Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko co jest wymnienione zostanie poprawione maxymalnie do jutra, między innymi Kamyk zostanie przywrócony do handlu, metal bez problemu będziecie mogli sprzedawać etc.

Jak tu trzymać za słowo skoro kamyk poprawiony nie został , metalu też selać się nie da ;) Wystarczy wbic na serwer i sprawdzić. Obiecane jutro było wczoraj ;) Ale is a poprawiliście w ciagu jednej nocy ;)

Opublikowano

Zawsze gdzie jest 360 są jakieś problemy :) Nie polecam .

I nie podkręcajcie licznika bo to jest żałosne ;)

wolf.gif

Opublikowano

Nie polecam : wiecej jest obietnic niz czynow - serwer zrobiony na odwal sie - bez ladu bez skladu byle by bylo

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Nie polecam : wiecej jest obietnic niz czynow - serwer zrobiony na odwal sie - bez ladu bez skladu byle by bylo

dokladnie zero kontaktu z adminami w grze system ulepszen np broni zenada... to bylo modne kilka lat temu i glupie rozwiazania zeby tylko utrudnic gre mogla by byc 1 niekonczaca sie pelerynka brak komunikatu podczas przywolania,zbugowane certy wogole nie mozna robic i jeszcze kilka innych rzeczy

a i mialy byc eventy co 2-3 dni serwer ma tydzien i nic nie bylo nawet glupiego dropa czy expa

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Tak jak juz inni pisali..

Ludzie myśleli ze administracja spoko,dadzą rade i wgl.

A tu sie duzo ludzi przejechało..

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Kolejny syf ForGame.
Zrobicie to co z Tilianem2?
Na starcie git. A potem ma się serv gdzieś bo nie zarabia i się robi nowy.
Teraz na Tilianie może z 50 osób jest, a było na starcie z 400...
NIE POLECAM

29894490875723101955.jpg
"Żużel to nie tylko sport. To jest sposób na życie, które uzależnia, kaleczy i zabija"
Dla wielu żużel to bezsensowna jazda w kółko, dla Nas to całe życie

Opublikowano

Ja rowniez polecam server. Sluchajcie, Administratorzy to tylko ludzie. Nie mogą odpisywac 24/7 na wasze glupie pytania.

Bugi? Przeciez napisali ze naprawia w czym problem? Mnie tez to denerwuje ze nie moge kamykow z dropa przelozyc..

Np: Hayde stara sie ogarnac server ale jak napisze , aby zglaszac bugi to piszecie glupoty..

Dajcie serverowi jeszcze troche czasu jestem pewien ze administracja sie poprawi i wszelkie bugi zostana usuniete.

Admini tez nie mieli zbyt duzo czasu w tym tygdoniu gdyz pare osob z teamu pisalo egzaminy.

Pozdrawiam Lim0n.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

EQ,Z NAVI NIE POLECAM !!!!

Coz,nie dosyc ze tam jest eq z navi prosze ss " http://scr.hu/0vx6/83xnf " ,zara bedzie ze cheat engine co tylko sie wyswietla u siebie i w grze nie bedzie ,bo w bazie te 59 sr sie nie zapisze czyli szklo pokaze prawdziwe sr ,a nie przez cheat engine.

Nie,dosyc ze pobugowany w ch uj serwer jest 500 defa hity od szponow po 800 do 1000,a administracja i granie to po prostu dno !

Pozdrawiam i nie polecam ,tam grac

kxAyLut.png

Opublikowano

Coz,nie dosyc ze tam jest eq z navi prosze ss " http://scr.hu/0vx6/83xnf " ,zara bedzie ze cheat engine co tylko sie wyswietla u siebie i w grze nie bedzie ,bo w bazie te 59 sr sie nie zapisze czyli szklo pokaze prawdziwe sr ,a nie przez cheat engine.

Nie,dosyc ze pobugowany w ch uj serwer jest 500 defa hity od szponow po 800 do 1000,a administracja i granie to po prostu dno !

xD Pewnie jest tak jak pisali. Doda bon to wbiją -um : )

Opublikowano

coś mi w tym ss nie pasuje

a co ?

przy takich śr nie ma opcji żeby nie było um

Opublikowano

nie polecam w 2 dzien serwera zglosilem mase bugow do tej pory nic nie ruszyli tylko jest coraz gorzej w dodatku gracze odchodza upadnie w ciaga tygodnia, tyle ode mnie.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

oplaca sie grac na serwerzE?

Co to za pytanie wg.Wiadomo,ze zaraz napisze czlonek administracji z odpowiedzia"tak" lub hejter aka gimbownik ktory poda kilka powodow a raczej bugow przez ktore nie warto zaczynac.Musisz sam sprawdzic.Kazdy ma inny gust.Osobiscie jestem neutralny.
Opublikowano

@Up.

Racja, serwer wydaje się fajny, grałem, nie polecam. W uj bugów, licznik graczy podkręcony, bo gdy licznik wskazywał 700 graczy w jinno m1 na ch1 stały tylko dwie osoby. Bugi w grze? Pełno. Nie da się handlować kamykiem, moby na pustyni mają zwiększone HP ( na 75- nie ubijesz). Mentalem z buffem przy 981 deffa, + buff 50% szpony w V2 mnie kładą jak chcą. A co na to administracja? "Napisz na forum" 3 dni czekałem na odpowiedź, w końcu temat zamknęli i nadal nie naprawili... Taka administracja. Nie polecam. ^^

77771909559090086048.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...