Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczyłem 360 i ODRAZU WAM MÓWIE NIE. Jego ostatni "KICZ" to Tuor, 3 razy był reaktywowany za każdym razem było coraz gorzej. Bugi z Expem, Topka z DH i serwer pod ItemShop a nawet tygodnia nie utrzymał.A przecież miał tak zajebistą prezentacje jak ten Quadron. Wiem że teraz już sie 1000x lepiej poprawiliście, ale przypomnie to samo mowiliscie przy drugiej i trzeciej reaktywacji Tuora. Nie zagram bo już mam pewność, że serwer będzie niestabilny. A te 1k gimbazy na DH co mieliscie nie robi i nie bedzie robic na mnie wrazenia ;]

Opublikowano

Strona miała być podobno dziś rano :D

Miała być, ale jak napisali wyżej wystąpiły małe problemy przez co będzie odpalona parę h przed startem.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Ludzie, nie potraficie przejechać parę postów?

Na poprzedniej stronie podawany był link chyba ze 3 razy, a dostępny jest jak dobrze pamiętam od drugiej w nocy.

Ja jedynie co słabiej widzę to inteligencję ludzi.

xxx

Opublikowano

xxx

Waży tyle samo ile ten od bety, ma taką samą nazwę.Lecz ma inny link więc oznacza że to całkowicie co innego.

NIE INTERESUJĘ SIĘ SERWEREM NA BIEŻĄCO.. LECZ CZY TAK TRUDNO SPOJRZEĆ STRONĘ WSTECZ? -.-

//Reklama OFF.

Opublikowano

zagram, ale już będę bardziej ostrożniejszy :D

na Tuor wypakowałem 200zł w isa w pierwszy dzien serwera aby zdobyć trutkę, i kasa poszła w błoto bo serwer padł,

teraz poczekam z miesiąc i dopiero coś włoże w ISa, wam też tak radzę, wkońcu to serwer 360 a z nim nic nie wiadomo

Opublikowano

Dobrego clienta, są niewielkie zmiany, więc waga za bardzo się nie różni.

Start najprawdopodobniej po godzinie 20.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kolega wyżej zapodał filmik z serwera i mam jezdno pytanie...

Dlaczego w sklepiku są smocze noże ?? Nie powinno być tam błysków ??

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Są błyski w czasie bety smocze noże zostały usunięte od handlarza.

Start serwera 20/21, o której dokładnie będzie info jak już strona główną zostanie oddana wam do użytku.

Zostały nam na stronie drobne szczegóły do poprawy, oraz malutkie poprawki, które poprawia komfort expienia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

WIecie może czemu jak otwieram cilenta to kolory szaleja na ekranie gry? :P. Mam słabego kompa , dlatego gram w metina , a coraz częściej tak mi się dzieje w tych modyfikowanych clientach.. ;/

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Dalej przepustki nie będą dropić i wszystko z IS ?<br />Pierwsze co to sprawdze is jak sie okaże ,że jest jak wyżej napisałem , to siema ;d

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Dalej przepustki nie będą dropić i wszystko z IS ?<br />Pierwsze co to sprawdze is jak sie okaże ,że jest jak wyżej napisałem , to siema ;d

Szczerze po twojej sygnie widać ze jesteś ułomny , ale wytłumacze Ci to setny raz TOUR nie byl 360 i to nie on robił is . On robił zabezpieczenia tylko , dlatego też IS będzie inny.

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...