Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quadron.pl [Dedyk]

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie czytam wypowiedzi pod różnymi prezentacjami i stwierdzam, że tak ciśniecie na ten serwer za błędy, ponieważ wydała go znana ekipa z mpc.

Takie moje wrażenie.

Panowie życzę powodzenia. Widać po prezentacji, że trochę czasu w to włożyliście więc szkoda by tego było : )

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 602
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sobie czytam wypowiedzi pod różnymi prezentacjami i stwierdzam, że tak ciśniecie na ten serwer za błędy, ponieważ wydała go znana ekipa z mpc.

Takie moje wrażenie.

Panowie życzę powodzenia. Widać po prezentacji, że trochę czasu w to włożyliście więc szkoda by tego było : )

Pozdrawiam

Niestety ludzie jak widzą że ktoś jest znany z MPC oczekują więcej, że będzie to profesionalny team nie robiący błędów i wszystko będzie grało na 100%, ale niestety tak nie ma i każdy popełnia błędy, niestety pan "x" widzi Piotra i stwierdza, że serwer bez bugów i wszystko śmiga, lecz każdy ma prawo do błędu i poprawy go, a tego 2giego już ludzie nie przyjmują do wiadomości.

Opublikowano

No dobrze, ale to troszkę przesada. W uj bugów/serwer wyłączany, bądź się zalogować nie można, bo logowanie OFF, a reszta która jest w grze nadal expi ^^

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Niestety ludzie jak widzą że ktoś jest znany z MPC oczekują więcej, że będzie to profesionalny team nie robiący błędów i wszystko będzie grało na 100%, ale niestety tak nie ma i każdy popełnia błędy, niestety pan "x" widzi Piotra i stwierdza, że serwer bez bugów i wszystko śmiga, lecz każdy ma prawo do błędu i poprawy go, a tego 2giego już ludzie nie przyjmują do wiadomości.

Chyba jesteś niedorozwinięty z tym Twoim tokiem myślowym. Nikt tutaj nie oczekuje że serw będzie bez jakiegokolwiek zarzutu bo tworzą go bardziej lub mniej znane osoby z MPC. Tutaj chodzi o zapewnianie oraz obietnice, które nigdy nie dochodzą do skutku. Po niewypale Tuora mieli szmat czasu żeby tutaj dopracować wszystko. Ale nie zrobili nic. ;) Już nawet nie warto wspominać o tej zamkniętej becie, która nic nie wniosła do odnalezienia jakichkolwiek bugów. Client to w ogóle śmiechu warte. A najbardziej bawi mnie to że zamiast się skupić na osobach, które grać nie mogą bo mają pobugowane postacie lub w ogóle na serwa wejść nie mogą to oni sobie robią event -.- Nawet zaktualizować im się prezentacji nie chciało tylko skopiowali wszystko z zapowiedzi. Dla mnie to jest ignorancja i lenistwo. Jakby się przyłożyli do naprawdę potrzebnych rzeczy to mieli by z pewnością 2x więcej graczy.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer jest średni ale można sobie pograć no chyba że masz pecha i ci postać się zbuguje. Wtedy masz pograne bo gm ma na to wysrane a na stronce odbugowywanie nie dziala

Opublikowano

serwer nie jest zly ale jest kilka minusow...

Nie dziala dt w ogole

W chuj pajacow lata na drop hack, wh i rozne gowna...

Postac sie buguje na normalnej mapie bez powod(nie dziala nawet na stronie glownej bugfix)

Grota nie potrzebnie jest zrobiona tak jak jest(czyli ze nie ma ograniczenia lvlowego,nupy na 50 z wh tam lataja,,bezsens)

ja dostrzeglem tylko tych kilka minusow,ale pochwale tez go ma fajne questy :)

Opublikowano

serwer nie jest zly ale jest kilka minusow...

Nie dziala dt w ogole

W chuj pajacow lata na drop hack, wh i rozne gowna...

