Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A forum ?? jak ktoś ma bana na Ts xxx?

Ty lepiej sie wez za swoj server bo duzo ludzi czeka -.-.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

A mi sie wydaje ze co poniektore osoby sa po prostu zazdrosne bo same nigdy do niczego nie doszly. Dla tych osob mam dobra rade postawcie swoj "Serwer" i na nim popiszcie sie swoja wiedza,bo hejtowac kazdy glupi potrafi.

Nie podoba sie? po co wchodzisz w zapowiedz? , po to by nabic posta? czy by zniechecic do gry uytkownikow przegladajacych te zapowiedz?

Kazdy z was potrafi tylko napisac "Nie zagram bo..."" lub negatywnie oceniac serwer, powiedz mi panie xDeStruCtx do czego Ty doszedles?, masz jakis serwer ktory stoi? bo z tego co wiem 1 w ktorym byles w teamie chyba upadl, lub chyli sie ku upadkowi.

Dobry serwer to nie taki na ktorym jest nawalone nowosci,tylko taki ktorego sam Administrator,team nie ma w dupie.

Zazdrosc OFF

Pewnie. Zainicjowałem powstanie serwera, zresztą nadal w nim uczestniczę, który stoi, miał już drugą rocznicę i nadal ma się świetnie.

To nie zazdrość. To wskazanie, że serwer przeciętny, bo inaczej go nazwać nie można, został wyreklamowany, podpisany pod Sandrę, przez której obecność wiele osób zdecydowała się tu w ogóle zajrzeć. Na dodatek wkurwia mnie reklamowanie się wszędzie, gdzie to możliwe, wręcz wciskając ludziom ten serwer. Na dodatek, błędy są rażące.

Błędy, a raczej nieprofesjonalność. Jak inaczej nazwiesz wypuszczenie bety w ostatnim momencie, na dodatek dla 50 osób (co to miało na celu?), z klientem uploadowanym i tworzonym na ostatnią chwilę, na dodatek beka taka, że z tego co słyszałem, do oficjala chcecie wydać zupełnie innego klienta. Pozdrawiam więc tych, którzy mają wolny internet bądź limity i przez Wasze niedopracowanie muszą naciągać swój rachunek bądź czas. Do tego, gdybym chciał, wielu z *quadrończyków* mogłoby już tu nie być, bo 4game to bądź co bądź konkurencja mpcforum ;)

Tyle na temat, pozdrawiam płaczących po starcie serwera. NIE, nie grożę, nie mam zamiaru Was dotykać żadnymi DDoSami etc. Nic mi nawet nie próbujcie wmówić. Sami się zniszczycie.

Opublikowano

Piotrek PW, Jak ktoś ma bana na Ts odbanujecie? Forgame?

Nie mam admina na tym

Pewnie. Zainicjowałem powstanie serwera, zresztą nadal w nim uczestniczę, który stoi, miał już drugą rocznicę i nadal ma się świetnie.

To nie zazdrość. To wskazanie, że serwer przeciętny, bo inaczej go nazwać nie można, został wyreklamowany, podpisany pod Sandrę, przez której obecność wiele osób zdecydowała się tu w ogóle zajrzeć. Na dodatek wkurwia mnie reklamowanie się wszędzie, gdzie to możliwe, wręcz wciskając ludziom ten serwer. Na dodatek, błędy są rażące.

Błędy, a raczej nieprofesjonalność. Jak inaczej nazwiesz wypuszczenie bety w ostatnim momencie, na dodatek dla 50 osób (co to miało na celu?), z klientem uploadowanym i tworzonym na ostatnią chwilę, na dodatek beka taka, że z tego co słyszałem, do oficjala chcecie wydać zupełnie innego klienta. Pozdrawiam więc tych, którzy mają wolny internet bądź limity i przez Wasze niedopracowanie muszą naciągać swój rachunek bądź czas. Do tego, gdybym chciał, wielu z *quadrończyków* mogłoby już tu nie być, bo 4game to bądź co bądź konkurencja mpcforum ;)

Tyle na temat, pozdrawiam płaczących po starcie serwera. NIE, nie grożę, nie mam zamiaru Was dotykać żadnymi DDoSami etc. Nic mi nawet nie próbujcie wmówić. Sami się zniszczycie.

