Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie.

Nie sądzę, że czekanie wam dzisiaj pomoże.

Należy pozdrowić szanownego ProBoszcza.

Zapewne większość z was domyśli się już dlaczego serwer nie działa :3

co ty z tym ProBoszczem

ProBoszcz to pionek i to nie on atakuje malo konkurencji jest ?

pierdolisz ploty a pozniej sie dziwicie dlaczego spam

boze ogarnij sie masz najebane pod czapa tak jak banashee ;]

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

venoxmt2.png

sygna tego serva

Sygna Twojej choroby zwanej brakiem mózgu, pozdrawiam idź spać, bo na testy nie wstaniesz.

Czekamy na serwer i stronę. =)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

no kurwa takim tylko jebnac o kal konia

Nie wiem czy ty stoisz po ich stronie czy co. Ale ataki ProBoszcza i kolegów zepsuły całą Res***** w 20minut. Do tego zdobyli hasła adminów, więc znają się na rzeczy. Później chyba im kasę obiecali i teraz stoją po ich stronie. Będą DDoSować serwer do skutku. Tacy są.

Na marginesie nie wiem czy to nie powinno być karane.

Opublikowano

co ty z tym ProBoszczem

ProBoszcz to pionek i to nie on atakuje malo konkurencji jest ?

pierdolisz ploty a pozniej sie dziwicie dlaczego spam

boze ogarnij sie masz najebane pod czapa tak jak banashee ;]

Ojej. Tak bardzo mniej boli to co napisałeś :x

Jeśli już chcesz mnie porównywać to do wszystkich tylko, nie do konia, proszę.

W sumie wiedziałbyś więcej, gdybyś siedział teraz na ts Venox'a. Siedzisz? Nie sądzę.

Bo widzisz, sam ProBoszcz przyznał, że bawi się teraz, mając na myśli ataki na Venox'a.

Więc proszę cię, wyjdź, skończ pierdolić i lizać jemu dupę.

Pionek, hm? Myślę, że on tak myśli o takich właśnie jak ty.

Co do serwera, to oczywiście czekamy :3

Szkoda, że administracja nie pomyślała o jakichś lepszych zabezpieczeniach.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

W sumie wiedziałbyś więcej, gdybyś siedział teraz na ts Venox'a. Siedzisz? Nie sądzę.

Bo widzisz, sam ProBoszcz przyznał, że bawi się teraz, mając na myśli ataki na Venox'a.

wio koniu

ProBoszcza znam lepiej jak ty i twoi przydupasy ; }

i to KURWA NIE ON ATAKUJE

PS a na Ts.ie nie siedze bo mam bana ?

kazdy moze sobie zrobic nick ProBoszcz i wejsc na Ts pewnie nawet jego glosu nie znasz ale to mniejsza : )

Opublikowano

Nie wiem czy ty stoisz po ich stronie czy co. Ale ataki ProBoszcza i kolegów zepsuły całą Res***** w 20minut. Do tego zdobyli hasła adminów, więc znają się na rzeczy. Później chyba im kasę obiecali i teraz stoją po ich stronie. Będą DDoSować serwer do skutku. Tacy są.

Ty jesteś chory na umyśle , nie wiem co robi ProBoszcz . Lecz się :)

Nie zdobył nikt naszych haseł, po prostu był bug z wywalaniem chaneli. lol

Myślisz, że on nie ma co do roboty tylko ddosować serwer,ktory sam upada?

I nie wciskaj , że robi to na naszą korzyść, po prostu może jak nawet to robi, to nie dla nas ,tylko z wlasnej woli. co za łeb

edit. Cocaine jak i Sagaris spiewali bajki, nie ma ich dlatego w team. pozdrówko :)

Prawda dogadaliśmy się, ale kurwa nie będzie on robi dla nas tego, bo przecież nikt za darmo dla nikogo nic nie robi. a ja nie mam kasy, aby rozwalac czyjes serwery, pogadaj z nami , a nie LaFaR , ktory najmniej wiedzial nawet go nie bylo na ts wtedy, gdy rozmawialismy z ProBoszczem, wiec skoncz pierdolic i wyjdz.

Jak nie wiesz, to nie pieprz. Bo przez takie pierdolety wyleciał Sagaris, więc nie rozsiewaj nieprawdziwych plot. Żegnam

Opublikowano

wio koniu

kazdy moze sobie zrobic nick ProBoszcz i wejsc na Ts pewnie nawet jego glosu nie znasz ale to mniejsza : )

Jak widzę Twoją "rozmowę na poziomie" to i tu powinieneś mieć bana.

