Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , Od Wczoraj gram na PvP Universe moim zdaniem to był i jest nadal dobry pomysł , chciałbym się dowiedzieć czy naprawisz 3 błędy które wymienię ?:

1.Czy naprawisz problem z połączeniem? Czyli po 5 minutach gry cię wyżuca a potem 10 mim ładuje się strona sartowa gry.

KOLEJNE DWA TO PRAKTYCZNIE NIC NIEWAŻNEGO ALE NAPISZĘ

2.Uaktualnisz grafikę gry, lasery itp ?

3.Czy gra będzie działała 24 h bo często gdy chce zagrać to jest 0 graczy onlain a jak dam na hangar wygląda to tak że jest 512 osób onlain i nieda się wejść do gry .

Opublikowano

Jako że nowe pliki są jeszcze nie gotowe, a kupiliśmy już VPS, nie chcemy tracić czasu na nim, i odpaliłem stare pliki PVPu.

W rejestracji w invitecode wpiszcie COKOLWIEK byle nie zostawić pustego, kod nie jest wymagany :)

Narazie zobaczymy jak to będzie działać.

VPS jest słaby, pliki są chujowo zoptymalizowane więc możecie się spodziewać lagów, crashów i długich downtime, ale zrobię co w mojej mocy by tego unikać.

IP: http://37.59.194.252/

Jako że sporo osób ma z tym problem, aby wejść w zmianę statku musicie kliknąć mniejwięcej tutaj:

http://screenshooter.net/9729285/hmhlypf

Przyciski są, ale jakimś cudem stały się niewidzialne, ot taki mały bug :3

@up napisal ze odpala na VPS po to zeby sie nie marnowal + sa to stare pliki, wiec TO NIE JEST OFICJALNE PVPU !!! .

Na oficjalne PVPU musimy jeszcze czekac

1377808813-U903831.png

Opublikowano

@up napisal ze odpala na VPS po to zeby sie nie marnowal + sa to stare pliki, wiec TO NIE JEST OFICJALNE PVPU !!! .

Na oficjalne PVPU musimy jeszcze

Na oficjalne PVPU musimy jeszcze czekac

Ale Kto nas O tym poinformuje ?

Opublikowano

A wiesz kiedy mają go zrobić ? :P

Narazie sie nie spiesza, jak widac niektorzy przez to placza i hejtują, ale na zime mysle ze bedzie wszystko gotowe.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Narazie sie nie spiesza, jak widac niektorzy przez to placza i hejtują, ale na zime mysle ze bedzie wszystko gotowe.

Hmmm w zime...?...To trzeba czekać bo co innego pozostaje...i uzbroić się w cierpliowść

I co serwer będzie normalnie działał? Czyli zwykłe do tylko x5? Bo to samo pvp nudne.

Jak dla mnie wogóle nie jest nudne ;D

I sam jesteś nudny

Opublikowano

Noob i co widzisz jaki serwer jest nawet teraz popularn nawet gdy jest na słabym VPS nawet gdy jest na starych plikach ludzie przychodzą się tu pobawić a więc mygłbyś zrobić te pliki a co najważniejsze wykupić leprzy Vps :p

Pozdro

PatrykPL

Opublikowano

c718.jpg

Takie tam z Adminem :]

A ździwiłem się że Noobek wbił na serwa...i jeszcze mmo ;D jak ja :D

Mój nick w grze:mleczkoid Pozdro ;D

Opublikowano

Popularny, tylko, że dziennie gra 5-10 polaków, ;/ Ale grać się da, miło się patrzy na stare lasery i stary wygląd dronów, co najważniejsze zrobili to polacy ;]

I jeszcze dwa pytania:

Jest może TS3 do PvP U?

Jak zmienić range z najniższej na wyższą?

Opublikowano

Popularny, tylko, że dziennie gra 5-10 polaków, ;/ Ale grać się da, miło się patrzy na stare lasery i stary wygląd dronów, co najważniejsze zrobili to polacy ;]

I jeszcze dwa pytania:

Jest może TS3 do PvP U?

Jak zmienić range z najniższej na wyższą?

Wiesz własnie też się zastanawiałem jak z tymi rangami ;)

ale one zmieniają się chyba po iluś zabitych wrogów . ;p tam ci pisze pvp Points

Opublikowano

Wiesz własnie też się zastanawiałem jak z tymi rangami ;)

ale one zmieniają się chyba po iluś zabitych wrogów . ;p tam ci pisze pvp Points

No też tak myśle, ale jak mam ponad 25 PvP P powinienem mieć już jakąś rangę.

Myślałem też, że to może jak ma się ponad 50 PvP P albo jak ma się klan ;P

No ale poczekajmy na odpowiedź admina [O ile odpowie] ;P

Opublikowano

A ma ktoś klan? Chętnie bym podszedł ;]

Jest kilka polskich klanów...Popisz podania może ktoś przyjmie

Założe jak nazbieram jeszcze 30 k urki

Potrzeba 60 pkt pvp,60k urki jak coś to przyjme Cię do klanu ;)

Opublikowano

Jest kilka polskich klanów...Popisz podania może ktoś przyjmie

Założe jak nazbieram jeszcze 30 k urki

Potrzeba 60 pkt pvp,60k urki jak coś to przyjme Cię do klanu ;)

To zbieraj ;P

Jak coś na pw mogę wysłać nazwy klanu bo mam pare ;P

Opublikowano

moge też do klanu

Klan jest tylkow teorii...w praktyce będzie trochę później bo musze 20k uzbierać...racze sorry 30k żeby zostało mi z 10k

Aktualnie mam 37k uri

Ale tylko jak będzie klan to jasne że możesz

Firma EIC ;]

To lipa bo ja mmo :P przenieś się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...