Dziekujemy destruct za jak ze zajebiste podsumowanie serwera ktory jeszcze nie wyszedl. Pozdrawiamy

Opublikowano

Siemka mam problem z stronką :(.

Gdy wchodzę na stronę to zamiast strony z serwa to wyskakuje mi jakaś strona :"Domena zaparkowana na serwerach eXone.pl".

I wkurza mnie już to bo i na Google niechce mi wyszukać strony z serwa :(.A jak próbuję na innej przeglądarce mam to samo może mi ktoś pomóc ?

Dam lajka za pomoc z góry dzięki :).

Opublikowano

Gdy wchodzę na stronę to zamiast strony z serwa to wyskakuje mi jakaś strona :"Domena zaparkowana na serwerach eXone.pl".

I wkurza mnie już to bo i na Google niechce mi wyszukać strony z serwa :(.A jak próbuję na innej przeglądarce mam to samo może mi ktoś pomóc ?

Serwer nie wystartował, więc jak strona ma działać?

­

Opublikowano

strona będzie z dzien 2 przed startem :)

logo1vmw.png

Opublikowano

Wykurwiaj <3

Nima :rolleyes:

Opublikowano

A mi sie wydaje ze co poniektore osoby sa po prostu zazdrosne bo same nigdy do niczego nie doszly. Dla tych osob mam dobra rade postawcie swoj "Serwer" i na nim popiszcie sie swoja wiedza,bo hejtowac kazdy glupi potrafi.

Toż to burdel i mam być o niego zazdrosna? o.O Spełniam się jako zwykły gracz ale widać jestem za głupia na postawienie swojego serwera a dopóki tego nie zrobię to do niczego nie dojdę. ;c Dzięki za wyjaśnienie tego. Może niektórzy nauczą się w końcu że to właśnie gracze tworzą serw a nie durna administracja. Bez graczy serw nie pociągnie a idąc Twoim tokiem myślenia wszyscy gracze to debile, którzy najpierw muszą swój serw postawić aby później móc się wypowiedzieć o serwerze kogoś innego...

Nie podoba sie?

Nie, nie podoba mi się.

po co wchodzisz w zapowiedz? , po to by nabic posta?

Wchodzę żeby sobie zobaczyć pełny profesjonalizm ekipy tego serwera, możliwości serwera, ofertę i rozważyć ewentualną możliwość gry.

po to by nabic posta?

Nie.

czy by zniechecic do gry uytkownikow przegladajacych te zapowiedz?

Kazdy z was potrafi tylko napisac "Nie zagram bo..."" lub negatywnie oceniac serwer

Każdy z nas wyraża swoje zdanie.

Skoro tak dużo osób piszę to może świadczy tylko o tym że serw jest chujowy i nie jest postawiony pod graczy.

@DOWN - Nie będę odpowiadać na zaczepki. Raport już na Ciebie poleciał.

Opublikowano

Toż to burdel i mam być o niego zazdrosna? o.O Spełniam się jako zwykły gracz ale widać jestem za głupia na postawienie swojego serwera a dopóki tego nie zrobię to do niczego nie dojdę. ;c Dzięki za wyjaśnienie tego. Może niektórzy nauczą się w końcu że to właśnie gracze tworzą serw a nie durna administracja. Bez graczy serw nie pociągnie a idąc Twoim tokiem myślenia wszyscy gracze to debile, którzy najpierw muszą swój serw postawić aby później móc się wypowiedzieć o serwerze kogoś innego...

Nie, nie podoba mi się.

Wchodzę żeby sobie zobaczyć pełny profesjonalizm ekipy tego serwera, możliwości serwera, ofertę i rozważyć ewentualną możliwość gry.

Nie.

Skoro tak dużo osób piszę to może świadczy tylko o tym że serw jest chujowy i nie jest postawiony pod graczy.

umyj pachy

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Nie rozumiem Was,inteligencją nie grzeszycie ...

