Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy reklamowanie innych serwerów na innej prezentacji jest dozwolone?

edit: tak jak to robi up i 10x up?

Opublikowano

Ja tam Polecam Crystal2, który startuje jutro. :)

Weź człowieku nie reklamuj tutaj tego gówna pod IS. :)

Venox jest 100 razy lepszy.

Czekamy na administracje, żeby w końcu naprawili CH . :)

Zapraszamy, bo naprawdę warto tutaj zostać.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Weź człowieku nie reklamuj tutaj tego gówna pod IS. :)

Venox jest 100 razy lepszy.

Czekamy na administracje, żeby w końcu naprawili CH . :)

Zapraszamy, bo naprawdę warto tutaj zostać.

Hahahahahaha, jebłem xD

Opublikowano

Ja mam podobnie, dzisiaj wolne, myślałem że coś wbije a tu lipa ;/

Znowu ktoś kto wydał na is i wali nocki ma ten 130 lvl a taki ktoś kto chce normalnie żyć i jak mam troche wolnego to pograć to oczywiście NIE bo ku*wa admnini maja w dupie serw!!!!

Czekam do tej 16, serw bedzie off ide na inny!!!

Opublikowano

Znowu ktoś kto wydał na is i wali nocki ma ten 130 lvl a taki ktoś kto chce normalnie żyć i jak mam troche wolnego to pograć to oczywiście NIE bo ku*wa admnini maja w dupie serw!!!!

tutaj niema po co na is wydawac ;p ale widzialem ze ktos kupil zbrojke +9 ta biala z isu bo bez bonow bez niczego :p

Back to BF3...

Opublikowano

przepraszam bardzo nie wydalem ani zlotówki na isa a mam 130 lvl ;)

Opublikowano

Ojj na server ulepszanie + drop lipny ( maly ) .... ulepszylem bron z broni 75 , ulepki to po 1 kamyku i ziola ... ok fajnie ulepszyl ale chyba nie bede biegal z bronia na + 0 wiec chce ulepszyc na +1 a tu kazdego kamyka 2x + ziola .. bo bez jaj ... te kamienie gowno co leca a tyle ich trzeba... Jeszcze te metki chyba co 1h i 3 na cala mape

Opublikowano

Ojj na server ulepszanie + drop lipny ( maly ) .... ulepszylem bron z broni 75 , ulepki to po 1 kamyku i ziola ... ok fajnie ulepszyl ale chyba nie bede biegal z bronia na + 0 wiec chce ulepszyc na +1 a tu kazdego kamyka 2x + ziola .. bo bez jaj ... te kamienie gowno co leca a tyle ich trzeba... Jeszcze te metki chyba co 1h i 3 na cala mape

metkow na mapie od 90lvla respi sie ponad 10 co ~30min wiec nie wymyslaj juz..

Back to BF3...

Opublikowano

I tu się akurat z Tobą zgodzę, ulepszanie zje* totalnie -.-

Opublikowano

tutaj niema po co na is wydawac ;p ale widzialem ze ktos kupil zbrojke +9 ta biala z isu bo bez bonow bez niczego :P

przepraszam bardzo nie wydalem ani zlotówki na isa a mam 130 lvl ;)

No dobra, może is tutaj troche jebłem, ale widziałem posty że się żalili że wydali na pd biologa itp i był reset.

Ale teraz przywołuję temat że serw jest wyłączony, wiec jak mam dogonić te 130lvle które grają w nocy??

Opublikowano

Dogonic dogonisz, bo exp leci calkiem dobrze :p co do info kiedy bedzie on to podobno kolo ~15/16 z tego co tam ktos na forum pisal.

Back to BF3...

Opublikowano

Dogonic dogonisz, bo exp leci calkiem dobrze :P co do info kiedy bedzie on to podobno kolo ~15/16 z tego co tam ktos na forum pisal.

Mam nadzieje, bo na serwa już od 2 tygodni czekam, i zapowiadał się zajebiście.

Dalej jest zajebisty ale te bugi i offy serwa coraz bardziej mnie zniechęcają do niego....

No to jak mówisz ze 16 no to czekamy do 16 :)

Opublikowano

serwer chyba zaraz ON all channele ON i logowanie jest off ale chyba zaraz bedzie wiec mozna grac panowie

Opublikowano

Po prezce serwer wydawał się fajny ale jak zagrałem na nim to zmieniłem zdanie. W v2 takie są lagi jakby było tam z 500 osób. Niech administracja zrobi przerwe i naprawi wszystkie bugi.

Opublikowano

No i nie wiele sie pomyliłem pisząc że suport tego serva to laicy i pozeranci, od tygodnia serv ma być sprawny w 100% i co i LIPA

booo pozerancie wypowiedz się a nie siedzisz i kase liczysz psie

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego hasła nie są hashowane? Tylko administracja ma dostęp do naszych haseł nie zakodowanych i jak ktoś ma takie same passy na innym serwerze to może bez niczego go okraść? (Dowódem, że hasła nie są hashowane jest to, że po przypomnieniu hasła na poczte przychodzi nam czyste hasło (jakie podaliśmy wcześniej)).

Opublikowano

Nie polecam ... co 2-3 minuty wywala Visual c ++ ( Wina clienta)

Wywala Ch gdzie czesto cofa eq lub lv

Na nowych mapach tylko 1 CH , expienie mozliwe tylko po 23 ...

Opublikowano

Serwer nie polecam ponieważ administracja nieogarnięta,nie wie sama co robić.Zero kontaktu jakiegokolwiek z nimi.

Ich zajefajne zabezpieczenia są do bani,to ja na telefonie mam lepsze.

Konta są nieźle zabezpieczone,ponieważ jeżeli ktoś ci się na konto włamie to już masz po koncie bo może zmienić sobie maile bo ma aktualnego i nie trzeba potwierdzać.

Serwer postoi jeszcze kilka dni i padnie.Nic nie naprawiają dalej wszystko zbugowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...