Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy pierdo*****. Serwer jest bardzo dobry, no dobra trochę niedopracowany ale znajdzcie mi serwer, który po 3 dniach użytkowania nie ma żadnego buga ! Mam 90 lev. i żaden bug mi nie przeszkodził ani, nie zmienił mojego zdania o serwerze.

Poprawcie drop z biola bo namęczyć się trzeba bo go ukończyć.

96 % brrrrrrr......

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy pierdo*****. Serwer jest bardzo dobry, no dobra trochę niedopracowany ale znajdzcie mi serwer, który po 3 dniach użytkowania nie ma żadnego buga ! Mam 90 lev. i żaden bug mi nie przeszkodził ani, nie zmienił mojego zdania o serwerze.

Poprawcie drop z biola bo namęczyć się trzeba bo go ukończyć.

Z takich wazniejszych rzeczy musimy jeszcze DT ogarnac i bedzie pieknie.

Opublikowano

a tu dalej kur.. nie mozna kamykami handlowac i ty piotrek mowisz ze niby serwer jest piekny

Specjalnie zablokowali handlem kamieniami duchowymi ponieważ 1 kamykiem można wbić skil na P.

Musi być chociaż jakieś utrudnienie skoro 1kamień=skil P

Więc nie widzę żadnego powodu aby zmienili na dostępny handel kamieniami.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Specjalnie zablokowali handlem kamieniami duchowymi ponieważ 1 kamykiem można wbić skil na P.

Tyle z mojej strony.

ja wole kupywac niz dropic

Opublikowano

Z takich wazniejszych rzeczy musimy jeszcze DT ogarnac i bedzie pieknie.

Nie będzie pięknie gdyż podstawowych błędów/bugów jest jeszcze TROCHE, nie tylko dt..

Oczywiście jak wam to przekazać (bugi itp.) skoro nie da się złapać na TS'ie nikogo oprócz hayde a ona ''się tym nie zajmuje'' ;)

After Life.

Opublikowano

UP daj znac jak wyjdzie latka bo bez niej to szkoda wchodzic

A i napisz z czego truciaki leca tylko z ripa? czy jeszcze z czegos?

Latka juz udostepniona ( jest filmik w publikacji ). Co do handlu kamieni oraz DT planujemy to obgadac z 360 ;) to sa dopiero poczatki serwera a wy sie zaczynacie spinac jakby stal chociaz rok ;) spokojnie a wszystko powoli bedzie stawac na nogi

Opublikowano

są inne sposoby żeby to zabezpieczyć ale spx

Opublikowano

Latka juz udostepniona ( jest filmik w publikacji ). Co do handlu kamieni oraz DT planujemy to obgadac z 360 ;) to sa dopiero poczatki serwera a wy sie zaczynacie spinac jakby stal chociaz rok ;) spokojnie a wszystko powoli bedzie stawac na nogi

No to po jakiego robicie bety jak później i tak nie naprawiacie tych bugów.

I na chuj piszecie

Na tle innych tego typu produkcji będzie wyróżniać nas przede wszystkim profesjonalizm

przede wszystkim profesjonalnego podejścia dla sprawy

Właśnie widać ten wasz profesjonalizm, bugi, bugi i jeszcze raz bugi

Bugów sam widziałem z 10 na co robiliście beta jak gówno naprawiliście?

spokojnie a wszystko powoli bedzie stawac na nogi

Zanim to coś stanie na nogi to zostanie 40graczy

Jak dla was ta administracja jest profesjonalna to powodzenia.

Myśleli, że wezmą znanych ludzi z MPCforum (elit, moderatorów etc) to zrobią furore serwerem z 12 questami. A niestety serwer ma kilkanaście bugów które bądźmy szczerzy przeszkadzają w normalnej grze, typu zbugowane dmg broni (epików) np tego z party, lub śluby, czy sztabki u dozorcy, ognista, DT dużo tu wymieniać.

Do tego dochodzi ZEROWE zabezpieczenia przed cheatami

Tak jak pisałem wcześniej serwera nie polecam

Administracja niestety nie umie naprawić podstawowych bugów.

Zagrałem 2godziny i już wiedziałem o kilku bugach, ciekawe jakie jeszcze "wyjdą w praniu?" bo na pewno to nie koniec bugów.

Tyle ode mnie ja wam życzę powodzenia z serwerem chociaż z tym składem bądźmy szczerzy gówno zdziałacie .

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tyle z mojej strony.

Jakoś inne serwery np. T*via. Potrafili zabezpieczyć inaczej ten bug :). I normalnie idzie handlować kamolami. :).

