Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całkiem coś innego?
To może będziemy latać laserami i nawalać ze statków?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Cztery razy po dwa razy,
osiem razy, raz po raz,
o północy ze dwa razy
i nad ranem jeszcze raz.
Wszyscy wiedzą, że Podlaska
to najlepsza jest kiełbaska.
Od Chicago po Nebraskę
każdy żarłby tę kiełbaskę.
Bo Podlaska to krajowy
dobry produkt eksportowy,
od Texasu do Ohio
wszyscy równo ją wciągają.
Czasem z chlebem lub bez chleba
i z musztardą, kiedy trzeba.
Można też ketchupu dać,
jak kto lubi, kurwa mać!

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

A no tak już bywa ;] Pośmieje się trochę popatrzę jak ludzie znów się zawiedli ze PvpU Nie będzie działać ;D

Powiem tak dla mnie ten server "KILLL" A oni robią tylko z was osłów bo co zaczeli w 1 dzień wakacji to do tej pory nie skończyli ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Otworzyli temat a nic nie piszą co nowego tylko się obijają ...

Jak otworzyliście temat to napiszcie co zrobiliście co wam jeszcze zostało

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze oni nawet nie zaczeli nic robić ja sie tylko zastanawiam po kiego grzyba został stworzony ten temat jak jak napiszał "Miszczu czy Anonymous" jak skończy wbijać 30 lvl w lolu to "może coś zrobi" czyli to znaczy ze nic nie zrobi temat bez sensu a ludzie jak debile patrzą czy jest coś nowego. Moim zdaniem ewidentnie Temat do zamknięcia.

Zaczeli robić server rok temu i do tej pory nie widać efektów.

A teraz dodam coś od siebie opanujcie się z tymi warnami za darmo bo to jest już bardzo nudne i ludzie się z was tylko smieją.

Opublikowano

Usunąć temat. Po co ludzie mają tu zaglądać skoro nic sie nie dzieje. Jak mają zamiar coś zrobić, to niech zrobią a później udostępnią nam ten serv i tyle w temacie

Opublikowano

Po co to odkopujecie ;_;? Narazie nikt nie pracuje nad tym więc zostawcie temat i niech sobie zdechnie gdzieś na 50 stronie później :3

Opublikowano

Miszczu pewnie nie będzie chciał znając jego, a ja nie jestem modem darkorbit więc mi nic do tego :3

Opublikowano

Zacznijmy od tego po co jest ten temat chyba tylko dla picu bo od początku od kąd powstał temat moze z 2 razy byłem u nich na serverze.

Potem zaczeli ludziom wmawiać ze do końca roku szkolnego bedzie server stał ja do tej pory nie widze efektu ich pracy.

Dam sobie rękę uciąć ze na pewno mnie za tego posta zwarnuje "Bo nie ma to jak darmowe warny "

Opublikowano

Zacznijmy od tego po co jest ten temat chyba tylko dla picu bo od początku od kąd powstał temat moze z 2 razy byłem u nich na serverze.Potem zaczeli ludziom wmawiać ze do końca roku szkolnego bedzie server stał ja do tej pory nie widze efektu ich pracy.Dam sobie rękę uciąć ze na pewno mnie za tego posta zwarnuje "Bo nie ma to jak darmowe warny "

Ja nie byłem ani razu,a temat już od dawna powinien być zamknięty. Już ze śmiechu nie mogę czytając wasze bzdurne posty aczkolwiek spamerstwo tu idzie pełną parą... Nie zamknie "Miszczu" no to będzie musiał zamknąć kto inny jak narazie na ten temat nikt nic do wniesienia sensownego nie ma więc jak "Kuba Bogu tak Bóg Kubie" zamknąć to w pieruny.

KLIKNIESZ? <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...