Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem maszyna jest za słaba im większa ilość graczy tym lagi że

szok , na razie nie opłaca się grać , albo najlepiej niech zrobią ten

serwer płatnym i ograniczyć ilość graczy , lub zmienić sprzęt żeby nie

było lagów.

Jestem jak najbardziej Za.

Opublikowano

Nawet jakby kosztował kod ze 100 zł kupiłbym i poważnie się zastanawiam nad grą na takim serwerze o ile nie będzie takich lagów jak teraz bo nie idzie grać.

Opublikowano

lukas6576 napewno za 100 zł dziś działa jutro nie i tak może być dlatego na razie nie pobierają kasy ...

Jak kurwa mogą pobierać kasę za gotowca ściągniętego z neta? Jebnij sie w ta pustą główkę dziecko

Opublikowano

Radzę zamknąć temat.Jak wcześniej rozpoczyna się jeden wielki spam i nie można z tych postów niczego się dowiedzieć.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Radzę zamknąć temat.Jak wcześniej rozpoczyna się jeden wielki spam i nie można z tych postów niczego się dowiedzieć.

to nie czytaj i won....

pzdr wy chcecie płacić za grę na takim serwie ? hahaha ! to równie dobrze możecie zrobić Karitas (nie wiem jak to się pisze i nie chce mi się sprawdzać)

dla całego pl 1- pl 3 :D

Opublikowano

Dobra nie pogryźcie się ...

Jest jakaś szansa, że we wrześniu serwer wystartuje ?? Czy będzie kolejna wymówka, że jest szkoła i trzeba się uczyć ?

Opublikowano

Czy ktoś chociaż moderuje ten temat? Flamewar niesamowity nie mówiąc już o spamie. Co do samego serwera autorzy pisali że nie mają na razie ochoty przy nim pracować więc nie pytajcie głupio czy będzie serwer jeżeli prace stoją w miejscu.

jp8p35.png
Opublikowano

Głupoty gadasz, bo ja programowałem, gdy tego Twojego Minecrafta nie było.

Widać jak uważnie śledzisz ten temat, skoro sądzisz, że on nałogowo gra w Minecrafta.

Nerwy Ci puszczają.

Opublikowano

Miszczu lepiej to zamknij, chyba że chcesz aby był spam czy jakieś flamewarki, z tobą w roli głównej :rolleyes:

Głupoty gadasz, bo ja programowałem, gdy tego Twojego Minecrafta nie było.

No zajebiście... nawet Ty go oceniasz po nicku ,,gratulację''.

Nawet w własnym temacie nie jesteś oczytany, pisał że nie gra w tą grę.

Tak oczywiste ostrzeżenie za spam... pewnie bym nie dostał jak bym nie napisał to co jest pogrubione...

pyhvh7E.png

Opublikowano

ludzie możecie przestać pisać "zamknijcie temat bo spam" sami tym spamujecie nie widzicie ?
to jest tak głupie że aż mi się do wc chce :x chcą to zamkną nie to nie :x jedna dwie osoby napisały i
temat nie został zamknięty więc nie chcą go zamknąć no błagam was ludzie :x nie zaniżajcie poziomu
tego forum :x
może i Miszczowi puszczają nerwy ale każdy on też jest człowiekiem trochę zrozumienia drodzy forumowicze :)

Opublikowano

Jak kurwa mogą pobierać kasę za gotowca ściągniętego z neta? Jebnij sie w ta pustą główkę dziecko

Niby dla ciebie to gotowiec , zrób coś lepszego to pogadamy . A może tak piszesz bo chcesz pograć sobie za darmo bo brak 100 zł by było za kod ? Dzieciaku .

Opublikowano

to fajnie:) Kurde jestem na stronce ale ciągle trawa łączenie na mapę..

Cały czas wyrzuca z gry:/ O osób Online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...