Serwera nadal nie polecam. W grze wogóle nie odpisują.

fs_pc.png

Opublikowano

staracie sie ^^dt naprawic az tak duzo potrzeba??!:D po prostu,chcecie zarobic na is i dlatego dt nie pusciliscie w obieg(nie mam zadnej spiny iz wiem ze musi serwer na czyms zarabiac).

Takie jest moje zdanie ,nie gram miedzy innymi przez dt i grote (wstep od 1 lv) bezsens ...50 lv na wh lataja ,w red lesie na drop hackach..jaki w tym sens ?dla mnei zadny, dlatego nie gram :)

Opublikowano

Mi tam zaden bug jak narazie nie przeszkadza. A wielu graczy nie rozumie ze tu nie ma bugow z kamolami tylko po prostu ubijesz gora dwa metki i masz chociaz 1 kamyk . Ile 6 kamoli na cala gre jest potrzebna tylko wiec po co kupowac od kogos ?

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Mi tam zaden bug jak narazie nie przeszkadza. A wielu graczy nie rozumie ze tu nie ma bugow z kamolami tylko po prostu ubijesz gora dwa metki i masz chociaz 1 kamyk . Ile 6 kamoli na cala gre jest potrzebna tylko wiec po co kupowac od kogos ?

może po to , że kurwa nie chce mi się dropić tego a mam kase i chce sobie kupic ;O ? na innych serwerach nie ma problemu z tym bugiem a handel kamolami jest możliwy ;O

A poza tym kamole strasznie chujowo dropią ;]

Musze robić 2 dropyna buffa i na głowne konto tak ? kpina

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

co jest grane pobralem latke z prezki wkleilem do klienta i mi sie metek niechce wlonczyc caly czas mam zostaniesz polonczony i nic sie nie dzieje

Opublikowano

staracie sie ^^dt naprawic az tak duzo potrzeba??! :D po prostu,chcecie zarobic na is i dlatego dt nie pusciliscie w obieg(nie mam zadnej spiny iz wiem ze musi serwer na czyms zarabiac).

Takie jest moje zdanie ,nie gram miedzy innymi przez dt i grote (wstep od 1 lv) bezsens ...50 lv na wh lataja ,w red lesie na drop hackach..jaki w tym sens ?dla mnei zadny, dlatego nie gram :)

Dzis , ewnetualnie jutro bedzie DT

Opublikowano

Logowanie padło ... :<:< róbcie coś z tym

PS. Piotrek ta nowa łatka nic mi nie dała... Win7 mam a dalej c++ i ??? ??? ?? ...

hmm trudno mi powiedziec co jeszcze moze byc zle. U wiekszosci osob ta latka zadzialala poprawnie i bledy wyskakuja tylko " ????" bardzo rzadko , a c++ nie ma w ogole.

Opublikowano

hmm trudno mi powiedziec co jeszcze moze byc zle. U wiekszosci osob ta latka zadzialala poprawnie i bledy wyskakuja tylko " ????" bardzo rzadko , a c++ nie ma w ogole.

wgrałem łatke i tepłem się do av2 ... wyskoczyło mi ??? ??? ???

2 min potem z groty tepłem się na sohan i jeb c++ .. :<:<:<

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Co do błedu c ++ powinno pomóc zainstalowanie "Microsoft Visual x86"(google) lub reinstalowanie

A co do znaków "?????? ??????" to z tego co pamiętam błąd leży w rootach

a Administracja zamiast poprosić od graczy log do syserr.txt i zweryfikować błąd to robi łatki które nic nie dadzą

Najlepiej wklej ktoś log z pliku syserr.txt z clineta po wystąpieniu błędu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Co do błedu c ++ powinno pomóc zainstalowanie "Microsoft Visual x86"(google) lub reinstalowanie

A co do znaków "?????? ??????" to z tego co pamiętam błąd leży w rootach

a Administracja zamiast poprosić od graczy log do syserr.txt i zweryfikować błąd to robi łatki które nic nie dadzą

Najlepiej wklej ktoś log z pliku syserr.txt z clineta po wystąpieniu błędu

Powiem Ci że miałem te same błędy. Żadne łatki nic nie dało po prostu idiota (patrz proboszcz) robił clienta (patrz tuor).

Opublikowano

UP nie wiem jak by klient smigal fajnie i dt by odbugowali i ognista ziemie to by sie fajnie gralo i resp metkow jak by poprawili bo respia sie chyba wolniej niz na PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...