Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.2][HOT] [Ciekawe Pluginy] [PL] [SV+G by CusT] Nowe menu oraz dźwięki na serwerze ! [Mapa]

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Update zrobię gdy tylko zobaczę jakiegoś CraftBukkita na 1.6.1 na stronie bukkit.org :)

@Down Zgłosiłem już to autorowi pluginu, we wtorek lub środę doda Cubboidy, jeszcze nie wiem jakiego rozmiaru :), co do tych diamentów, to się zastanowię :P

Opublikowano

Mam pomysł, dodaj plugin na claimy dla gildi. Mój pomysł wygląda tak: Ktoś za założenie gildi dostaje np. 4 claimy (1 to 16x16x256), które może rozmieścić gdzie chcę i on może wykupić dodatkowe w zamian za np. 64 diamenty . Było by to wykonalne?

Opublikowano

Mam dla was dobrą wiadomość ! Po wielkich staraniach, i kombinowania, udało mi się wgrać CraftBukkita na 1.6.1 !

Uwaga !

Ten CraftBukkit może mieć dużo błędów !

Pliki na 1.6.1 Już są !, Zapraszam do pobierania i lajkowania !

@XDKostekXD To już jest usunięte...

Opublikowano

Ten link jest też do wersji na 1.5.2 ?

Piszę strony HTML, uczę się PHP i pisania pluginów do bukkita.

Opublikowano

Nowa aktualizacja plików V1.5 !

-Dodano nowe dźwięki RPG na serwer

-Dodano plugin ClearLag

-Dodano HP nad głowami graczy

-Plugin Gildie Został ulepszony.

Opublikowano

Mam taki problem , wchodzę na serwer i przed wpisaniem komendy /login Moje hasło jestem na spawnie a po wpisaniu wywala mnie gdzieś indziej .

Opublikowano

Ja tak mam jak zrestartuje serwa to mnie wywala gdzieś 1000 kratek od spawna ale przed restartem stałem sobie na spawnie.

Opublikowano

Pliczki są bardzo dobre . :) Chyba najlepsze jak do tej pory jakie widziałem . Jedynie co mnie najbardziej wkurza to to że jak wchodze na serwa to mnie wyjebuje gdzieś daleko ( i wtedy musze teleportować się /home albo /spawn ) :(

A co do pluginów dodał bym LWC bo myśle że jest bardzo przydatny .

Opublikowano

Problem z wyrzucaniem jest spowodowany bugiem, ponieważ musicie poczekać na CraftBukkita Bete, wtedy problem już zostanie naprawiony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...