Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenoxMT2 [Dedyk]

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh ale zescie serwa naprawili same bugi nawet nie naprawione i klient zdupcony bo c++ wywala ogarnijcie te bugi i klienta i dajcie latke jakas bo pelno graczy stracicie

Opublikowano

Sam jesteś kur*a bug, ja widziałem co najwyżej 1 buga, z tymi skillami na g, a co do lagów i kicków, to ddosy lecą i masa ludzi chce się wbić. 666 graczy - fake ?

Nie sadzę, zobacz ile jest w m1, a ile expi . POZDRO I ZAPRASZAM

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dlaczego co każde zejście/wejście na konia/wierzchowca mam 1k hp ?!

Trolololololo.

After Life.

Opublikowano

Siema czy mógłby ktoś zmontować pong? Obojetnie w jakiej postaci bo porty już mam.

Zobacze czy serwer jest coś warty na modzie a potem pobiore bo czytając komenty to nie warto grać ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Sam jesteś kur*a bug, ja widziałem co najwyżej 1 buga, z tymi skillami na g, a co do lagów i kicków, to ddosy lecą i masa ludzi chce się wbić. 666 graczy - fake ?

Tak serwer stoi 1h i ma 740 Graczy Online No no rekord w polsce chyba, widać dużo dzieci uwierzyło

Btw, Co chwile do tego padają CH -.-

wielkosc

Opublikowano

Hejterzy wypierdalać, nie chcecie grać to Papa :) Dziwicie się ludzie? DDoS + 800 graczy na serwerze. Z czego około 1000+ odwiedza stronę + rejestracja. Moja opinia. Ja czekam i będę czekał :>

Opublikowano

Siema czy mógłby ktoś zmontować pong? Obojetnie w jakiej postaci bo porty już mam.

Zobacze czy serwer jest coś warty na modzie a potem pobiore bo czytając komenty to nie warto grać ;D

Jest blokada na moda sam próbowałem mając pong report i ip.

A co do konia mi tam działa normalnie.Pobierzcie nowy client to będzie wam działać

Opublikowano

co do kickow c++ przy tepaniu sie na mapki do dossy nic do tego nie maja tylko klient jest zrabany UP a z tym hp to bugi takie lekkie sa

Opublikowano

Jest blokada na moda sam próbowałem mając pong report i ip.

A co do konia mi tam działa normalnie.Pobierzcie nowy client to będzie wam działać

up da rade go dodac do kamera zapewniam cie trzeba tylko troszke pokombinowac w metkuPL i odpalisz ten serw na zwyklym metku przez moda

Opublikowano

Ścierwo i tyle podkręcanie licznika ;-), Serwer zlagowany nawet nie da się pograć o expie nie wspomnę na pewno będzie jeszcze pare restartów po tych bugach co widziałem i nie wiem po co tu niektórzy tak się spinają.

wielkosc

Opublikowano

bugów w kurwe są wina ataków czy jaki pierun ? mógłby ktoś z administracji napisać co się dzieje

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...