Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo iż juz nie jestem w teamie, to czuje na sobie obowiązek zwrócenia uwagi na to, co tutaj się wyprawia. Biorąc na przykład to, co napisał tutaj pewien user przede mną, na temat wypowiedzi head admina. Apeluje o powstrzymanie sie od złośliwych komentarzy i wyzwisk w kierunku potencjalnych graczy, czy też ogólnie userów mpc forum. Każda krytyka jest swego rodzaju nakierowaniem na właściwy tor, wytycznymi co należy poprawić, czy też zmienić. Serwer Mt2 jest swego rodzaju małą firmą kierującą swoje usługi w stronę graczy i oferującą rozrywkę w internecie. Nie może dochodzić do sytuacji, że administracja, czyli osoby nadzorujące tą działalnością używają wulgarnego słownictwa, czy też ośmieszają "klientów"/graczy. Wiele serwerów tego nie rozumie, są nastawione na całkowicie inne priorytety przez co nie wyróżniają się niczym na tle innych i szybko tracą swoją popularność. Mam nadzieje, że był to jednorazowy przypadek, spowodowany negatywnymi emocjami i już nigdy do podobnego nie dojdzie.

Odnośnie negatywnych opinii na temat serwera. Proszę nie porównywać Quadrona do innych serwerów, między innymi do Tuora, który na swoim koncie ma kilka ciekawych plotek, przedstawiających między innymi 360 w złym świetle. Pech chciał, że przy jego tworzeniu uczestniczyła osoba, która tylko potencjalnie zasługiwała na zaufanie. Cóż, czasu się nie cofnie, ale za to można sprawić, by błędy zamieniły się w przyszłości na pozytywy. Team jest teraz bardzo dobry, znający się spory okres czasu, pracujący ze sobą nie tylko na profilu prywatnych serwerów. Jeżeli chcecie podzielić się swoją opinią na jego temat, to proszę, by ta opinia była subiektywna, obejmująca tylko i wyłącznie serwer Quadron..

Jednak wydaje mi się, że na to jeszcze za wcześnie, dlatego też na pewno administracja będzie szczęsliwa, jeżeli zostaną im przekazane jakieś wytyczne odnośnie ewentualnych niedociągnięć na becie

@Antywarn Nadal nie wiem czy to jest hard, medium czy jakaś mieszanka tego i tego, ale życzę powodzenia. :)

Jest to medium z małymi elementami zaciągniętymi z serwerów typu easy. Profil serwera został zaprojektowany w taki sposób, by zaoferować graczom wiele godzin rozgrywki bez sytuacji, że osiągną wszystko co było możliwe w tydzień lub też gra znudzi im się po krótkim czasie.

Opublikowano

Mimo iż juz nie jestem w teamie, to czuje na sobie obowiązek zwrócenia uwagi na to, co tutaj się wyprawia. Biorąc na przykład to, co napisał tutaj pewien user przede mną, na temat wypowiedzi head admina. Apeluje o powstrzymanie sie od złośliwych komentarzy i wyzwisk w kierunku potencjalnych graczy, czy też ogólnie userów mpc forum. Każda krytyka jest swego rodzaju nakierowaniem na właściwy tor, wytycznymi co należy poprawić, czy też zmienić. Serwer Mt2 jest swego rodzaju małą firmą kierującą swoje usługi w stronę graczy i oferującą rozrywkę w internecie. Nie może dochodzić do sytuacji, że administracja, czyli osoby nadzorujące tą działalnością używają wulgarnego słownictwa, czy też ośmieszają "klientów"/graczy. Wiele serwerów tego nie rozumie, są nastawione na całkowicie inne priorytety przez co nie wyróżniają się niczym na tle innych i szybko tracą swoją popularność. Mam nadzieje, że był to jednorazowy przypadek, spowodowany negatywnymi emocjami i już nigdy do podobnego nie dojdzie.

Odnośnie negatywnych opinii na temat serwera. Proszę nie porównywać Quadrona do innych serwerów, między innymi do Tuora, który na swoim koncie ma kilka ciekawych plotek, przedstawiających między innymi 360 w złym świetle. Pech chciał, że przy jego tworzeniu uczestniczyła osoba, która tylko potencjalnie zasługiwała na zaufanie. Cóż, czasu się nie cofnie, ale za to można sprawić, by błędy zamieniły się w przyszłości na pozytywy. Team jest teraz bardzo dobry, znający się spory okres czasu, pracujący ze sobą nie tylko na profilu prywatnych serwerów. Jeżeli chcecie podzielić się swoją opinią na jego temat, to proszę, by ta opinia była subiektywna, obejmująca tylko i wyłącznie serwer Quadron..

Jednak wydaje mi się, że na to jeszcze za wcześnie, dlatego też na pewno administracja będzie szczęsliwa, jeżeli zostaną im przekazane jakieś wytyczne odnośnie ewentualnych niedociągnięć na becie

Jest to medium z małymi elementami zaciągniętymi z serwerów typu easy. Profil serwera został zaprojektowany w taki sposób, by zaoferować graczom wiele godzin rozgrywki bez sytuacji, że osiągną wszystko co było możliwe w tydzień lub też gra znudzi im się po krótkim czasie.

