Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na windowsie 8 nie pograsz :) Ponieważ administracja zrobiła tak świetnego clienta, że na 8 nie da się grać... Trzeba czekać, aż wydadzą poprawionego.

Opublikowano

@UP

Na windowsie 8 nie pograsz :) Ponieważ administracja zrobiła tak świetnego clienta, że na 8 nie da się grać... Trzeba czekać, aż wydadzą poprawionego.

oni w dupie to maja i raczej nie dadza poprawionego nawet bugow sie im naprawic nie chce noby jedne a nie admini nawet na zbroje na 61lvl na+7 trzeba ulepki brochy i perly co z niej nic sie nie robi ten serw to 1 wielkie nie halo

Opublikowano

Up można bo dla kasy można wszystko ;) Zakładaja po kolei kolejne serwery niedopracowane maja w du..ie ludzi którzy graja tak samo maja że klient nie działa na windzie 8 . Na Sentię maja wylane Almantia co tu mówić bugi nie poprawione serwer pusty Tiliana hmm serwer pusty nie zrobili nic ludzie odeszli. Jedyne co potrafią to nowy serwer w biegu postawić kase z IS zebrać i do przodu. Teraz Quadron nie dopracowany będą łatki do łatki hihi wybłagane dopuki ludzie jeszcze będą potem zlewka Nie będę wam odradzał gry wręcz przeciwnie zapraszam zobaczycie sami co i jak i może w koncu zrozumiecie jak głęboko was maja hihi. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie. Najpierw wielki szum a jak zwykle wielkie gówno.

Pozdrawiam tych co wjebali sporo w IS :D :D

@2xUP przecież to nie jest serwer forgame.pl -,- więc nie wiem po aluzje do almantii , tiliana, senthi.

Opublikowano

fajnie sie zapowiadalo ale wyszlo gowno. zobaczymy jak to bedzie w przyszlosci, narazie zegnam serwer ^_^

Opublikowano

Hej, nie chce czytac 24 stron spamu, wiec jakas dobra dusza da mi jakies dokladniejsze info co do serwera? Czemu niewypal, czemu tak narzekacie? Cos sie stalo? Nagrodze piecioma lajkami ;3

Opublikowano

Hm to jest w koncu serwerownia ForGame , Robią zajebistą zapowiedz a po 1/2dni gry serwer okazuje sie lipą ^^ ( Nawet nie umiecie jednego buga naprawic ) Ktory na kazdym serwie jest ForGame ale to juz nie istotne Usuwam to ^^

Opublikowano

Hej, nie chce czytac 24 stron spamu, wiec jakas dobra dusza da mi jakies dokladniejsze info co do serwera? Czemu niewypal, czemu tak narzekacie? Cos sie stalo? Nagrodze piecioma lajkami ;3

Serwer jest pobugowany w ch*j, podstawowe rzeczy zbugowane. Administracja nic nie robi, poza obietnicami że coś zrobi albo siedzeniem cicho. Client zwalony i u większości graczy nie działa. Postacie pobugowane a odbugowanie nie działa. I wiele, wiele innych. Szczegółowo nie będę wypisywać.

Opublikowano

@up

W 100% sie zgadzam, miało byc tak pieknie a wyszło jak zwykle- juz na zadnym serwerze na ktorym cos robi 360 nie zagram - żegnam

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

w sumie serwer jeden z lepszych !!! hehe ale pod wzgledem bugow i rozwalonego klienta sitko do cedzenia nie ma tyle dziur co ten klient wbilem 80 i mi sie odechcialo grac wywalilem eq bo to strata czasu na takie spieprzone serwery

Opublikowano

Up można bo dla kasy można wszystko ;) Zakładaja po kolei kolejne serwery niedopracowane maja w du..ie ludzi którzy graja tak samo maja że klient nie działa na windzie 8 . Na Sentię maja wylane Almantia co tu mówić bugi nie poprawione serwer pusty Tiliana hmm serwer pusty nie zrobili nic ludzie odeszli. Jedyne co potrafią to nowy serwer w biegu postawić kase z IS zebrać i do przodu. Teraz Quadron nie dopracowany będą łatki do łatki hihi wybłagane dopuki ludzie jeszcze będą potem zlewka Nie będę wam odradzał gry wręcz przeciwnie zapraszam zobaczycie sami co i jak i może w koncu zrozumiecie jak głęboko was maja hihi. Pozdrawiam ;)

forgame tylko robilo im zabezpieczenia i maja u nich ts'a wynajętego, następny serwer forgame będzie dopiero na wakacje ;)

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Wlasnie cala nasza gildia skonczyla gre nieudolna administracja od startu nie naprawili ani jednego z zgloszonych bugow. Nie polecam serwer-a

oLqzgYC.png

Opublikowano

Szkoda tylko forgame, bo ich serwery są w miarę. Ten z kolei psuje reputacje im po całej lini mimo tego, że robili im tylko zabezpieczenia. Wbijając na ich clienta obczaiłem, że mają specyficzne okienko logowania, które jest na plikach Terenza (ponieważ jest powrót do channeli) sprawdziłem również czy client jest na tejże podstawce i jest. Jak również zapewne pliki serwerowe, aczkolwiek nie wiem czemu takie pobugowane :D Serwera osobiście nie polecam, licznik jest podkręcony. Bug na bug, a client ma tyle dziur co ser szwajcarski jak i również ich pliki. Pozdrawiam.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Gówno jakich mało... Kurwa widze tego 360 i resztę to mi żygać się chce... . Bugów w chuj. Szkoda czasu na ten syf. Administracja nic dosłownie nie robi, nie polecam. Głupiego crash-u clienta na win vista/7/8 nie potrafią naprawić od Tuora... -,-

fs_pc.png

Opublikowano

Ludzie ja pisałem od samego początku, że 360 i jego paczka nie potrafią robic serwerów.

Pisałem tak to tylko hejt dostawałem, macie za swoje.

Ten syf to nie ekipy forgame z reszta tam też jest nie zaciekawie. Dlatego powiedziałem sobie, że nigdy nie będzie grał serwerach 360 jak i forgame . Już lepsze serwery robi nasz ukochany Santriel.

Tyle na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...