Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to bardziej zajęty będę odpoczywaniem w Chorwacji, a Szymon ma jakieś swoje zajęcia więc narazie raczej nic sie nie ruszy.

To nie graj, czy ktoś cie zmusza? Przynajmniej inni pograją na minimalnie mniejszych lagach dzięki temu :P

Sluchaj, dlugo jeszcze bedziecie wciskac taki kit tym gimbusom? Powiem szczerze ze to robi sie powoli smieszne.

Od poltora miesiaca same wymowki ze to jednego nie ma w domu, a pozniej nagle drugi znika.

Wytlumacz mi jedno, jezeli polowe lipca i caly sierpien nie macie czasu to jak chcieliscie odpalic serwer w lipcu i nim administrowac? Moze telepatia kurwa co?

Widze ze zaczyna sie durne gadanie "nie graj, nikt cie nie zmusza". Niestety tak jak zawsze jest to spowodowane brakiem radzenia sobie z krytyka...

Teraz troche do tych gimbusow co sie podniecaja OBECNYMI plikami. Jest to syf jakich mało.

Nie dziwcie sie ze sa lagi bo pliki sa zle zoptymalizowane(gotowiec byl slaby to i ten serw slaby) i jak sie domyslam wzieli najtanszy VPS z ovh za 20pln miesiecznie, czego mozna sie lepszego po nim spodziewac?

Po 2 skonczie te durne gadki zeby wprowadzili oplaty za serwer, czy wy na prawde jestescie tak zaslepieni ze chcecie grac na takim niedorobionym serwie i jeszcze za to placic? Nie moge tego pojac...

Opublikowano

Sluchaj, dlugo jeszcze bedziecie wciskac taki kit tym gimbusom? Powiem szczerze ze to robi sie powoli smieszne.

Od poltora miesiaca same wymowki ze to jednego nie ma w domu, a pozniej nagle drugi znika.

Wytlumacz mi jedno, jezeli polowe lipca i caly sierpien nie macie czasu to jak chcieliscie odpalic serwer w lipcu i nim administrowac? Moze telepatia kurwa co?

Widze ze zaczyna sie durne gadanie "nie graj, nikt cie nie zmusza". Niestety tak jak zawsze jest to spowodowane brakiem radzenia sobie z krytyka...

Teraz troche do tych gimbusow co sie podniecaja OBECNYMI plikami. Jest to syf jakich mało.

Nie dziwcie sie ze sa lagi bo pliki sa zle zoptymalizowane(gotowiec byl slaby to i ten serw slaby) i jak sie domyslam wzieli najtanszy VPS z ovh za 20pln miesiecznie, czego mozna sie lepszego po nim spodziewac?

Po 2 skonczie te durne gadki zeby wprowadzili oplaty za serwer, czy wy na prawde jestescie tak zaslepieni ze chcecie grac na takim niedorobionym serwie i jeszcze za to placic? Nie moge tego pojac...

huehuehuehue

minecraft podoba mi sie takie zachowanie jesli ktoś ma racje ale jednak nie widzę tutaj wymówki. Pod twoim naciskiem kilka stron wcześniej przyznali się, że mało robili. A tutaj:

Ja to bardziej zajęty będę odpoczywaniem w Chorwacji, a Szymon ma jakieś swoje zajęcia więc narazie raczej nic sie nie ruszy.

Chyba to nie można tego nazwać wymówką?

Co do obecnego serwera to:

pliki są chujowo zoptymalizowane więc możecie się spodziewać lagów, crashów i długich downtime

Więc wydawało mi się, że żyjemy w 'wolnym' kraju, gdzie nikt nie narzuca ludziom swoich poglądów.

Bez przesady teraz widać, że po prostu masz coś do nooba/szymona.

Opublikowano

rany jak wasz spam zatacza koło to jest takie zabawne :P cały czas te same pytania i odpowiedzi już któryś raz zataczacie koło z tym samym
spamem :P
serio wy gracie na tym serwie ? co to za sens 5minut gry i 10 minut laga

Opublikowano

Co do wszelakich pytań, naprawcie, dodajcie coś to nie naprawią/dodadzą, to ma wam mulić oczy aby mogli sobie odpocząć i zrobić nowy serwer, ten mogą najwyżej zamknąć lub zamienić na ten ich nowy. Co ja pierdole najpierw muszą go zrobić...

rany jak wasz spam zatacza koło to jest takie zabawne :P cały czas te same pytania i odpowiedzi już któryś raz zataczacie koło z tym samym
spamem :P
serio wy gracie na tym serwie ? co to za sens 5minut gry i 10 minut laga

Wiesz, cieszą się że mają full irki i zamiast pograć w normalne gdzie muszę przyznać aż tak nie laguje to wolą tam

bo mają wszystko na tacy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Co do wszelakich pytań, naprawcie, dodajcie coś to nie naprawią/dodadzą, to ma wam mulić oczy aby mogli sobie odpocząć i zrobić nowy serwer, ten mogą najwyżej zamknąć lub zamienić na ten ich nowy. Co ja pierdole najpierw muszą go zrobić...

Wiesz, cieszą się że mają full irki i zamiast pograć w normalne gdzie muszę przyznać aż tak nie laguje to wolą tam

bo mają wszystko na tacy.

kto normalny gra jeszcze w darkorbit

Opublikowano

Władca więc, serwera nie ma, odpali stare pvp universe aby czymś na zająć

laguje potwornie.

kto normalny gra jeszcze w darkorbit

Najwyraźniej ktoś jeszcze gra, tylko nie flaxy :D Tyle że już na zwykłym się lepiej gra

bo nim tutaj kogoś zaznaczysz podczas akcji to już koleś jest pierdylion kratek dalej...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Dużo osób mówi że serwera nie będzie... -.- ale ja mówię że będzie bo ja wierzę w Miszcza i Anonymousa a nie tak jak inni -,-

Opublikowano

Server prawdopodobnie będzie otwarty tak na początek roku szkolnego :)

Skąd masz takie informacje?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...