Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oplaca się grać na serwerzE?

Polecam server ponieważ ma ogarnięta Administracje zawsze pomocną na 100% czy na TS czy w Grze oraz server dopracowany w 99% gdyby nie te błędy co wymienili wyżej.

Lepiej smucić się i kochać,
niż żyć bez miłości w szczęściu.

Opublikowano

Macie coś źle napisane w locale_pl w linijce 4270 pisze jak byk w syserr.txt po błędzie c++ przy logowaniu (ja osobiście nie mogę się już zalogować od 12 i postać tkwi przed Urielem), może coś napisaliście 2 razy. Rzućcie na to okiem.

Pozdrawiam, serwer ciekawy.

jenova1.jpg
Opublikowano

nowa latka i nadal mam ??? ???? ???

0422 19:15:13615 :: CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4270

0422 19:15:20508 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0422 19:16:24213 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
0422 19:16:26464 :: CreateDDSTexture: Cannot creatre texture
Opublikowano

dzisiaj dzieje się dużo, właśnie wprowadzana jest kolejna aktualizacja więc jak widać admini się nie obijają.

łatka eliminująca c++ i `?????` działa w 100% :)

pozdro, zapraszam na serwer =]

rvWW4xU.png

Opublikowano

dzisiaj dzieje się dużo, właśnie wprowadzana jest kolejna aktualizacja więc jak widać admini się nie obijają.

łatka eliminująca c++ i `?????` działa w 100% :)

pozdro, zapraszam na serwer =]

nie dla mnie ;)

Opublikowano

Tak,przerwe zrobili bo bugi te co najwięcej przeszkadzały mają byc naprawione!!!!

PS: Dt ma byc on w nocy (Tak pisał jakis gm)

Przerwa chyba do 21 ale nie wiem dokladnie:P

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Graczy Online: 51

serwer juz on ? czy cos z licznikiem ? mnie wywala jak probuje sie zalogowac

@EDIT

juz " 0 graczy online "

@Down

sluby nie sa zbugowane .. ja jakos sie ozenilem bez zadnego problemu...

Opublikowano

100% możliwe - przeniesiony przez ślub na mapkę 95+ zapewne :)

Tylko szkoda że śluby są zbugowane. Tak więc nie wiadomo jakim cudem -.-

Zobacz sobie po rankingu, wszyscy przynajmniej z 10h expili a nie dziwi Cie to że skoro on przeniósł niby się przez ślub to inni na pewno też wpadli by na ten pomysł i byłoby dużo więcej takich graczy. Więc albo macie na serwie super gracza albo coś się rypło ;)

Opublikowano

Tylko szkoda że śluby są zbugowane. Tak więc nie wiadomo jakim cudem -.-

Zobacz sobie po rankingu, wszyscy przynajmniej z 10h expili a nie dziwi Cie to że skoro on przeniósł niby się przez ślub to inni na pewno też wpadli by na ten pomysł i byłoby dużo więcej takich graczy. Więc albo macie na serwie super gracza albo coś się rypło ;)

Sluby normalnie działają, tylko gracze są nieogarnięci i nie wiedzą o różnych ''sposobach''.

After Life.

Opublikowano

Jak komuś brakuje sterowników to nawet i im łatka nie pomoże proponuje odpalać przez patchera jak jest to pomaga :> serwer nie jest zly polecam :>

Opublikowano

Nareszcie zaczeli ogarniać bugi i zajmować się serwerem i graczami.

POLECAM.

After Life.

Opublikowano

tylko metka na 3 pietro do dt nie dodali i niema jak sie dostac na 4 pietro:) nawet wchodzenie i zsiadanie na konia nie pomaga a ognista dalej zbugowana

Opublikowano

Na start dostaje się tylko 20 pelerynek, które się kończą. Dodajcie fryzki do NPC. Zróbcie, aby przy cofaniu skilli wbijało za 1 razem, bo to męczarnia. ^^

@Edit

Nie ma dropu z bossów, co chwila C++ (mimo łatki) bądźże znane wszędzie "?????" ^^. Polecam, ale jak wyjdzie coś w podobie tego, choćby troszkę słabsze wbiję, ponieważ tutaj administracja nic nie robi/nie radzi sobie. ; )

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Po ostatnim update gdy zmniejszyli ostro drop yang , jeżeli zmniejszyli drop yang to chyba ceny u npc tez powinny ulec zmianie? np. kd+5 i zmianki...

DomaN.

Opublikowano

Na start dostaje się tylko 20 pelerynek, które się kończą. Dodajcie fryzki do NPC. Zróbcie, aby przy cofaniu skilli wbijało za 1 razem, bo to męczarnia. ^^

@Edit

Nie ma dropu z bossów, co chwila C++ (mimo łatki) bądźże znane wszędzie "?????" ^^. Polecam, ale jak wyjdzie coś w podobie tego, choćby troszkę słabsze wbiję, ponieważ tutaj administracja nic nie robi/nie radzi sobie. ; )

Hmmm, w prezentacji chyba gdzieś rzuciło mi się w oczy "ForGame.pl" czyli to musi być klapa (:

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...