Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałam i gram. Bardzo fajny serwer. Gorąco polecam i zapraszam.

Przyjemny exp, drop również. Mili ludzie [z wyjątkami: ksuje].

Pomijając ten błąd "Visual c++", da się grać.

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znow off ;/ ? Dziwne ze mam normalne eq , na innych serwerach biore spota , a tu przy kilku grupkach sie pada w av2..

Opublikowano

Znowu off ;) Rozumiem że autorzy serwera włożyli w niego dużo pracy ale ja polecam już dać sobie spokój jeżli nie potraficie sobie poradzić żeby chociaż serwer postał 1 dzień.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Znowu off ;)

Rozumiem że autorzy serwera włożyli w niego dużo pracy ale ja polecam

już dać sobie spokój jeżli nie potraficie sobie poradzić żeby chociaż serwer postał 1 dzień.

Wpisz sobie w Wikipedii co to jest DDoS.

Rozumiesz, że autorzy serwera włożyli w niego dużo pracy, ale nie rozumiesz co to jest DDoS.

Ataki się skończą to serwer będzie włączony.

Opublikowano

wiecie kiedy online ?? :D

Ktos ma jakies informacja na temat serwera ??

Wszystko sprowadza się do jednej odpowiedzi:

Czekamy na administrację, a tu nie wiadomo kiedy się pojawi.

Serwer ogólnie b. polecam.

Exp przyjemny, jednak nie za łatwy.

Jedyne co męczy to ulepszanie, ale miejmy nadzieję, że zrobią coś w tym kierunku.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Komunikat na stronie : " Nie można się połączyć z MySQL! "

-_- . Właśnie zacząłem ściągać clienta. Ciekawe co z tego będzie ;)

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

serwer off jak coś cały czas zostaniesz połączony a ch= normal :/

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

I znów kto zarwał nocke to sobie pograł, a kto chciał pograć rano - ma problem, bo Admini w szkole a nikt inny nie ma do tego dostępu ;-) Nawet jeśli głupie logo padło, ZAJEBISTY SERWER! Tak trzymać to za tydzień wam garstka osób zostanie

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale nie na dłuższą metę. Szczerze mówiąc ta rywalizacja z Q***on i ve**em jest bez sensu. Jak dla mnie najlepszym serwerem jaki powstał jest dzisiejszy V***uis.

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale nie na dłuższą metę. Szczerze mówiąc ta rywalizacja z

Qu***n i ve****em jest bez sensu. Jak dla mnie najlepszym serwerem jaki

powstał jest dzisiejszy Ve***is.

Skoro ów tak uważasz - nie czekaj na Venoxa, idź na vertuis i skończ tutaj spamować wypowiedziami

"Hahaha xD Czemu mi konto usunęli ?"

"Nadal 0 info od administracji ?"

Opublikowano

Skoro ów tak uważasz - nie czekaj na Venoxa, idź na vertuis i skończ tutaj spamować wypowiedziami

"Hahaha xD Czemu mi konto usunęli ?"

"Nadal 0 info od administracji ?"

Chłopcze ja nie piszę sam z tego konta. Z resztą to nie jest Twoja sprawa. DLa tych którzy czekają na serwer to zostanie włączony o godzinie 15.40/16 INFORMACJA od Administracji z forum.

Opublikowano

Serwer naprawdę ciekawy, exp przyjemny . Szkoda tylko że tak mało informacji dostajemy od administracji. Serwer codziennie jest off ;c .

Jednak ludzię z wind 8 nie pograją, bynajmniej mi wyskakuje jakiś dziwaczny błąd.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

i z serwerem bedzie tak co dzienie oni w szkole albo w pracy a ch padaja i niema kto ich wlonczyc lepiej by bylo jak by naprawili padajace ch bo inaczej tak bedzie codziennie rano

Opublikowano

Dziwny zbieg okolicznosci poniewaz jak tak czytam skoro tutaj padaja channele to dziwne ze w tym samym czasie pada tez xen*x,itp. dziwne dziwne..

Opublikowano

I znów kto zarwał nocke to sobie pograł, a kto chciał pograć rano - ma problem, bo Admini w szkole a nikt inny nie ma do tego dostępu ;-) Nawet jeśli głupie logo padło, ZAJEBISTY SERWER! Tak trzymać to za tydzień wam garstka osób zostanie

niewiadomo czy garstka zostanie ;d

Serwer ciekawy, ale nie na dłuższą metę. Szczerze mówiąc ta rywalizacja z Qua*ron i venoxem jest bez sensu. Jak dla mnie najlepszym serwerem jaki powstał jest dzisiejszy Vertuis.

no tez chyba bede gral na Vertuis bo lepszy mi sie wydaje ..a nie bo tu mnie troche denerwuje zadymista maszyna a niumieja jej wykozystac ..

Opublikowano

Tak się chwalili że mają bardzo dobrą maszyne i ddosy nic im nie zaszkodzą.

A tutaj surprise ;) .Widać że tylko ich słowa rzucane są na wiatr nie potrafią dotrzymać obietnic.

Booo tak się upierał i wszystkim zaświadczał,że nie ma co się bać o ddosy.

Jak tak dalej pójdzie to na serwerze zostanie kilka osób.

Dam im ostatnią szanse jak się jutro powtórzy wszystko żegnam się i idę na konkurencję.

Opublikowano

Kolejny dzień w którym mam wolną chwilę, a serwer jest offline. A jak czytałem zapowiedź to miała być fachowa i szybka administracja -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...