Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no fajnie pobralem wlasnie klienta jak chce sie zalogowac pisze mi blad podczas laczenia sie z serwerem pobralem latke ch sa dostepne a nadal mam blad heh

jJest przerwa bo naprawiają coś z zbugowanymi postaciami.

Co do serwa to po graczach widzę, że nie postoi tak długo jak np. Ra***. Co chwila widziałem kogoś co kończył gre. Średni poziom tych osób to ~60-80lvl, a nie jest to zwykłe pierdolenie "kończe grę, nara" tylko po prostu EQ mi oddali więc powodzenia.

photo261314.png

Opublikowano

hahaha ale wy cepy jestescie dajecie zjebanego lunchera do clienta -.-

Nie chce bronic ich bo prawda trochę zrobany serv ale ty masz tylko taki błąd a inny co maja błędy to maja ... na kazde ch lub c++

Opublikowano

teraz hejty sie zaczynaja a 40 min tmu kazdy z tych noobkow expil hehe porazka z tymi trolami metinowskimi...

@topic

tylko naprawiaja te pobugowane postacie czy cos jeszcze dodaja nowego?

Opublikowano

W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\harddisk2\Dr2 co zrobic? : (

włóż obojętnie jaką płyte do napedu... muzyka film.. gra... obojetnie... i odpal Client :>

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

włóż obojętnie jaką płyte do napedu... muzyka film.. gra... obojetnie... i odpal Client :>

a to mu podpowiedziales hehe

a co do serwera to zagram jak odpala go bo i tak niema nic ciekawego teraz same niewypaly

Opublikowano

opłaca się zagrać na serwerze ?

w 10h dopiero 101lvl.

Exp wydaje się w miarę dobry.

Poczekam na komenty innych , może zagram :]

1370068748-U661747.png

Opublikowano

@UP

Oplaca sie;)

Dzis poznałem paru spoko ludzi i naprawde..:)

Graj nie zastanawiaj sie;)

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Dopiero mineły 33 minuty, szkoda że tak się spóźniają z tym zuo, byłem na TS wrac z 13 innymi graczami i w sumie zostało nas 5... Każdy teraz poszedł w sumie coś w szamać no i chyba będziemy czekać dalej.

Co do serwera, wszystko jest fajnie, exp jest troszkę za szybki jak na harda (Fajnie było by gdyby zwiększyli liczbe poziomów).
Ogólnie żadnych bugów nie napotkałem, poza wywalaniem z serwera przy teleportowaniu (Poprostu wyskakują znaki zapytania, i trzeba od nowa metka odpalić)

Kamyki duchowe mogłby by być dostępne na handlu bo poprostu zapycha się tym a takto można było by coś zarobić / ułatwić grę innym graczom.

Aktywność adminów jest mała, nie wiem jak to teraz wygląda na reszcie serwerów, bo w sumie wróciłem do gry 3 dni temu, ale na czacie panuje spam i jedna wielka zbiorowa arena "Wyzwisk / Szpanu / Idiotyzmu"

Opublikowano

Dopiero mineły 33 minuty, szkoda że tak się spóźniają z tym zuo, byłem na TS wrac z 13 innymi graczami i w sumie zostało nas 5... Każdy teraz poszedł w sumie coś w szamać no i chyba będziemy czekać dalej.

Co do serwera, wszystko jest fajnie, exp jest troszkę za szybki jak na harda (Fajnie było by gdyby zwiększyli liczbe poziomów).

Ogólnie żadnych bugów nie napotkałem, poza wywalaniem z serwera przy teleportowaniu (Poprostu wyskakują znaki zapytania, i trzeba od nowa metka odpalić)

Kamyki duchowe mogłby by być dostępne na handlu bo poprostu zapycha się tym a takto można było by coś zarobić / ułatwić grę innym graczom.

Aktywność adminów jest mała, nie wiem jak to teraz wygląda na reszcie serwerów, bo w sumie wróciłem do gry 3 dni temu, ale na czacie panuje spam i jedna wielka zbiorowa arena "Wyzwisk / Szpanu / Idiotyzmu"

To nie hard Ułomku

// Co do tematu

360 dasz ta łatkę co naprawi clienta .. ?

Na serwerze dużo ludzi nie może grać bo mają te głupie ściny ja może zagram jeszcze jak coś dziś z tym zrobicie bo inaczej już nie będzie co grać inni expią z TOP a ja nie mogę grać bo spadki fpsów na tym niedopracowanym cliencie są kosmiczne.

1363701576-U247153.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...