Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie trochę, który serwer nie miał problemów ostatnio na starcie ? Poczekajcie może naprawią, ale nie wszystko na raz...

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inteligencja Teamu sięga zenitu.

Przy logowaniu się poajwia mi sie komunikat "Nie mozesz zarejestrowac sie z nieznanych powodow. BLOCKED"

Nie rozumiem o co chodzi.

Opublikowano

Ogarnijcie trochę, który serwer nie miał problemów ostatnio na starcie ? Poczekajcie może naprawią, ale nie wszystko na raz...

Powiedz mi czy na poprzednim starcie nie było bugow? Byl tak zbugowany ze to ch**

Opublikowano

Ogarnijcie się, pewnie naprawiają. . Dokładnie tak jak ktoś napisał, który serwer nie miał problemów na starcie ? Większość serwerów pada od razu w 1 dniu, a sądzę, że ten się utrzyma i pociągnie dłużej :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

To jebana Pieczara atakuje -.-

Ogarnijcie się, pewnie naprawiają. . Dokładnie tak jak ktoś napisał, który serwer nie miał problemów na starcie ? Większość serwerów pada od razu w 1 dniu, a sądzę, że ten się utrzyma i pociągnie dłużej :)

dokładnie ataki malo co robia w porównaniu do innych :D

Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze to mam ochote rzucić cegla w monitor... Kompletni idioci, jezeli zablokowali konta to chyba cos naprawiaja? Tak trudno uruchomic ten zakurzony mózg ? Polowa z was to gimbaza, sam z niej jestem ale przynajmniej moje IQ jest wyzsze o ponad polowe od waszego.

Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze to mam ochote rzucić cegla w monitor... Kompletni idioci, jezeli zablokowali konta to chyba cos naprawiaja? Tak trudno uruchomic ten zakurzony mózg ? Polowa z was to gimbaza, sam z niej jestem ale przynajmniej moje IQ jest wyzsze o ponad polowe od waszego.

Dawaj zrobimy test na IQ i zobaczymy kto ma wieksze

Opublikowano

Nie potrzebnie spamicie tymi zbędnymi komentarzami, nie lepiej poczekać w spokoju?? Dajcie chłopakom ogarnąc sytuacje, walczą o to byscie mogli pograc na serwie a te komentarze nie sa mile widziane...

Opublikowano

na serwer wbije ;]

Jak znacie team speak'a to podajcie ;)

Prezka 9/10

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Zalosne pisalem temu ha na gg ze te nowe konia wywalaja chanele to nie sluchal .. teraz wgl cos sie tabele z sql popusly kazdy item sie pozamienial xD czerwone poty na ziolne czerowne male na srednie niebieskie; d stalki na suknie slubna

ZAJEBISTY SERWER TAKI ZAJEBISTY ZE AZ NIE POLECAM ;D

oLqzgYC.png

Opublikowano

zajebiście kurwa że serwer jest online a strona nie działa ;O

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...