Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądałem posty innych privów i tam jakiś gosciu podszywał sie pod aministracje i podawał klienta danego priva ale jak go pobrałeś w tym folderze był client venoxa ogólnie pół dyskusji itp było zaspamione zapraszam na venox .. co do priva grałem i nie polecam bug na bugu :D nie wiem czy licznik podkręcony ale łyso wszędzie czyste spoty a w m1 paru ludzi a tu 700 na liczniku coś tu jest nie tak. Chyba a i jak tak ogłasza ktoś z administracji albo pseudo fan tego serwa w innych postach to wątpie że graczy bedzie przybywało

Opublikowano

Oglądałem posty innych privów i tam jakiś gosciu podszywał sie pod aministracje i podawał klienta danego priva ale jak go pobrałeś w tym folderze był client venoxa ogólnie pół dyskusji itp było zaspamione zapraszam na venox .. co do priva grałem i nie polecam bug na bugu :D nie wiem czy licznik podkręcony ale łyso wszędzie czyste spoty a w m1 paru ludzi a tu 700 na liczniku coś tu jest nie tak. Chyba a i jak tak ogłasza ktoś z administracji albo pseudo fan tego serwa w innych postach to wątpie że graczy bedzie przybywało

Haha ośmieszasz się. Wejdź na ch1. W każdym momencie samych 1 lvli masz 80 około, + jakieś 900 osób expiących :)

Opublikowano

a zes wymyslil eq nie dostalem skili i jeszcze pare jest wiec to nie sa bugi glabie?

Po pierwsze to nie bugi tylko źle spatchowałeś clienta. Skille już są u handlarki :)

Opublikowano

Po pierwsze to nie bugi tylko źle spatchowałeś clienta. Skille już są u handlarki :)

no tylko ze klient sie sam patchuje jak bys nie wiedzial

Opublikowano

Haha ośmieszasz się. Wejdź na ch1. W każdym momencie samych 1 lvli masz 80 około, + jakieś 900 osób expiących :)

spamisz w tym temacie i wyzywasz każdego kto ma swoje zdanie negatywne na temat serwera ... niezły tok rozumowania 900 expi na dodatek 80 + w m1 to co oni podkręcają licznik w dół ? tym komentarzem ty się osmieszyłeś matematyczny geniuszu

Opublikowano

-Lagi
-Nie każdy dostaje skile.

-Nie każdy dostaje eq na start.
-Gildii od 40 lvl nie mogłem stworzyć.
-Wywalanie przy tepkach (czasami)
-Spodziewałem się zmienionej grafiki, nie lubie neutral, poprostu metin2.pl

Podziękuje, + licznik jest podkręcony o jakieś 300 os, na mapach jest max 100 a w m1 20 os. max

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Serwer spoko tylko minus taki że co chwile z gry mnie wywala ale obstawiam że to przez ten tłum + pewnie jakieś ddosy są

Opublikowano

Własnie skasowałem Venoxa i wam tez radze. Z serwera wywala co 5min ( robiąc cofki) skonczyłem biologa kick, wchodze i od nowa trzeba robic (dodam, że yangów nie cofnęło). Na Dt wywaliło na 4 piętrze. Przed chwilą gościu dropnął miecz na 220lv. Trzeci start Venoxa + trzecia klapa = kolejnego gracza mniej. Nie polecam bo serwer i tak nie ustoi nawet po 20 konserwacjach czego przykładem może być Tuor. Chcecie grać prosze, ale ja mam swoja godność i są serwery lepsze od tego.

Opublikowano

Serwer nie dopracowany pod wzgledem klienta, albo wywala kanał, albo klienta, lub bład Runtime Error wyskakuje. Nie da sie po expic ponieważ ciągle loga. Jak na serwer easy bardzo mało yang leci, 5 bon dodałem około 14 razy i nie wszedł. Za kazdym razem jak sie dodaje pkt statusu/skil/przywola peta/wbije lv, hp spada do 1/4 :(. Zmieniony koń na wierzchowca, który wolniej biega...

Jedyne plusy dla mnie to:

+ Szybki exp

+ Pet na start z HP (5k)

+ Bony wymaxowane

+ Cale mozliwe eq do kupienia (+0...), epikow nie ma w shopach.

+ Szybki biolog na 11 zebow, 3 nie weszły.

+ Wierzchowiec na start

Minusy:

- Mało yang leci

- Ciągle wywala klienta, lub kanał

- Hp po wbiciu lv spada do 1/4 naszego obecnego HP.

- Kon zmieniony (inna tekstura, wolniej biega)

- Skile u niektorych sie buguja i nie dostaja na G.

- Biolog do kupienia u NPC

- Logowanie trwa około 30sek. +

Ogolnie - na serwerze nie da sie grac spokojnie przez 10min.

@2x down

Skile dostaniesz (zwoj skili na P) od biologa jako nagroda za matowe lody.

Opublikowano

Serwer nie dopracowany pod wzgledem klienta, albo wywala kanał, albo klienta, lub bład Runtime Error wyskakuje. Nie da sie po expic ponieważ ciągle loga. Jak na serwer easy bardzo mało yang leci, 5 bon dodałem około 14 razy i nie wszedł. Za kazdym razem jak sie dodaje pkt statusu/skil/przywola peta/wbije lv, hp spada do 1/4 :(. Zmieniony koń na wierzchowca, który wolniej biega...

Jedyne plusy dla mnie to:

+ Szybki exp

+ Pet na start z HP (5k)

+ Bony wymaxowane

+ Cale mozliwe eq do kupienia (+0...), epikow nie ma w shopach.

+ Szybki biolog na 11 zebow, 3 nie weszły.

+ Wierzchowiec na start

Minusy:

- Mało yang leci

- Ciągle wywala klienta, lub kanał

- Hp po wbiciu lv spada do 1/4 naszego obecnego HP.

- Kon zmieniony (inna tekstura, wolniej biega)

- Skile u niektorych sie buguja i nie dostaja na G.

całkowicie się zgodzę te minusy bardzo utrudniają grę

skąd są skille na P?

jak dla mnie na dziś serwer niegrywalny :/ co chwile kick lub cofa...:/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

-Lagi

-Nie każdy dostaje skile.

-Nie każdy dostaje eq na start.

-Gildii od 40 lvl nie mogłem stworzyć.

-Wywalanie przy tepkach (czasami)

-Spodziewałem się zmienionej grafiki, nie lubie neutral, poprostu metin2.pl

Podziękuje, + licznik jest podkręcony o jakieś 300 os, na mapach jest max 100 a w m1 20 os. max

Lagi są dlatego, bo konkurencja nie śpi, plus te full osób wbijających

Skille zostały naprawione

Eq na start chyba też już naprawione

Z gildią nie wiem

Wywalanie przy teleportach, nie mam pojęcia, mnie ani razu nie wywaliło

Zmienionej grafiki ? kur*a człowieku, po co ci zmieniona grafika ? chcesz zmienionej grafiki, idź zagraj w inną grę.

Licznik podkręcony ? w v2 jest osoba na osobie, same tłumy, w av2 też.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nie ma sensu teraz tutaj grać dopóki nie ogarna lagi cofki bugi itp.

I w dodatku żaden admin nie odezwie się tutaj czy coś robią,jak tak to kiedy to wszystko będzie naprawione.

Opublikowano

Server nie powala po prezntacji. Nic specjalnego i wszystie mapy bronie byly juz na wielu servach wiec ponownie wieje sandałem a serv pewnie bedzie na max 3 miech jak kazdy nowy PRo Elo Elo server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...