Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klan jest tylkow teorii...w praktyce będzie trochę później bo musze 20k uzbierać...racze sorry 30k żeby zostało mi z 10k

Aktualnie mam 37k uri

Ale tylko jak będzie klan to jasne że możesz

To lipa bo ja mmo :P przenieś się

Wysłałem Ci na pw nazwy ;P, Przeniose się jak już będziesz robił klan :D

Opublikowano

ja mam jakoś 40 punktów i mam szeregowego kapitana miło by się grało na lepszym vps

Ja mam 66 pkt i cały czas to samo początkowa ranga ;D

Takie małe mięsko xD

post-743262-0-99052900-1377864127_thumb.jpeg

Opublikowano

Miszczu, Noobek. Odwaliliście kawał dobrej roboty. Prawie, ze realne Do. Gdybym jeszcze mógł się do gry zalogować ;( . Udaje mi sie to co 12 raz. wdzięczny bym był za naprawienie tego ( o ile jest t możliwe).

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Miszczu, Noobek. Odwaliliście kawał dobrej roboty. Prawie, ze realne Do. Gdybym jeszcze mógł się do gry zalogować ;( . Udaje mi sie to co 12 raz. wdzięczny bym był za naprawienie tego ( o ile jest t możliwe).

ten server jest tylko na okres by się VPS nie marnował :) czyli są na nim stare pliki PVP...

a Miszczu wraz z ekipą pracują nad grą która będzie miała takie same zasady jak Darkorbit tylko że wynagrodzenie będzie większe :)

bgmg.png

Opublikowano

Witam! jak moge wejsc do gry poniewaz nie moge sie zarejstrowac ani jak wpisuje login to Jest napisane " Wrong Date" Pomozecie ? prosze o jasna podpowiedz :)

druga sprawa to jak juz mam poprawnie itp to Gdy naciskam submit nic sie nie dzieje

Opublikowano

Witam! jak moge wejsc do gry poniewaz nie moge sie zarejstrowac ani jak wpisuje login to Jest napisane " Wrong Date" Pomozecie ? prosze o jasna podpowiedz :)

druga sprawa to jak juz mam poprawnie itp to Gdy naciskam submit nic sie nie dzieje

To i tak dobrze. Mi strony nie wczytuje ;/

ten server jest tylko na okres by się VPS nie marnował :) czyli są na nim stare pliki PVP...

a Miszczu wraz z ekipą pracują nad grą która będzie miała takie same zasady jak Darkorbit tylko że wynagrodzenie będzie większe :)

Wiem, ale to i tak niezłe jak na fazę beta. :) Szkoda tylko, ze taki chujowy VPS, bo trudno na takim trochę grać.

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Serwer vps nie jest słaby, tylko pliki źle zoptymalizowane:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

A to sory, przez jakiś czas nie czytałem wątku, a po czasie załatwiania vps'a wnioskowałem, że nie będzie on gówniany;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jejku jak mam nazbierać na klan jak co chwile moi mnie biją ! żal -,-

Bo jesteś ze Sosnowca ? :) żarcik...

Jeżeli nie masz cierpliwości to nie graj... Proste i logiczne.

bgmg.png

Opublikowano

Bo jesteś ze Sosnowca ? :) żarcik...

Jeżeli nie masz cierpliwości to nie graj... Proste i logiczne.

hehe.Tylko ,że ludzie chcą grać bo nie są głupi i nie będą wydawać kasy na Dark orbit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...