Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.2][HOT] [Ciekawe Pluginy] [PL] [SV+G by CusT] Nowe menu oraz dźwięki na serwerze ! [Mapa]

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Używam paczki jest spoko ale dodałem trochę więcej pluginów i fajnie jest tylko mało osób gra :(

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Prezentacja bez zarzutów ;] Śliczna prezentacja pliczki tak samo ^^ Skorzystam z nich oraz wyciągnę sobie kilka pluginów ^^ Dziękuje leci like ;] Postarałeś się ^^

image.png

Opublikowano

Mam takie pytanko czemu jak odpalam tego serwa to nie mogę go włączyć bo pisze " Nie znaleziono ścieszki"

Zbieram (-)

Opublikowano

Czy pomoże mi ktoś? gdy wchodze na server i chce napisac /pex user nick itd. to pisze że niemam premissi i niewiem co zrobić niech mi ktoś pomoże :(

Opublikowano

@up

Wszystko działa, potrzebna jest po prostu umiejętność dawania rangi..

w tym -[]- Pokazuje się nazwa gildi przy jej założeniu , a co do tych rang, to ranga podstawowa [Gracz] ma po prostu niebieski nick inni już są okay

Zaraz te starty dodam, pliczki już się wrzucają na hosting jak się wrzucą dam tutaj edita, a ty jak masz problemy, to napisz na to GG lub Skype masz w profilu...

@Edit

Nowa aktualizacja plików

V 1.1

Zapraszam do komentowania,lajkowania :)

Opublikowano

Chciałbym się zapytać kiedy będzie ta autorska mapa ?

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

@up Dokładnie to jeszcze nie wiem, bo ledwo teraz znajduje czas na aktualizacje plików 'Ta szkoła i poprawienie ocen ' Tak więc nie wiem, jak tylko będę miał czas zabieram się za robotę :)

W następnej aktualizacji plików zostaną rozbudowane bardziej starty serwera, oraz zostanie dodany plik informacyjny .bat w którym zamieszczę wasze wszystkie najczęstsze pytania dotyczące plików, myślę że wam się spodoba to rozwiązanie :)

@Ref

Pozdrawiam 'CusT'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...