Postac sie buguje na normalnej mapie bez powod(nie dziala nawet na stronie glownej bugfix)

Grota nie potrzebnie jest zrobiona tak jak jest(czyli ze nie ma ograniczenia lvlowego,nupy na 50 z wh tam lataja,,bezsens)

ja dostrzeglem tylko tych kilka minusow,ale pochwale tez go ma fajne questy :)

Witam - może dodam ze jest ciągle noc ,a na lapkach cieżko "ustawić "jasność .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Dobrze że kurwa nie mozna skilli na G1 wbić pozdro ...

Myślałem ze pogram ale ni chuja, co to za problem był zeby dac 100% na wbicie skilli z 17 DO G1 tylko takie pierdolenie.

i powstał sb takowi bug ze jak za duzo razy dałes np na 18 skill i chcesz cofnac go zwojem wbic na G na 17 to nie da rady ;]

pozdro zajebiaszczo kurwa wam powiem zajebiscie

grałem archerem do 70 poziomu to mi skille nie były potrzebne na g koniecznie bo tylko expiłem ...

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Kilka uwag do serwera:

1) Wywala przy każdym tp. Albo wyskakują "??????" albo "C++" ;)

2) za 8 cofnięciem silne wbiło na G. Zróbcie, aby było za pierwszym razem.

3) Nie da się handlować KD. Porażka, pomyśleliście jak taki archer/mental/dagger wbije sobie skille P? No będzie mega trudno, szczególnie u archera.

4) DT zbugowane, nie da się wejść.

5) Zróbcie, aby po tp na dolinę postać znajdowała się przed św. hwang, a nie na wejściu, gdzie są np. elit.orki, król skorpion

6) Hacki... dziś widziałem 2 gości na WH, 1 na hack drop. Podniósł mój drop. :>

7) Trujące pająki na pustyni mają zwiększone hp, walę ich 2 minuty, po 800 ze skilla a one wciąż mają full hp. -.-

8) Nie widać NPC podczas dnia. (Pomocnik zdarzeń)

9. Zmianki są dosyć drogie, 30 lvl to sobie w uj kupują fms'ów, zamiast mixować, 20 zmianek 2kk, proszę Was... ciężko będzie zrobić itemek dobry, skoro zmianki są drogie, tym bardziej, że kasa nie ciekawie dropi. Na 60 lvl 50kk. ; /

Zróbcie coś z tym, a na pewno nikt się nie obrazi. ; ]

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Widać kur** jak dorzymujecie obietnicy , " Łatka w przeciągu 1h ? " 6h później i ambafatima i łatki nadal ni ma :)

Pozdrawiam Serdecznie nieogarnięty team ForGame , już wiem że :

Jak zobaczę serwer w publikacji a tam " 360TM " nasram na nią nie posprzątam i wyjdę z prezki.

Takie jest moje zdanie .

Czekać 6h na coś co miało być za 1h , zaraz pewnie hejty na mnie pójdą że ogarnijaą serwer wszystko ok itd... ja rozumiem też wiele serwerów broniłem bo mi się podobały lecz... tego nie ma co bronić bo taka jest realna prawda że lecą sobie w kulki nie potrafią sb z niczym poradzić.

Dziś : 15;40 - Ściągnąłem Clienta

Dziś : 15;50 - Oficjalne zakończenie gry

Dlaczego ?

W Cliencie BUG BUG BUGA GONI.

/\ Cała prawda nic o 10 min wypierdala z metina logowanie prawie ciagle off channele tez często są (...) to są jaja kur.wa hhahah dla mnie ten serwer powinnien byc na > chujoweserwerynaświecie.cba.pl.... a nie na forgame... ten serwer psuje dobrę imię forgame... pewnie polecą na mnie hejty ale ch... wam w dupe ci co bronią tego serwa ! taka prawda ludzie :* pozdro

Opublikowano

Kto ma problem z c++ pisze jak temu zapobiec:

1.Wchodzimy w start i szukamy akcesoria.

2.Wybieramy wiersz polecenia.

3.Uruchamiamy jako admin.

