Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2x UP

Wrednej nie ma w teamie, w zapowiedzi pisali co i jak, po prostu w grafice nie zmienili.

@Antywarn: kiedy będzie łatka na windowsa 8?

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem zobaczyłem

SYF nad syfami! klient nie dopracowany bledy typu ?????????

czarne ekrany mialem z 15 razy

a lagi straszne :/

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Pobrałem zobaczyłem

SYF nad syfami! klient nie dopracowany bledy typu ?????????

czarne ekrany mialem z 15 razy

a lagi straszne :/

Jak masz lagi to zmień komputer albo wyrzuć tą pralke co na niej grasz.

Gram od samego początku i ani jednego laga.

Widać kompa masz za czasów PRL-u

A tak poza tym serwer polecam gra się przyjemnie,nie zwracajcie na uwagi innych to konkurencja ;)

Opublikowano

Quadron jest serwerem

Mt2, który swoją premierę będzie mieć już w przeciągu tygodnia. Na tle

innych tego typu produkcji będzie wyróżniać nas przede wszystkim

profesjonalizm, dbałość o graczy oraz doświadczenie. Naszym priorytetem

jest zaoferować graczom mnóstwo zabawy, nowości oraz przede wszystkim

profesjonalnego podejścia dla sprawy. Każdy jest dla nas ważny, każdy z

nich tworzyć będzie ten serwer, to właśnie dla Was powstaje ten projekt!

Jaja sobie robicie prawda?

"dbałość o graczy" szkoda, że przez 10stron tematu nie było od was żadnej odpowiedzi co z serwerem.

Serwera nie polecam

Bugi, bugi i jeszcze raz bugi

A administracja? dajcie spokój myśleli że są znani na mpc to zrobią furorę serwerem z 12 questami :D

Do tego współpraca ze złodziejami z ForGame

Nie Polecam dziękuje za uwage

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

haha, jak macie lagi to zmieńcie te zmywarki na coś innego. Ani jednego laga nie miałem od początku serwera, ani razu mnie prawie nie wyrzuciło. Piszecie że bug na bugu, ale żadnego nie wymienicie ? śmieszne .. ( nie licząc bugowania się postaci na ognistej ) .

Gra się bardzo fajnie, zapraszam na serwer - nie zwracajcie uwagi na te niektóre śmieszne komentarze.

joł.

//

Licznik raczej nie jest podkręcony, wczoraj non stop przybywało multum graczy .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co to w ogóle za serw ? Wywala co chwile jakieś errory nie wiadomo co, same nooby, lagi, noc, wyzwiska, ksujki, adminów chyba z 5 w team a w grze 1 rzadko ? Co to w ogóle jest ... Weźcie klienta z PL i jego edytujcie a nie jakiegoś nie wiadomo jakiego starego. Nie będe więcej wypisywał bo mi jeszcze jakiś admin zacytuje i napisze swoje święte słowa. Dno 1 słowem serw

Opublikowano

Tam nie ma 700 graczy gram aktualnie i to jest niemozliwe

Nie polecam tu grac podkręcają licznik zeby zyskac graczy + liczne bugi i w dupie maja cziterow

Koncze z tym serwerem

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wszyscy na hackach jada, nie ma zadnych zabezpieczen przed nimi,duzo bugow i niedociagniec i jak na 700 ludzi to nawet na expowiskacj ich nie widac...

sygnatura.png

Opublikowano

haha, jak macie lagi to zmieńcie te zmywarki na coś innego. Ani jednego laga nie miałem od początku serwera, ani razu mnie prawie nie wyrzuciło. Piszecie że bug na bugu, ale żadnego nie wymienicie ? śmieszne .. ( nie licząc bugowania się postaci na ognistej ) .

Gra się bardzo fajnie, zapraszam na serwer - nie zwracajcie uwagi na te niektóre śmieszne komentarze.

joł.

//

Licznik raczej nie jest podkręcony, wczoraj non stop przybywało multum graczy .

Jak nie ma bugów to proszę cie wejdź na ognistą i się wyloguj, powodzenia z ponownym zalogowaniem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jak nie ma bugów to proszę cie wejdź na ognistą i się wyloguj, powodzenia z ponownym zalogowaniem.

To polecam grę na win8. Ciekaw jestem jak długo bez freeza będziesz.

Ognista - bug.

Puff :*

Opublikowano

gram od startu, przez 20h gry mialem raz blad c++ i dwa razy "???" . nie jest zle, ale jest to do poprawy. mimo tego gra caly czas te 650+ osob z czego wiele ma zbugowane postacie . moim zdaniem gdyby ogarnac clienta i ognista ziemie, byloby te 900-1000 graczy

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Licznik serwera jest podręcony , pograłem aktualnie chwile czasu i moge śmiało powiedzieć że na serwerze nie ma 700 online. W jinno w m1 ch1 jest ok 15-20 osob. Po expowiskach nie wiele więcej. Administracja podkręciła licznik ponieważ chce zyskać więcej graczy. Na serwerze aktualnie jest ok. 300 osob online , pozdrawiam i nie polecam servera :)

Opublikowano

Dziala komus serwer ? czy moze tylko ja mam " Błąd podczas łączenia ".

Działa już , lecz teraz po tp do miasta wyskakuje mi błąd ze znakami zapytania ( ????)

4aqk.jpg
Opublikowano

Addres ip

Znowu tej jebany forgame ;/ Milion ludzi na ts, ze 50 różnych gier i 100 różnych serwerów ;//

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...