Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hemborn. ułomku to se pisz do swoich kolegów, nie umiesz napisać jak człowiek do człowieka? Czy naprawde musisz być debilem?

Co do ewentu, nie przemyślany, ogólnie żenada, małe LVL, mało szans miały + wszystko utrudniało wyrzucanie, co chwila wywalał error z luncherem albo poprostu znaki zapytania.

Dodatkowo bitwa o metina miedzy 3 królestwami, 8 osób przy metku i każdy każdego odpychał, ludzie pisali coś o drophackach jednak nic nie widziałem takiego.

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IDzie sie tylko uderzyć w głowe i myśleć co tu robić bo ten event to jakaś porażka 4x wywaliło klienta z c++ jak na oaze doszedłem event może dla 200 osób a nas tam było 600 + a tera logowanie off ogarnijcie to kurde bo tracicie graczyyyy!!!

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Arcymistrz
Opublikowano

Widać serwer "dopracowany".

Nie chce mi się przeszukiwać spamu i cytować "wysokiej kultury" admina czy kim on tam jest mrpiotrka, no, ale widzę epicki strat.

Zagrałem. Nie polecam. Szkoda mi czasu straconego na pobieranie. Niedopracowany, nic nowego, błędy, syfy w folderach.

No, ale czego mogłem się spodziewać po byłych i teraźniejszych członków teamu mt2? No tak, niczego.

Serio, poczekajcie na coś lepszego. Nie warto tracić tutaj czasu.

Opublikowano

Co to za 2 postacie z max lv ?

Administracja.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale kilka jak i nie więcej serwerów ma problemy z wywalaniem klienta przez błędy typu "?????" lub "C++".

I teraz nasuwa mi się pytanie, czy tak ciężko go zlikwidować?

Jak się tworzy własny serwer na plikach jakichś innych privów, to by wypadało chociaż sprawdzić czy u nich też jest taki problem...bo to już jest śmieszne, że zaczynając grę na jakimś privku zawsze idzie dostać wścieklizny bo ciągle wywala przez jedne i te same błędy.

Pozostaje nam czekać na tysiące łatek, które umożliwią grę na Quadronie, ale coś mi się widzi że będzie to samo co z serwerem na T.

Oczywiście nie chcę hejtować ani obrzydzać serwera innym, ale to już się staje denerwujące że wypuszczając betę serwery ciągle mają jakieś bugi i błędy.

Po czymś takim człowiek ma wrażenie że oni tam tylko pierdzieli w stołek.

Zapowiada się fajna gra, ale nie zepsujcie tego tak jak to było w wielu już HITACH 2013 roku ;)

58815786.jpg

Opublikowano

Serwer masakra te pytajniki i c++ to się wkur... można,teraz do tego te logowanie,działa na waszą niekorzyść niestety.

Opublikowano

Serwer masakra te pytajniki i c++ to się wkur... można,teraz do tego te logowanie,działa na waszą niekorzyść niestety.

Miło słyszeć że nie tylko mi te błędy wyskakiwały, na tym jak na innych serwerach a już myślałem że to przez mojego laptoka z win7 ;p

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Szczerze mówiąc - kończę z paru powodów:

Bugów (m.in braku możliwości tepania się buffem do głównej na ślubie na ognistej - działało tylko jak byłem blisko buffa, bugowania się postaci, też na ognistej)

1 kamienia do P, teraz ten serwer to easy, a nie medium bo nie wiem co tam ciężko zrobić skoro z każdego metina dropi minimum jedna perła i metal, a palić prawie nie pali (duża szansa)

Jebanego wywalania c++ i "pytajników", nie ma takiej mapy gdzie mnie nie wywali z przynajmniej jednego konta teleportując się na nią.

Dużej ilości cheaterów - tu akurat nie wina administracji, ale mogliby bardziej się zaangażować chociażby w szukanie ich na expowiskach, tym bardziej ninja hacków.

Ogółem miały wystartować dwa dobre serwery, a każdy miał minimum 1 nie udany start i ogółem póki co dla mnie są niewypałami.

Dzięki, powodzenia w ogarnianiu serwera.

Opublikowano

Podkręcany licznik wywala ciągle jakieś błędy nie polecam gry tu

00904543763372918688.png

Zapraszam na strone serwera oszukuja graczy

Pozatym strona brzydka jak gówno według mnie jakieś krzywe czaszki co to ma w ogóle być

GaimdKk.jpg

Opublikowano

ten serwer wgl dziala ? Caly czas mam blad

JA też mam błąd ;/ ale własnie po 3 minutowym wczytywaniu się zalogowałem odziwo na ch1 :D

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Licznik sacze, gdyż ktoś dosuje jeden z subchaneli.

W grze jest wszystko wporządk :)

Łatka dla osób, którym nie działa będzie w ciągu 1h.

Widać kur** jak dorzymujecie obietnicy , " Łatka w przeciągu 1h ? " 6h później i ambafatima i łatki nadal ni ma :)

Pozdrawiam Serdecznie nieogarnięty team ForGame , już wiem że :

Jak zobaczę serwer w publikacji a tam " 360TM " nasram na nią nie posprzątam i wyjdę z prezki.

Takie jest moje zdanie .

Czekać 6h na coś co miało być za 1h , zaraz pewnie hejty na mnie pójdą że ogarnijaą serwer wszystko ok itd... ja rozumiem też wiele serwerów broniłem bo mi się podobały lecz... tego nie ma co bronić bo taka jest realna prawda że lecą sobie w kulki nie potrafią sb z niczym poradzić.

Dziś : 15;40 - Ściągnąłem Clienta

Dziś : 15;50 - Oficjalne zakończenie gry

Dlaczego ?

W Cliencie BUG BUG BUGA GONI.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Widać kur** jak dorzymujecie obietnicy , " Łatka w przeciągu 1h ? " 6h później i ambafatima i łatki nadal ni ma :)

Pozdrawiam Serdecznie nieogarnięty team ForGame , już wiem że :

Jak zobaczę serwer w publikacji a tam " 360TM " nasram na nią nie posprzątam i wyjdę z prezki.

Takie jest moje zdanie .

Czekać 6h na coś co miało być za 1h , zaraz pewnie hejty na mnie pójdą że ogarnijaą serwer wszystko ok itd... ja rozumiem też wiele serwerów broniłem bo mi się podobały lecz... tego nie ma co bronić bo taka jest realna prawda że lecą sobie w kulki nie potrafią sb z niczym poradzić.

Dziś : 15;40 - Ściągnąłem Clienta

Dziś : 15;50 - Oficjalne zakończenie gry

Dlaczego ?

W Cliencie BUG BUG BUGA GONI.

Widzisz, a już chciałem pobierać clienta .. Dzięki za te ''niemiłe'' komentarze nie zagram i nie polecam w takim razie, ze względu na Administrację .. 3 majcie się od nich z daleka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...