Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na start dostaje się tylko 20 pelerynek, które się kończą. Dodajcie fryzki do NPC. Zróbcie, aby przy cofaniu skilli wbijało za 1 razem, bo to męczarnia. ^^

@Edit

Nie ma dropu z bossów, co chwila C++ (mimo łatki) bądźże znane wszędzie "?????" ^^. Polecam, ale jak wyjdzie coś w podobie tego, choćby troszkę słabsze wbiję, ponieważ tutaj administracja nic nie robi/nie radzi sobie. ; )

pelerynki masz u handlarki po 200yang, niema dropu z bossów ?? lol drop jest i ze zjawy i 9 ogonów i królowa i lodowa wróżka i wódz, sam wszystko ubiłem i drop był.

a na c++ masz łatke na stronie

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

No pomóżcie ! Nowa łatka mi nic nie dała, nadal mnie laguje (miga mi ekran, to nie zwykły lag) albo mi clienta wywala. czy to wina windowsa 7? Czy to coś z tymi programami net framework czy direct x? Proszę o pomoc. Będzie nagroda ;3

Opublikowano

Hmmm, w prezentacji chyba gdzieś rzuciło mi się w oczy "ForGame.pl" czyli to musi być klapa (:

To nie jest serwer 4game, z tego co mi wiadomo mają u nich tylko forum ;p

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale maja ogarnieta GM-ke napisala mi ze zatruty miecz moge z zinow tez wydropic hehe pytalem gosci co juz tam expili i pisali ze gowno prawda ze ona niema pojecia co to za serwer hehe

Opublikowano

Na stronie głównej w 2-gim z najnowszych news'ów jest łatka, która eliminuje c++, oraz ??

DT Działa w 100%, kowal ulepsza itp.

Śluby Działają.

Drop z bosów był i jest. Drop Yang jest zmniejszony tylko w M1 i M2 ze względu na Boty.

Wszystko co jest wymnienione zostanie poprawione maxymalnie do jutra, między innymi Kamyk zostanie przywrócony do handlu, metal bez problemu będziecie mogli sprzedawać etc.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dziala serwer?

cos nie jak widac po komentarzach.

Zawsze mozna wejsc na strone i sprawdzic prawda?

To nie jest serwer 4game, z tego co mi wiadomo mają u nich tylko forum ;p

I jeszcze robili im zabezpieczenia, nic wiecej

Ale maja ogarnieta GM-ke napisala mi ze zatruty miecz moge z zinow tez wydropic hehe pytalem gosci co juz tam expili i pisali ze gowno prawda ze ona niema pojecia co to za serwer hehe

Napewno nie dropia z zinow, GM mogl sie pomylic :)

Ogolem przestalem tu grac, brak dropu stalek/broni na 75lv w atlantydzie mnie zniechecil. Nie bede meczyl sie z ripem kilka dni zeby miec z 50szkat, a inni maja komorki rodzicow i wysylaja pieniadze za bog wie ile pieniedzy. Serwer ogolem pod is, totalnie pod is, szkaty sa po 6-7zl przeliczajac. Dodatkowo sporo bugow na serwerze,jak np z kamieniem duchowym, bardzo duzo wh w atla czy v2 zniecheca poprostu graczy. Jedynie co moge pochwalic to blokniecie widzialnosci wszystkich itemkow na kmr modzie, ale jak wiadomo forgame robilo im zabezpieczenia wiec nawet to nie ich dzielo.

Ogolem:

Administracja:jakis kontakt w grze jest ale dosyc znikomy 4/10

Brak bugow: 3/10

IS:0/10

Ogolem na serwerze trzymal mnie klimat misji za co daje 8/10.

Razem:15/40 czyli gdzies ok 3,5/10

sstwc.jpg

Opublikowano

Czy naprawdę tak trudno usunąć mnie z teamu serwera? Naprawdę, mam już domyć pw dotyczących tego serwera, jestem nękana nawet na prywatnym gg.

Ale maja ogarnieta GM-ke napisala mi ze zatruty miecz moge z zinow tez
wydropic hehe pytalem gosci co juz tam expili i pisali ze gowno prawda
ze ona niema pojecia co to za serwer hehe

Możliwe, że chodziło o red ziny.

PS. Jest jakaś przerwa techniczna? Mi pokazuje cały czas łączenie z serwerem.

Aj, mój fail. Łatka chyba pomoże ;-)

Opublikowano

UP jakie red ziny przecie tam na koncu atli v2 sa ziny a o nazwie red ziny nie widzialem takich mobow:D

2xUP dokladnie by dropnac bron na 75lvl to masakra lazic na ripa tam i spowrotem jeszcze jak by bron z niego zawsze dropila na 75lvl byle jaka ale zeby dropila to by bylo niezle a tak to sie idzie a tu jakis syf poleci z szkaty co zniecheca robienie dt

Opublikowano

Jedynie co moge pochwalic to blokniecie widzialnosci wszystkich itemkow na kmr modzie, ale jak wiadomo forgame robilo im zabezpieczenia wiec nawet to nie ich dzielo.

Normalnie wszystko widzę na modzie, fail :)

Opublikowano

Cały czas wyskakuje błąd c++ i łatka mi nie pomogła ponieważ gdy rozpakowuję plik w winrarze to wyskakuje mi że nie mam odpowiednich uprawnień aby go rozpakować. Czy może go ktoś wrzucić gdzieś w formacie exe a nie rar??

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Już kurwa 3 razy hajtałem się z buffem i co?? I hoyyyy po 2 godzinach od ślubu pokazuje że nie jestem w małżeństwie

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer , ogarnięta administracja , przyjemny drop i exp , ogólnie zajebisty serwer !

chyba nie wiesz co piszesz :

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Prawda taka , że 360 i Vasker nigdy nie zrobia porzadnej łatki , zeby nie wywalalo tych bledów . Czemu ?/ Bo nic nie umia . Mysla ze cos tam sie pobawia w edycji i co naprawia??;]

Po zatym ludzi potraciliscie , licznik podkrecony , widac to od razu jak tylko sie wchodzi do gry hehe :)

Ale w sumie , ktory teraz serwer nie ma licznika podkreconego ?:)

Opublikowano

fajny serwer wbijać ten co pisał ,że sie zniechęcił bo mu stalki nie dropią i bronie 75 gościu to nie jest easy tutaj trzeba sie pomeczyć ja dropłem trute dopiero ze smoka ,a inni wysyłają smsy i dobrze bynajmniej serwer sie utrzyma ale nie Ty wolisz hejtować ,a pewnie i tak grasz . więc sie ogarnij fajny klimat fajnie sie gra polecam .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...