Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisze krótko i na temat polecam przyjść gdzieś o 22.00 może już będzie wszystko ok jak nie to przyjdzie ktoś jutro rano i zobaczy jak dalej to samo to sorry serwer dno :) Administracja pisała że będzie dopięte na ostatni guzik i co ?? DUPA !!! 3 razy serwer startował i 3 razy będzie off Tak więc NIE POLECAM :P

PS: To jest moje zdanie nikt nie musi się z nim zgadzać. Wyrażam swoją ocena na temat tego serwera :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ja usuwam ten syf z kompa radze zeskanowac kompa lepszy serwer ja moge zrobic na hamachi pozdro

Po 1. Nikt nie bedzie teskil.

Po 2. Jak zrobisz hamachi to napisz mi na pw kiedy start :)

Opublikowano

Powie mi ktoś kiedy będzie strona on? ( nie chce mi się cofać i czytać wszystkiego od początku ) ;)

Prawdopodobnie jak naprawia bugi / skoncza sie DDoSy

Opublikowano

Powie mi ktoś co wyedytować w pc/locale aby działam mi WarriorHack by True Faith?

Na chwile obecną nie widze postaci wojownika

Do przydupasów co będą hejtować rozwincie skrót MPC ;)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Dobra ja usuwam ten syf z kompa radze zeskanowac kompa lepszy serwer ja moge zrobic na hamachi pozdro

Idz graj na ten "PRO" serwer który masz w sygnaturze jak Ci sie ten nie podoba każdy serwer na starcie ma ataki zazdrosnych dzieci wiec jak sie nie podoba zapier na Divine w****.

5qj.png

Opublikowano

ataki atakami a co sie dzieje z hp jak expie z tego niby konia to caly czas mi hp spada bobugowane te nowe mounty lepiej jak by konie normalne byly

Opublikowano

Podeśle mi ktoś link do moda/lunchera , dam 20 like'ów.

Login IP: 73.21.84.26 Port: 11002

CH1 IP: 73.21.84.26 Port: 23456

CH2 IP: 73.21.84.26 Port: 64467

CH3 IP: 73.21.84.26 Port: 76345

CH4 IP: 73.21.84.26 Port: 99934

Pong: js62mbhs91nv65ga

Hex Pong: 6A 73 36 32 6D 62 68 73 39 31 6E 76 36 35 67 61

Opublikowano

Idz graj na ten "PRO" serwer który masz w sygnaturze jak Ci sie ten nie podoba każdy serwer na starcie ma ataki zazdrosnych dzieci wiec jak sie nie podoba zapier na Divine w****.

1.Nie ma atakow jakby byly ataki to by byly lagi w ch.. poprostu admini nie ogarniaja

2. w ch.. bugow ktore nie sa wynikami atakow boga +9 zmienila sie w stal yy pozdro

3. Diwne world jest lepsze bo tam admini sa ogarami a nie jak tu

4. jedyne co tu dziala dobrze to IS

5. nie badz taka wyszczekana kurewko

Opublikowano

z serwera wywala bo klient jes zrabany a nie przez jakies tam dossy a bugow tyle ze szkoda gadac 3 raz wystartowali i nic nie naprawili zal ich

up masz racje tamta osoba gowno wie a pisze nie wiem poco mysli ze to wszystko przez dossy haha

Opublikowano

1.Nie ma atakow jakby byly ataki to by byly lagi w ch.. poprostu admini nie ogarniaja

2. w ch.. bugow ktore nie sa wynikami atakow boga +9 zmienila sie w stal yy pozdro

No koles. Odinstalowales to juz nie spam. Tak ogolnie to wiem , ze jak serwer wlacza to bedziesz pierwszy w kolejce do grania :)

Opublikowano

Człowieku wiem ddosy to nie wszystko ale tez sie przyczyniają teraz serwer jest off bo prawdopodobnie naprawiają cos a admini sie staraja jak mogą a Ty ponoć usunąłeś ten "syf" wiec tu juz nie spam i idz na ten "super serwer".

5qj.png

Opublikowano

Ludzie ale z was placzki są, wiadomo było od samego początku, że będą jakieś problemy, to że oni obiecali to nie znaczy, że coś zrobią. Jak to się mówi obiecanki cacanki.

Zobaczymy czy do jutra coś poprawia w co wątpię.

Opublikowano

Boże dzieciory jedne..... Nie ma żadnych bugów.. Są ataki od księdza który jest pojebany i nie dostał za msze.. Tylko ataki żadnych bugów. :)

Jak nie bd ataków all bd On serwer/strona itp. Opłaca się poczekać az ustąpi ksiądz i pójdzie się modlić do kościoła o mózg... Bo serwer jest zajebisty. :)

Nie za łatwy nie za trudny. :)

Polecam ! czekać i się nie spinać małolaty. ;)

Legenda !

*Ksiądz : Proboszcz.

Opublikowano

Login IP: 73.21.84.26 Port: 11002

CH1 IP: 73.21.84.26 Port: 23456

CH2 IP: 73.21.84.26 Port: 64467

CH3 IP: 73.21.84.26 Port: 76345

CH4 IP: 73.21.84.26 Port: 99934

Pong: js62mbhs91nv65ga

Hex Pong: 6A 73 36 32 6D 62 68 73 39 31 6E 76 36 35 67 61

http://www.mpcforum.pl/topic/924695-mod-na-venoxmt2/

Opublikowano

Boże dzieciory jedne..... Nie ma żadnych bugów.. Są ataki od księdza który jest pojebany i nie dostał za msze.. Tylko ataki żadnych bugów. :)

Jak nie bd ataków all bd On serwer/strona itp. Opłaca się poczekać az ustąpi ksiądz i pójdzie się modlić do kościoła o mózg... Bo serwer jest zajebisty. :)

Nie za łatwy nie za trudny. :)

Polecam ! czekać i się nie spinać małolaty. ;)

Legenda !

*Ksiądz : Proboszcz.

Dokładnie.

Nie sądzę, że czekanie wam dzisiaj pomoże.

Należy pozdrowić szanownego ProBoszcza.

Zapewne większość z was domyśli się już dlaczego serwer nie działa :3

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...