Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum pisali , że nie będzie żadnej cofki ani nic tylko będzie jakiś bonus za czas off.

No czyli lipa, bo jak mam grać bez zbroi ( i kasy ) bo głównie o to chodzi, reszta eq jest do nadrobienia. Mam zacząć od nowa przez błędy administracji ? Trochę to niesprawiedliwie.

Opublikowano

Jedna wielka komedia. Ogólnie serwer polecam bo ma jako taki klimat no, ale administracja robi sobie jakieś jaja. Zero informacji nic kompletni nic ...

Opublikowano

Ale wogóle teraz jakieś dziwne czasy są że robia serwery i nie powiem bo naprawde fajne ale maja problemy ze startem albo wlaczaja a ptem pare dni naprawiaja bledy i juz nie startuja i po serwie;/

Opublikowano

Serwer od początku ma problemy ze stabilnością :> po mojemu najbardziej sprawiedliwe by było gdyby był restart.

NIEEE! jeden restart był ! jak będzie już 2 to po graczach ja jestem przeciwny bo za dużo bym stracił :D

Opublikowano

juz dwa serwery odpadly bo robily je gimbusy - czy w tych czasach nie mozna czegos zrobic porzadnie?

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

juz dwa serwery odpadly bo robily je gimbusy - czy w tych czasach nie mozna czegos zrobic porzadnie?

Łatwa kasa ziomek dlatego tak ;)

Opublikowano

NIEEE! jeden restart był ! jak będzie już 2 to po graczach ja jestem przeciwny bo za dużo bym stracił :D

Wiesz niby byś stracił ale pomyśl niektorzy stracili wiekszosc eq przynajmiej z tego co wyczytalem wiec najleprzym rozwiazaniem bylo by zrbienie restartu....

Łatwa kasa ziomek dlatego tak ;)

i z tym sie zgodze nikt juz nie robi serwera dla graczy tylko dla kasy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...