Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja widzę że tu się potrafi udzielać.

Na forum i na TS siedzi pewnie z 40 osób z tym samym problemem nie mówiąc o tym ile osób już zrezygnowało.

Potem macie pretensje do innych graczy że mają takie zdanie a nie inne, ale jak się z kimś leci w uja to czemu się nie dziwić ?

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty no może i pomoga, ale kto takie cyrki będzie odpierda*ał przed każdym uruchomieniem metka ? ;/

Nie trzeba za każdym razem wystarczy raz i działa ciągle.

Opublikowano

eq z navi ? Nie badz smieszny.

Hahahahhaha! To dopiero piękne! Żeby napisać coś o błędach w grze albo coś to żaden nie wejdzie i nic nie napisze ale żeby bronić sobie dupska o navi to od razu. -.- Piotrek widziałam już parę razy jak jedziesz innych i każesz im "spierdalać" bo piszą złe rzeczy na temat tego serwa a sam chodzisz po innych tematach i dokładnie to samo robisz, ostatnio wyśmiewałeś inny serw bo nawet mu się nie udało wystartować ale patrz na swoje gówno, które ledwo pełza. -.- Wszystkim odradzam gry tutaj bo marnujecie tylko swój cenny czas. Będzie tak jak na Tuorze gdzie dniami i nocami naprawiali błędy, które dziwnym trafem i tak dalej były, nie widziałam jeszcze ani jednego zdecydowanego ruchu ze strony administracji aby poprawić grę tutaj. Chociaż poczekajmy to może samo się naprawi -.-

Opublikowano

Kto ma problem z c++ pisze jak temu zapobiec:

1.Wchodzimy w start i szukamy akcesoria.

2.Wybieramy wiersz polecenia.

3.Uruchamiamy jako admin.

4.Wpisujemy bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 i enter

5.Dziala to na win 7-8 i viste

Mi pomogło licze na + :D

Nie pomaga na 7

;p

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Hahahahhaha! To dopiero piękne! Żeby napisać coś o błędach w grze albo coś to żaden nie wejdzie i nic nie napisze ale żeby bronić sobie dupska o navi to od razu. -.- Piotrek widziałam już parę razy jak jedziesz innych i każesz im "spierdalać" bo piszą złe rzeczy na temat tego serwa a sam chodzisz po innych tematach i dokładnie to samo robisz, ostatnio wyśmiewałeś inny serw bo nawet mu się nie udało wystartować ale patrz na swoje gówno, które ledwo pełza. -.- Wszystkim odradzam gry tutaj bo marnujecie tylko swój cenny czas. Będzie tak jak na Tuorze gdzie dniami i nocami naprawiali błędy, które dziwnym trafem i tak dalej były, nie widziałam jeszcze ani jednego zdecydowanego ruchu ze strony administracji aby poprawić grę tutaj. Chociaż poczekajmy to może samo się naprawi -.-

dobrze prawisz !

360 daruj sobie stawianie serwerow jak sam widzisz marnie ci to wychodzi

Opublikowano

JEZELI MIALES CLIENTA BETY POBIERASZ TYLKO LATKE

JEZELI W OGOLE NIE GRALES TO WYSTARCZY SAM CLIENT !!!

Też gówno prawda, bo nawet do tego "oficialnego" clienta trzeba wbić łatkę.

Ale wy nie wiem kurwa nie potraficie chyba sobie sprawdzić na waszym własnym cliencie,

czy działa czy nie. Łaskawie wejdźcie do officiala i sobie zobaczcie.

A Ty Pietrek ogarnąłbyś coś bo Żyła więcej od Ciebie ogarnia.

Opublikowano

Za dużo już takich serwerów mi sie nie podoba ;x

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

bulaj tam gdzie masz C:/users/rush> musi byc C/Windows/system32>............ i tu wpisujesz co podalem wyzej

ok tylko jak to ustawić bo ja nie mam zielonego pojęcia.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

zapraszam smialo na serwer, jest kilka bugow ale napewno niedlugo je ktos naprawi . mozna sie swietnie pobawic :)

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Ja też zapraszam na serwer ale tylko jedna rzecz mnie irytuje i zniechęca do grania.... Goście na WH. Admini ogarnijcie to, w v2 gdzie się pójdzie to idiotę na wh zawsze się znajdzie... Ogarnijcie to....

Opublikowano

Proszę o pomoc. ! Gdy włączam clienta i idę do m1 to mi miga ekran (nie lag, ale się ruszyć nie mogę) albo mi wywala błąd fatal coś tam.

Opublikowano

Cyt : Okari015

administracja to nooby eq z navicat lata po całym serweże nie polecam !!!!!!!

W dodatku przy zakladaniu kąta trzeba PIN podac zeby mi konto w banku okradli hahahahaha tepe dzidy, nie dajcie sie oszukac

--

Takie dzieci jak ty jeszcze żyją na tym Świecie ? LOOL.

Za nogi i do Wisły.

-- Eq navi ? lol masz dowody ? jeżeli tak to daj.

-- Po 2 Idź się poucz ze słownikiem nie ogarnięty dzieciaku bo pisać nawet nie potrafisz. ( Serweże ?? Kąta ?? )

-- Po 3. Dzieciom nie dają kart bankowych.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Ja się pytam gdzie jest kurwa latka? czekam czekam koledzy z ts juz maja 70+ a ja nawet postaci nie mam -.- miała być w ciągu godziny a nie ma...

Opublikowano

Zajebisty client po prostu kurwa. Komp na którym śmiga wiesiek 2 na wysokich bez lipy to mi się kurwa metin tnie. Zajebisty client kurwa brawo. Widać wredna jak zwykle chuja wnosi oprócz swojej chujowej reputacji.

Opublikowano

Czy będzie się dało handlować kamykami duchowymi ?

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

roszę o pomoc. ! Gdy włączam clienta i idę do m1 to mi miga ekran (nie lag, ale się ruszyć nie mogę) albo mi wywala błąd fatal coś tam. Czy t0 wina windowsa 7 ?

Opublikowano

Nie grajcie tu :

- Zbugowane postacie

- Duże ilości bugów

- Niedziałające mapy : DT itd ...

- Duża ilość hackerów

- Wczoraj podczas eventu ZUO , 80% serwera było na DH i kradli drop że jprdl ...

mi podjebali szkate ripa :(

- Serwer wytrzyma max 7 dni.

- To na tyle. Szczała.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...