Dobra, dobra wszyscy niby teraz w złym świetle stawiają 360 ? :) Widocznie mają powód. Co do Tuora, osądzałem pewną osobę, bo nasłuchałem się plotek. I głupio mi z tego powodu, wystarczyło z tą osobą porozmawiać i dowiedzieć się prawdy :) Administracja się nie zmienia i znając życie sytuacja się powtórzy :))

@ Pewnie dostanę warna za to, że wyraziłem własną opinię, ale się już przyzwyczaiłem, że to forum spadło na psy :) Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra, dobra wszyscy niby teraz w złym świetle stawiają 360 ? :) Widocznie mają powód. Co do Tuora, osądzałem pewną osobę, bo nasłuchałem się plotek. I głupio mi z tego powodu, wystarczyło z tą osobą porozmawiać i dowiedzieć się prawdy :) Administracja się nie zmienia i znając życie sytuacja się powtórzy :))

@ Pewnie dostanę warna za to, że wyraziłem własną opinię, ale się już przyzwyczaiłem, że to forum spadło na psy :) Pozdrawiam

Srsly? Jak administracja sie mogla nie zmienic skoro ani ja , ani hajda nie uczestnilismy w Tuorze? Prosze cie...

Opublikowano

Odnośnie negatywnych opinii na temat serwera. Proszę nie porównywać Quadrona do innych serwerów, między innymi do Tuora, który na swoim koncie ma kilka ciekawych plotek, przedstawiających między innymi 360 w złym świetle. Pech chciał, że przy jego tworzeniu uczestniczyła osoba, która tylko potencjalnie zasługiwała na zaufanie. Cóż, czasu się nie cofnie, ale za to można sprawić, by błędy zamieniły się w przyszłości na pozytywy.

Ehm chodzi tutaj o 360. Ile on robił severów i ile było niewypałów?. Pech chciał że akurat grałem na tuorze. Co pamiętam to Nismo wyleciał z teamu dwa abo jeden dzień przed startem. Potem wyszło na jaw że proboszcz też jest w teamie. Potem było oświadczenie że teamu uznał że go wywalą i nie chcą mieć z nim nic wspólnego. Bullshit i tyle. Byli ludzie to ich zbywał bo nie miał czasu żeby chociaż ich wysłuchać. Czy naprawa servera 35h i tak to nic nie dało. W dodatku bugi z expem za mooba leciało poand 90%. Więc jaka pewność że tutaj nie będzie żadnych niespodzianek?. Więc waleczna obrończyni sam sobie zasłużył na tą opinię...

Co do reszty nie znam ich to ich nie oceniam. Życzę im powodzenia

Jedno pytanie czy bd niebieska śmierć w at2?

Opublikowano

Co ty dziecko drogie wiesz o 360... proszę Cie. Pieprzysz głupoty, bo się plotek nasłuchałeś pewnie od koleżków z gildii lub to, co pisał NISMO na mpcforum... taka prawda, że Tuor nie padł przez 360, ani Vaskera tylko ProBoszcza, który odjebał taką beke, że to mała bania. Ja jestem święcie przekonany, że takie coś się nie powtórzy, bo wiem co potrafi 360 oraz Vasker, mają oni doświadczenie w tym co robią i nie będzie powtórki z Tuora na pewno.

Ehm chodzi tutaj o 360. Ile on robił severów i ile było niewypałów?.

Pokaż mi niewypał, który był przez niego... no właśnie, więc zamknij ten swój głupi łepek i lepiej postów nie pisz. ;)

@@@

beta do kiedy? i czy wgl dalej jest? I w jakich godzinach +/- startujecie w piątek

1470374.jpeg

Opublikowano

Start w piąteczek tak :D? Oficjal :DD?

No raczej jasne że oficjal w piątek skoro teraz trwa beta ..

Topic@ kiedy zostanie pokazany set broni na 130 lvl i innych rzeczy które miały być pokazane podczas bety ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Co ty dziecko drogie wiesz o 360... proszę Cie. Pieprzysz głupoty, bo się plotek nasłuchałeś pewnie od koleżków z gildii lub to, co pisał NISMO na mpcforum... taka prawda, że Tuor nie padł przez 360, ani Vaskera tylko ProBoszcza, który odjebał taką beke, że to mała bania. Ja jestem święcie przekonany, że takie coś się nie powtórzy, bo wiem co potrafi 360 oraz Vasker, mają oni doświadczenie w tym co robią i nie będzie powtórki z Tuora na pewno.

