Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamykam chwilowo temat bo syf straszny.

Ci którzy spamowali dostaną blocki i warny i otworze

Ok.Temat wyczyszczony ze spamerów.Nie widzę już spamu tu!

Dajcie Raport lub piszczcie PW jak będzie ON to otworze

Opublikowano

Poczytałem troche posty tu i nie widze zadnej konkretnej informacji co z serverem.
Mecz sie skonczyl, wypadaloby wbic troche lvl, patrze a tu off.

Mógłby mi ktoś podać jakąś KONKRETNĄ informacje? Dam like.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Na serwerze naprawiane są błędy. Dużo osób które się rejestrowały i zakładały postaci - nie otrzymało EQ.

Postaci będą od nowa, aby dać szansę równego rozwoju każdemu z osobna. Co jak dla mnie jest głupie, bo nie gram dla topki. No ale jak kto gra - jego sprawa.

Opublikowano

Dla tych, którzy nie widzą: Serwer będzie od nowa, reset postaci i itemów. Zostaną tylko konta.

Na serwerze naprawiane są błędy. Dużo osób które się rejestrowały i zakładały postaci - nie otrzymało EQ.

Postaci będą od nowa, aby dać szansę równego rozwoju każdemu z osobna. Co jak dla mnie jest głupie, bo nie gram dla topki. No ale jak kto gra - jego sprawa.

Dobrze właśnie... są itemy typu bransa 30% na magie przez te bugi. Tylko reset wchodzi w grę ;)

Opublikowano

Info od admina pisal w grze ze cos naprawi czy tam reset postaci i serw bedzie smigal do 20min ma to potrwac

Down: czytaj co napisalem ze do 20 min

Opublikowano

O matko co za total porazka cos wam to nie wyszlo a tak reklamowaliscie sie i atakowaliscie i grosilscie wszsytkim lipnie panowie lipnie

"Wybaczcie moj Polski nie jestem Polakiem XD"

Gram na Canopymt2.pl

pod nickiem

Maro

Opublikowano

I znów powtórka z rozrywki,postacie nadal się bugują a v2 i do tego konia można przywoływać ile się chce.

Nic nie ogarneliście tą cofką,jak było na początku tak jest i teraz.

Opublikowano

powiem tyle czasem kika z serwa i trzeba sie logowac na inne ch bo nato samo nieda rady na tarcze na 61lvl poszlo mi 87 magicznych metali by zrobic na +9 na +2 12 razy spalil i tak czasem co + jest nie wiem ile oni dali na ulepszenie przedmiotu z 200 kamieni ulepszylem branze z lez i tarcze naszyjnik do +4 i po metalach a bylo 200 sztuk

Opublikowano

Jak zawsze serw fajny ale nie dopracowany ,nie polecam.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Oplaca sie grac ale musza jeszcze pewne rzeczy poprawic , zbugowala mi sie postac w v2.. Wszystkim sie buguja..

EDIT: I kanaly wlasnie padly wszystkie.

Dobrze ze szkola itp bo przynajmniej poczekam az odbuguja wszystko itp , dostali najpierw jeden dzien , potem kolejne 2 czy tam 3 i takie rzeczy :< .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...