Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Ale płaczecie.

Przychodzą pseudo fanki tego syfu by team metina i spamują. OFC.

Jak wiemy na kazdy dobrze zapowiadający się serwer lecą DDoS, najlepiej to przeczekać i dać działać administracji nie spamując i nie flamując.

Czekam z niecierpliwością, mam nadzieję, że przetrwa zazdrość DDoSujących mało inteligentnych osób, a serwer będzie super :)

Opublikowano

Strona działa. Ale jest zapychana DDoSami i setkami osób chcących się zarejestrować.

Jest bug z HP. Normalnie mam 1k HP. Z petkiem mam 6k HP. Gdy expie to HP ciągle cofa mi się do 1k ;x Zrobicie coś z tym?

Opublikowano

Jednak ja nie mogę odpalić strony :/ z 15-20 minut staram się wejść na stronę. Jednak jest to niemożliwe w owym czasie. A szkoda bo po prezentacji server wygląda dość obiecująco. Cóż zobaczę pod wieczór jak się będą miały sprawy.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Strona działa. Ale jest zapychana DDoSami i setkami osób chcących się zarejestrować.

Jest bug z HP. Normalnie mam 1k HP. Z petkiem mam 6k HP. Gdy expie to HP ciągle cofa mi się do 1k ;x Zrobicie coś z tym?

tak było już na pierwszym starcie , porażka dalej nic nie naprawili :D

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

No jest trochę bugów. Mieliście to wszystko poprawić i co? Jak ktoś raz kliknął na Handlarkę to już Skilli nie weźmie. Dlaczego? Bo już nie wyświetla się okienko "Otwórz Sklep" lub "Zamknij"...

Opublikowano

hahahahahahahahahaha... Serwer ma bugi jprdl... na start nic się nie dostaje totalnie 0....... wez coś zrób HA z tym natychmiast bo chyba z 20 osób krązy bez niczego, ani peta ani konia wierzchowaca itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...