Tak trudno poczekać na serwer i wtedy się wypowiedzieć i hejtować ?

To,że administracja nie zdołała utrzymać poprzedniego serva,to nie znaczy ,że teraz to też zrobi ..

Ja nie bronie servera,ale jestem obiektywny . Pozdro .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Nie mam admina na tym

Dziekujemy destruct za jak ze zajebiste podsumowanie serwera ktory jeszcze nie wyszedl. Pozdrawiamy

Wiesz co, Piotrek. Znam Cię, ze 2 lata, dobrze wiesz, że nie mam do Ciebie kompletnie nic. Mimo to, takie posty jak mój powinny być dla Was przestrogą i nauczką, do zrobiliście źle. Jeszcze nie wyszedł, a już jest kilka komplikacji. Tak chyba nie powinno być, nie? Najwidoczniej sami tego nie dostrzegacie, a ja patrzę na to obiektywnie, jako osoba, która nie jest związana z serwerem, ani nie zamierza na nim grać. Weźcie to jako dodatkowego kopa, ogarnijcie burdel wewnątrz, a później na zewnątrz.

Wykurwiaj <3

Chujowy hejt. Pisz mi tak ile chcesz, wkrótce się pożegnamy.

Opublikowano

Nie, nie podoba mi się.

Nie.

@DOWN - Nie będę odpowiadać na zaczepki. Raport już na Ciebie poleciał.

Jezeli masz wchodzic zeby odpowiadac jakiemus typowi i mowic swoje ę ą to spierdalaj ;)

@up

Spoko ale mysle ze fajniej bedzie ocenic/shejtowac/posmiac sie jezeli serwer faktycznie padnie czy bedzie posiadal tyle bugow. Narazie malo co mozna stwierdzic widzac sama zapowiedz no a beta jest po to zeby poprawic kilka bledow. Jezeli ktos ma faktycznie bardzo slabego neta no to nie zmuszamy nikogo do gry ale rozumiem o co ci chodzi ;) Ja tez nie jestem przeciwko Tobie Desti ;)

Opublikowano

W grze została zmieniona troszkę zawartość shopow, w prezentacji głównej zostanie naniesiona poprawka.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Start najprawdopodobniej w piątek.

Co do bonusow zostawimy tylko 2 przedzialy nie 3.

Moge Cie poprosic o wejscie na serwer?

Mam sprawe;p

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Czy wredna przypadkiem gdzieś nie administrowala np Pandora albo yitian?

Mogę się mylić oczywiście ;)

Czekam :D

Nie wiem w kazdym razie nie jest juz w teamie , taka jej decyzja.

Opublikowano

Czy można wejść dalej na Beta Testy??

Chyba nie, była to beta dla wybranych osób.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

wypowiedzi head admina na bardzo wysokim poziomie, chociaż serwer prezentuje się fajnie to szkoda marnować czas na serwer z taką administracją

czekam na ostrzeżenie od moda bo ostatnio za każdy post dostaje hahah

Opublikowano

Nie podoba sie? po co wchodzisz w zapowiedz? , po to by nabic posta? czy by zniechecic do gry uytkownikow przegladajacych te zapowiedz?

Kazdy z was potrafi tylko napisac "Nie zagram bo..."" lub negatywnie oceniac serwer, powiedz mi panie xDeStruCtx do czego Ty doszedles?, masz jakis serwer ktory stoi? bo z tego co wiem 1 w ktorym byles w teamie chyba upadl, lub chyli sie ku upadkowi.

Dobry serwer to nie taki na ktorym jest nawalone nowosci,tylko taki ktorego sam Administrator,team nie ma w dupie.

Zazdrosc OFF

Zdziwiłbyś się, bo iMet*n stoi i nadal gra na nim dużo więcej ludzi niż na pseudo serwerach typu. tili*n albo inne, gdzie miało grać multum ludzi, a ostatnio przechodząc przez niego nie widziałem zbyt dużej ilości graczy.

@Antywarn Nadal nie wiem czy to jest hard, medium czy jakaś mieszanka tego i tego, ale życzę powodzenia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...