Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.2][HOT] [Ciekawe Pluginy] [PL] [SV+G by CusT] Nowe menu oraz dźwięki na serwerze ! [Mapa]

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa, większa aktualizacja plików !

Dodano nowe pluginy !

Poprawiono Spolszczenia oraz bug z AuthMe !

(Uwaga ! Duży rozmiar !)

jEDO6Cc.png

Opublikowano

Paczka bardzo ciekawa i spolszczona.Serdecznie polecam.Tylko troszke mało pluginów gdyż np. na moim serwerze mam ich 44

Zapraszam na serwer Survival typu HARD Ip:Nie ustalone :) Start 20.12.13r

Opublikowano

Co do gildi by FUSH nie jestem zbyt przekonany szukam pluginu jak u skkf'a ale tego nie będę używać możesz też do paczki dodać UltimateClan (Jakoś tak sie pisało). Paczka pluginów 10/10

Opublikowano

Cała paczka super wykonana. Mapa też niczego sobie. Ogółem w przyszłości będę otwierać serwer z Gildiami na jakieś 200 slotów i sądzę że ta paczka zda się idealnie choć brakuje mi tam takich plugów jak: nocheatplus czy xAuth zamiast AuthMe ale ogółem super :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam, przypominam że aktualizacja będzie dopiero po wyjściu rekomendowanego CB, gdyż teraz i tak nie ma sensu :)

@up

Jak ci się nie podoba, to możesz usunąć :)

P.S Prawdopodobnie w następnej aktualizacji, mogą pojawić się jakieś moje skrypty, ale to jest tak na 45% :)

Opublikowano

Niezła paczka , na pewno przyda mi się do robienia serwera.

Mam takie pytanie jak zmienić żeby zamiast itemów na zakładanie frakcji potrzebna by były pieniądze np . 1000 $.?

Opublikowano

czy mógł byś zastąpić plugin gildie na faction ponieważ ma sporo błędów. Dodam jeszcze że miło by było gdy by zskonfigurował go

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...