Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.2][HOT] [Ciekawe Pluginy] [PL] [SV+G by CusT] Nowe menu oraz dźwięki na serwerze ! [Mapa]

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie powiem nie powiem pliki świetne :) widać że trochę nad nimi siedzisz :D pracuj i rozwijaj je dalej ale ten plugin vanish jest zbędny przecież jest w essentialsie :D

Opublikowano

Nie powiem nie powiem pliki świetne :) widać że trochę nad nimi siedzisz :D pracuj i rozwijaj je dalej ale ten plugin vanish jest zbędny przecież jest w essentialsie :D

Masz u mnie słowo że będę je rozwijał :)

@REF !

Opublikowano

Witam, w wersji 0.9 jest błąd, a mianowicie w PerrmisionEx dla grupy dziewczyna brakuje "- -authme.unregister" ;_;

EDIT:

Jeszcze znalazlem ze jak ktos ma vipa to mu co 45sec bedzie wyskakowal komunikat:

"This message will be displayed to users with \nautomessage.recieve.vip!"

Zmieniasz to w AutoMessage/config.yml

EDIT 2:

Bukkit ktorego uzywacie nie jest za bardzo wydajny.

Widze kilka kolejnych bledow ale nie chce mi sie ich opisywac, życzę powodzenia w projekcie ;>

Opublikowano

Mam problem bo mam java7 a starter jest na jave6 mozna to zmienic ?

PzDr :D

Ale tak to wydaje sie jedna z najlepszych jakie widzialem super ziom masz Like:)

Dzieki

Opublikowano

Witam, w wersji 0.9 jest błąd, a mianowicie w PerrmisionEx dla grupy dziewczyna brakuje "- -authme.unregister" ;_;

EDIT:

Jeszcze znalazlem ze jak ktos ma vipa to mu co 45sec bedzie wyskakowal komunikat:

"This message will be displayed to users with \nautomessage.recieve.vip!"

Zmieniasz to w AutoMessage/config.yml

EDIT 2:

Bukkit ktorego uzywacie nie jest za bardzo wydajny.

Widze kilka kolejnych bledow ale nie chce mi sie ich opisywac, życzę powodzenia w projekcie ;>

Już wszystko poprawione

Mam problem bo mam java7 a starter jest na jave6 mozna to zmienic ?

PzDr :D

Ale tak to wydaje sie jedna z najlepszych jakie widzialem super ziom masz Like:)

Dzieki

Napisz na PW, wyślę ci starter ;)

Nowa Aktualizacja plików !

V1.0

Zapraszam do komentowania lajkowania !

Opublikowano

A DA SIĘ JAKOŚ SKASOWAĆ TEN PIEC? I USTAWIĆ NA NORMALNY

Tak, usuń plugin LavaFurnace, lecz gdy mamy ten plugin normalny piec też działa.

Pliki mega ! Ciekawe może jakiś inny typ zrobisz ;[ ?

Będzie ciężko, mam teraz dużo roboty.

Opublikowano

Tak, usuń plugin LavaFurnace, lecz gdy mamy ten plugin normalny piec też działa.

Będzie ciężko, mam teraz dużo roboty.

OK DZIEKI

Opublikowano

Bardzo fajne pliczki ja niestety nie znam się na edytowaniu czy mógłbyś zrobić specjalnie paczkę pod mój serv mogą być te same pluginy ale nowe rangi jak Budowniczy.Pozdrawiam jak coś PW:)

Opublikowano

Bardzo fajne pliczki ja niestety nie znam się na edytowaniu czy mógłbyś zrobić specjalnie paczkę pod mój serv mogą być te same pluginy ale nowe rangi jak Budowniczy.Pozdrawiam jak coś PW:)

Napisz na GG :)

@Topic

Poprawiona Grafika w prezentacji !

Opublikowano

Super prezentacja opis oraz pliki, postarales sie, wszystko ladnie spolszczone. Polecam ; )

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Znasz się na plikach ale na estetyce już niee xD Oczywiście plus bo do dowolnej modyfikacji :) Dzięki

Opublikowano

Znasz się na plikach ale na estetyce już niee xD Oczywiście plus bo do dowolnej modyfikacji :) Dzięki

Grafikiem nie jestem, zrobiłem na tyle ile umiałem ;P

Odświeżam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...