Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.6.2][HOT] [Ciekawe Pluginy] [PL] [SV+G by CusT] Nowe menu oraz dźwięki na serwerze ! [Mapa]

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Leci do cb wielki PLUS! pliki są świetne jest tylko jeden błąd jak wpisuje /v to pisze mi 2 razy jesteś jesteś niewidoczny ale to i tak nie ma wielkiego znaczenia ;)

mca.png
Opublikowano

Ten plugin na pety ciekawy, autorska biblioteka z tego co widzę więc gdyby to wyjąć można by było niezłe gildie napisać ;DD Co do paczki nawet okej , ale kilka pluginów bym zmienił lub usunął.

Opublikowano

Bardzo dobre pliki mam je na swoim serwerze i wyśmienicie się na nich gra. Bardzo podoba mi się spolszczony plugin factions. Mam tylko jeden drobny błąd ponieważ, kiedy ktoś się wyloguje z serwera i po jakimś czasie znowu się zaloguje to spawnuje go kilkaset kratek od miejsca wylogowania lub spawnuje osobe pod ziemia i umiera w blokach czy mógłby mi ktoś napisać jak naprawić ten błąd ?

Opublikowano

Hej ziomuś ,powiesz mi jak to zrobić ? Chciałbym na tych plikach założyć serwer na csrv. Jak zmienić by zamiast tych itemów co są zmienić na 16 diaxów , 32 emeraldy , 48 złota i 4 perełki enderaman'a ? Pliki są bardzo dobre ,podobająmi się

P.S. Jak jeszcze dodać np. /kit gracz i poszczególne itemy ? Dobra znalazłem to :P Ale nadal nie wiem co z tymi itemami na gildie ;/.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up ten sam problem mam

Zastanawiałeś się nad jakąś nową progresową verisą pod bukkita 1.5.2 i poprawieniem wszystkich błędów ?

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

-------

V0.7

---------

Aktualizacja plików do wersji 1.5.2 !

Spolszczenie po raz 2 całego Factions !

Zapraszam do pobierania !

Opublikowano

@up

Wejdz w Plugins>Essentials>Config

Zjedz na linijkę 447

będziesz miał takie coś:

format: '&7-[{faction_tag_pr}&7]-{DISPLAYNAME} &f{MESSAGE}'

Przed {MESSAGE} masz &f, Tutaj zmieniasz kolor pisania

Np.

format: '&7-[{faction_tag_pr}&7]-{DISPLAYNAME} &4&l{MESSAGE}'

Wtedy bd pisać na taki kolor

Opublikowano

Wiem ogarniam pluginy, ale takie cuś pierwszy raz widzę ;d

@edit Tak myślałem, że essentials ;d

Polecane przeze mnie TuT'y :

[TuT] Epic Boss ( by Ichcios )

http://www.mpcforum.pl/topic/735116-dltutpluginepicboss-stworz-wlasnego-niepowtarzalnego-bossa/

-- Tutaj może być twój TuT , chcesz ? Napisz mi na PW ! --

Opublikowano

Cześć mam jeszcze jedną prośbę . Gdyż pisze jako admin na tabliczce : [Kit] Gracz - ok wszystko działa naciskając prawym biorę kit dla gracza - ale gdy jakaś postać o randze gracz naciska na tabliczke nic się nie dzieje ... O co chodzi ?

Problem rozwiązany W premision u gracza pisze tak : - signs.use.kit a powinno byc tak : - essentials.signs.use.kit

nfsw_3MAJMNIE.png
Opublikowano

Czesc... mam błąd, mianowicie po zmianie w pliku payitemguild.jar -> factionslistener.class -> i zmienilem ze potrzeba 1ksiazke na 8 blokow diamentow plugin przestal dzialac, to znaczy byl na liscie aktywnych pluginow ale zato juz nie przyjmowal itemow, tylko dawal za darmo gildie

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

Wszystko ladnie i spoko ale pluginy sa na 1.5.1 -,-

Ponieważ nie ma jeszcze wszystkich pluginów pod 1.5.2

Czesc... mam błąd, mianowicie po zmianie w pliku payitemguild.jar -> factionslistener.class -> i zmienilem ze potrzeba 1ksiazke na 8 blokow diamentow plugin przestal dzialac, to znaczy byl na liscie aktywnych pluginow ale zato juz nie przyjmowal itemow, tylko dawal za darmo gildie

Mówiłem że w takich sprawach pisać na PW ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...