Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze po twojej sygnie widać ze jesteś ułomny , ale wytłumacze Ci to setny raz TOUR nie byl 360 i to nie on robił is . On robił zabezpieczenia tylko , dlatego też IS będzie inny.

Ułomny ? Wnioskujesz to po mojej sygnaturze,która jest tylko obrazkiem ?

Po pierwsze,naucz się pisać,bo wnioskuję,że jesteś idiotą-po tekście (jak ty po obrazku).

Po drugie,widzę,że trochę za dużo siedzisz w internecie gimnazjalisto ;).

Szczerze? Gówno mnie to obchodzi,czy robił IS,był h@ Tuora inteligencie,wyraziłem swoją opinię,jak masz jakiś problem psychiczny to wybierz się do psychologa-z rodzicami,bo samego cię nie puszczą ;D .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

WIecie może czemu jak otwieram cilenta to kolory szaleja na ekranie gry? :P. Mam słabego kompa , dlatego gram w metina , a coraz częściej tak mi się dzieje w tych modyfikowanych clientach.. ;/

]

Ponawiam pytanie daje limit ++++ jak ktos mi pomoze

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

A co ze stroną? Miała być dostępna dla nas 2 dni przed startem, jest godzina 17:00, a strony nadal nie ma. :P

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Spokojnie , strona będzie niedługo. Troszkę cierpliwości , a zapewne wam się to opłaci.

a z kad wiesz ze bedzie za niedlugo? i nie siej farmazonow jak ni9emasz konkretnego info...

Opublikowano

Z góry przepraszam za ten "Lekki spam " czyli pobierac tego clienta?

http://www.multiupload.nl/Q0S3DS2V0V

tak , potem będzie jeszcze obowiązkowa łatka do owego clienta.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

a z kad wiesz ze bedzie za niedlugo? i nie siej farmazonow jak ni9emasz konkretnego info...

Są błyski w czasie bety smocze noże zostały usunięte od handlarza.

Start serwera 20/21, o której dokładnie będzie info jak już strona główną zostanie oddana wam do użytku.

Zostały nam na stronie drobne szczegóły do poprawy, oraz malutkie poprawki, które poprawia komfort expienia.

Czytaj kochany , oj czytaj.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o start serwera to mam pytanko. Dlaczego jest tak że prawie każdy serwer startuje w piątek i w godz. wieczornych ???

Wiadomo Piątek dużo ludzi bo potem jest Sobota, no ale trzeba też pamiętać o graczach którzy już się nie uczą a np. pracują w sobotę.
Pisze ten post dlatego bo tak się zastanawiam gdzie tu logika startu w Piątek o takich godzinach. Jak?, Ja mam mieć powiedzmy jakieś tam równe szanse z innym graczem który nie musi iść "spać" o 22:00 bo na drugi dzień na wolne a osoby pracujące mogą tak naprawdę zacząć zabawe na serwerze w Sobote w godzinach popołudniowych.

Oczywiście wiem i rozumiem to że większość graczy to są osoby uczące się no ale można dać np. godzinę startu w Piątek o 15-17.
A jeżeli ma być równa rywalizacja to "start serwera środa godzina 18'' Ja w czwartek idę do pracy a młodszy kolega do szkoły. I już to wygląda lepiej.

Powodzenia przy starcie. Może i ja zawitam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...