4.Wpisujemy bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 i enter

5.Dziala to na win 7-8 i viste

Mi pomogło licze na + :D

Opublikowano

Kilka uwag do serwera:

1) Wywala przy każdym tp. Albo wyskakują "??????" albo "C++" ;)

2) za 8 cofnięciem silne wbiło na G. Zróbcie, aby było za pierwszym razem.

3) Nie da się handlować KD. Porażka, pomyśleliście jak taki archer/mental/dagger wbije sobie skille P? No będzie mega trudno, szczególnie u archera.

4) DT zbugowane, nie da się wejść.

5) Zróbcie, aby po tp na dolinę postać znajdowała się przed św. hwang, a nie na wejściu, gdzie są np. elit.orki, król skorpion

6) Hacki... dziś widziałem 2 gości na WH, 1 na hack drop. Podniósł mój drop. :>

Zróbcie coś z tym, a na pewno nikt się nie obrazi. ; ]

Kiedyś z tymi metinami było dużo prościej, wklejałeś spolszczenie i wszystko chulało jak miło, a teraz te clienty to śmiech na sali jak nie bug w nich to C++ coś nie tak,a albo???? wyskoczą o grać się nie da. Fajnie było by gdyby te clienty robili na cliencie jakiegoś globala, a nie na innych serwerach prywatnych, nie sprawdzając nawet czy na nich nie mam takich błędów.

v3jg2c.jpg

Coś źle zrobiłem?

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

eh .... koncze z tym serwerem, powinni poswiecic z tydzien zeby go odbugowac na 100% a nie taki szjas wypuscili

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Mi pomogło licze na + :D

Ty no może i pomoga, ale kto takie cyrki będzie odpierda*ał przed każdym uruchomieniem metka ? ;/

Kurwa... Gdy włączą dzień , to pomocnik znika -.-

No to też chu*nia.

Odradzam tu grę, masa nie dociągnięć i trudności.

Więcej się tu nawkurwia człowiek, niż poczerpie przyjemności z gry.

A nie o to chodzi.

Żegnam.

Opublikowano

administracja to nooby eq z navicat lata po całym serweże nie polecam !!!!!!!

W dodatku przy zakladaniu kąta trzeba PIN podac zeby mi konto w banku okradli hahahahaha tepe dzidy, nie dajcie sie oszukac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejne problemy, ja wraz z wieloma innymi graczami czekamy na TS3 na administratora, poza tym czekaniem pozakładaliśmy tematy w którym opisaliśmy problem z zbugowanymi postaciami.
Wczoraj poprawiali działanie "Odbuguj postać" gdzie przerwa techniczna trwała 35+ minut a problem nadal jest.
Nie wiem czy ten administrator jest poważny ale ogólnie na TS, piszą że czekają już po 2h a niektórzy od wczoraj.

Opublikowano

administracja to nooby eq z navicat lata po całym serweże nie polecam !!!!!!!

W dodatku przy zakladaniu kąta trzeba PIN podac zeby mi konto w banku okradli hahahahaha tepe dzidy, nie dajcie sie oszukac

eq z navi ? Nie badz smieszny.

Opublikowano

Niech to wyłączą na 3 godzinki i naprawią wszystkie wyżej wymienione błędy.
Przede wszystkim mapy, clienta, npc i odbugowanie postaci.
@UP jak ktoś wyzywa od navi to odzywacie mordy(o cheat engine pewnie mu chodzi)
Ale jak prosimy od kilku godzin na Tsie żebyście weszli nam odbugować postacie to masz wyjebane panie Piotrku co ?

sygnaz.jpg
Opublikowano

Wyłącie to w pizdu, bo nawet Kapitan krzywo stoi a o ile pamiętam to ten bug występował w jakimś nieogarniętym cliencie.

To jakiś stary client w chuj tylko trochę zedytowany.

Porażka, włączą dzień to nie kupisz wspomagaczy, dodan zmianek perel malzy bodzi NIC !

haha

żenada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...