I nie broń go bo każdy kto siedzi na MPCku chociaż - wie, że to on i cała jego parafia. Amen.

@EDIT: Menshu poważnie? Cocaine co innego płakał jak weszliśmy na prywatny pokój ;)

Jeny weź się nie ośmieszaj... Przecież Cocaine wszedł na pokój i mówił, że z ProBoszczem już załatwione i że nie będzie DDoSował. Że teraz stoi po Waszej stronie i "będzie DDoSował inne serwery więc i tak i tak przyjdą do nas" - czyli do Was -,-'

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować jeśli nie potrafisz nawet utrzymać rozmowy na poziomie.

Opublikowano

wio koniu

O ja jebie chwała niech bd chwała i cześć ~ !!!!!!!!

Znasz głos Księdza wielkie GZ i Pjona ziomuś ! kurcze też chce mieć go za kolegę (sarkazm)

Za karę zlizujesz śmietane z kolan księdza~ proboszcza ! :)

Elo.

Opublikowano

Ciekawe skąd masz takie info... W Teamie tego twojego Resc**** jest tylko Menshu i Ja... I my nie atakujemy serwerów i nawet nie zamierzamy... Nikt z nas nie udzielił nigdy takiej informacji i nie mamy sprzymierzających stosunków z nikim innym. Po ostatniej akcji na nasz serwer, zaczeliśmy pracę od nowa nad wszystkim , sami we dwóch. Nikogo prócz nas tam nie ma i nie współpracujemy z nikim. Jesteśmy neutralni.. Więc wyjdź gościu z MPC, wieczorynka się dawno skończyła i idź spać. Ploty każdy siać potrafi tym bardziej że gó**** tak naprawdę wie.. Pozdrawiam niedowiarków ; )

PS: Skończcie o ProBoszczu, bo ciekawe skąd wiecie że to akurat on atakuje .. Teraz większość ma dostęp do Botów.. ;( I tak moim zdaniem DDosy powinny być karalne, ale ze względów że serwery prywatne też są nielegalne to nic niestety nie zrobicie. W chwili obecnej karalne bardziej jest to że taki ktoś jak ty "Mochost054" pisze coś co jest jakimś fałszywym źródłem i oskarża bezpodstawnie ; )

Opublikowano

Kolejny bardzo dobrze prezentujący się serwer, który upada przez bugi (wystarczy wejść na forum i poczytać) i pierdo***** DDoS (czy jak to g*** się tam zwie) .. Szkoda, że tylko się tak prezentuje..

Doczekamy się kiedyś normalnego serwera? -.-

Opublikowano

A wiec , ddosuje venoxa z mojego tostera z przepustowoscia lacza 10 tb/s .. kazdy moze powiedziec ze ddosuje Proboszcz jest pionkiem i to wielkim pionkiem pamietam jak padl ofiara ddosu i to takiego ze z placzem pobiegl na policje + 30 dni neta nie mial bo czekal na nowy router , beka Proboszcz i ddos beka , beka z ciebie nikomu nie wierzy sie na slowo Proboszcz to pion i zlodziej nic w swiecie Informatyczny nie osiagnal . Wiec nie piszczie o nim , prosze

oLqzgYC.png

Opublikowano

No nic pozostaje cierpliwie czekać chodź z tego co mi się wydaje to polaczki aka gimbowniki tak szybko nie odpuszczą no ale mino wszystko wierze że kiedyś serwer będzie on i będzie można pograć bez lagów.

Opublikowano

A wiec , ddosuje venoxa z mojego tostera z przepustowoscia lacza 10 tb/s .. kazdy moze powiedziec ze ddosuje Proboszcz jest pionkiem i to wielkim pionkiem pamietam jak padl ofiara ddosu i to takiego ze z placzem pobiegl na policje + 30 dni neta nie mial bo czekal na nowy router , beka Proboszcz i ddos beka , beka z ciebie nikomu nie wierzy sie na slowo Proboszcz to pion i zlodziej nic w swiecie Informatyczny nie osiagnal . Wiec nie piszczie o nim , prosze

Jebie mnie to co ktoś myśli o nim, tylko nikt nie będzie wpierał, że on coś robi dla nas. Chcecie, spytajcie jego . nara

Opublikowano

Tak zapytam tylko bo moze jestem zielony w te klocki xD

daje tu ktoś/cooś skile? :D

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...