stare pliki i to jeszcze takie że mój komputer z komuni
lepiej by ogarniał misje na marsa niż ten serwer graczy :P
istnieje też coś takiego jak "darmowy vps" na jakiś czas oczywiście :D

Opublikowano

@UP

Brawo...po prostu brawo...nikt by o tym nie pomyślał.Poza tym szansa,ze serwer powstanie jest znikoma.Sami twórcy wyznali,że nie chce im się tego robić i szybko im się to nudzi ;)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Dużo lepiej by było jak by ulepszyli PVPUniverse żeby było bez laguów i żeby się dało grać o każdej poże dnia i nocy, a nie robić jakiś nowy serwer który miał powstać w lipcu a mamy już 18 SIERPNIA

Opublikowano

Dużo lepiej by było jak by ulepszyli PVPUniverse żeby było bez laguów i żeby się dało grać o każdej poże dnia i nocy, a nie robić jakiś nowy serwer który miał powstać w lipcu a mamy już 18 SIERPNIA

A myslisz że jak będzie? Jak zrobią serwer to na pewno nas o tym poinformują

Proponował bym znów zamknąć ten temat aż do ukończenia prac nad nowymi plikami :-)

Jeżeli będzie tak samo na zwykłym jak jest teraz to mało osób będzie grać.

Zauważ ile osób teraz gra na tym serwie a niech to się jeszcze bardziej rozniesie. Wystarczy że tylko włączają serwer i już jest przeciążony serwer. Bardzo w to wątpię że będzie mało osób grać bo jeśli teraz gra w ch** dużo osób to i później będzie jeszcze więcej takie jest przynajmniej moje zdanie nie wiem jak wasze

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Dawid, rozjebałeś Mnie tym postem, tam będzie 5x większa nagroda z alienów.

Zrobili, potem BP rozjebało stronkę i Im się to znudziło więc robią kolejny serwer.

Kokos nie chowaj się ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Serw miał być miesiąc temu teraz ma być nie wiem kiedy to w końcu on wystartuje czy to tylko pic na wode?

Pic na wodę, już dawno o tym pisałem i powtarzam po raz kolejny. Dzieci z gimbazy nie zrobią wam klona DO.

@UP

Brawo...po prostu brawo...nikt by o tym nie pomyślał.Poza tym szansa,ze serwer powstanie jest znikoma.Sami twórcy wyznali,że nie chce im się tego robić i szybko im się to nudzi ;)

To, że im sie nie chce to tylko durne wytłumaczenie. Sytuacja jest prosta, BRAKUJE IM UMIEJĘTNOŚCI żeby dodać do serwa cokolwiek nowego czego nie maja gotowe pliki krążące po internecie. Chcieli odpalić w lipcu a w sierpniu daja filmik gdzie prawie nic nie ma.

Nie byłoby lepiej. PVPUniverse nie ma sensu, pograsz 30min i wyłączasz bo nie będziesz cały dzień latał jak debil i bił bezproduktywnie statki. Jaki to ma sens?

Opublikowano

To, że im sie nie chce to tylko durne wytłumaczenie. Sytuacja jest prosta, BRAKUJE IM UMIEJĘTNOŚCI żeby dodać do serwa cokolwiek nowego czego nie maja gotowe pliki krążące po internecie. Chcieli odpalić w lipcu a w sierpniu daja filmik gdzie prawie nic nie ma.

Głupoty gadasz, bo ja programowałem, gdy tego Twojego Minecrafta nie było.
Opublikowano

Głupoty gadasz, bo ja programowałem, gdy tego Twojego Minecrafta nie było.

Nie ma to jak oceniać po nicku...
Dla twojej wiadomości nie gram i nigdy nie grałem w minecrafta(chyba, że zaliczyć jakieś 2 godzinki na zobaczenie co to jest).
To teraz powróćmy do twojego "długiego" programowania.
Teraz masz 16lat, zaczałes programować gdy nie było Minecrafta(czyli najpóźniej w 2009).
WIęc zaczałes programować w wieku 12 lat? Dziecko nie żartuj sobie...
Opublikowano

Minecraft sory że cię poprawię ale 16 lat to już 1 średnia ! :D już szacun rozumiesz hehe :P 1 średnia to poważny krok to już nie gimbus przecież :P (nikogo nie obrażam)
ten serw nigdy nie wystartuje powtarzam to po raz kolejny ;D a jeśli już to na pewno nie przez najbliższe MIESIĄCE :P

PS lepiej poczekać aż JD zrobi klona DO :P (przynajmniej ja wole i czekając na ich serwer nie zastanie mnie 19stka lub 20stka :D)

Opublikowano

Moim zdaniem maszyna jest za słaba im większa ilość graczy tym lagi że szok , na razie nie opłaca się grać , albo najlepiej niech zrobią ten serwer płatnym i ograniczyć ilość graczy , lub zmienić sprzęt żeby nie było lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...