Pokaż mi niewypał, który był przez niego... no właśnie, więc zamknij ten swój głupi łepek i lepiej postów nie pisz. ;)

@@@

beta do kiedy? i czy wgl dalej jest? I w jakich godzinach +/- startujecie w piątek

Dzis beta sie konczy a w piatek startujemy po 18

Opublikowano

Było w chuj takich serwerów, tzn. "ZAJEBISTA EKIPA, KAŻDY MIAŁ MODA NA MPC, TOPKA FORUM", przykład: Endorian. Jak zwykle ten serwer bedzie gównem, które niewypali ;)

MrPiotrek122 jak cie ludzie hejtują na YT, żebyś schudnął to, żeby schudnąć postawiłeś sserwer mt2?

// co warna mmi dasz czy jak spaślaku?

Opublikowano

Magicznego metalu nie ma u npc ;O ? No serwer zapowiada się fajnie jaki max lvl ?

Odstraszają mnie bony 3% . 4% ;/

wolf.gif

Opublikowano

Zagram ! Serwer mysle fajny bedzie, zobaczymy tylko jak wytrzyma ddosy

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Było w chuj takich serwerów, tzn. "ZAJEBISTA EKIPA, KAŻDY MIAŁ MODA NA MPC, TOPKA FORUM", przykład: Endorian. Jak zwykle ten serwer bedzie gównem, które niewypali ;)

MrPiotrek122 jak cie ludzie hejtują na YT, żebyś schudnął to, żeby schudnąć postawiłeś sserwer mt2?

// co warna mmi dasz czy jak spaślaku?

' Nic o mnie nie wiesz wiec wiec nie pierdol ' ...

Opublikowano

Srsly? Jak administracja sie mogla nie zmienic skoro ani ja , ani hajda nie uczestnilismy w Tuorze? Prosze cie...

Jestes zwyklym GM i wydaje mi sie ze sie zbytnio nie znasz albo wcale na tworzeniu serwera czy robieniu klienta. To samo Hajda.

Wiec ogolem serwer robi stara administracja Tuora bez jednej osoby.(tak mi sie wydaje)

PS:kiedy start wogole bo nie chce mi sie sprawdzac 300postow wczesniej.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jestes zwyklym GM i wydaje mi sie ze sie zbytnio nie znasz albo wcale na tworzeniu serwera czy robieniu klienta. To samo Hajda.

Wiec ogolem serwer robi stara administracja Tuora bez jednej osoby.(tak mi sie wydaje)

PS:kiedy start wogole bo nie chce mi sie sprawdzac 300postow wczesniej.

Piątek, godziny wieczorne.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@@@

Po 1 nie mów do mnie dziecko gościu, bo mnie nie znasz. A po drugie, nie nasłuchałem się plotek tylko rozmawiałem z ProBoszczem i mi powiedział jaka maniane odpierdolił 360, wiec nie pierdol, ze to proboszcza wina. Z fartem

@Na miejsca proboszcza postapil bym tak samo.

Opublikowano

Nie zagram bo skończy sie tak samo jak tuor. To tak jakby czytać książke drugi raz, znając zakończenie ;) Polecam podobny serwer ktory startuje w piątek, tylko nie bedzie takich chujowych bonów jak tutaj :] mam dość stania godzinami na bs'ie bo rachunki za prąd potem rozjebuja banie
Czekam na warna za wyrażenie swojej opinii.

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Hehe :P Ladne hejty w strone serwera :D

Po tych opiniach to nie spodziewajcie sie tlumow na serwerze :P

A te bony zmiencie bo chuj z takiego serwera jak ludzie beda na BS-ie jechac a ja nie mam zamiaru zostawiac BS-a na noc zeby jakies fajne bony weszly.

I napewno nie tylko ja.

Wiec radze wam zmienic to.

Jak nie zmienicie tego to moze bedziecie mieli z 50 osob oinline :D

POZDRO

Opublikowano

Po 1 nie mów do mnie dziecko gościu, bo mnie nie znasz. A po drugie, nie nasłuchałem się plotek tylko rozmawiałem z ProBoszczem i mi powiedział jaka maniane odpierdolił 360, wiec nie pierdol, ze to proboszcza wina. Z fartem

@Na miejsca proboszcza postapil bym tak samo.

Rozmawiałeś z proboszczem ?:> To gratuluję Ci , że wierzysz w to , iż on by Ci się przyznał ... Oczywiście zapewne by powiedział " No wiesz tak na serio zapierdoliłem parę tysięcy, hahaha " No przestań.. To chyba normalne i łatwiejsze zwalić na kogoś innego czyż nie sądzisz? : )

Opublikowano

Powodzenia to niech ci sie jeszcze przyzna jak opierdolił ludzi z pieniędzy na poprzednich serweach.

1/2 hejtów na w tym temacie to ProBoszcz i jego psiapsiuły :).

Szczerze nie interesuje mi zdanie takiego zera jak on.

Niech publicznie pod nickiem ProBoszcz postawi serwer to zobaczymy jaka będzie opinia skoro go to bronisz i mu wierzysz.

Była pewna umowa, której świadkiem było pare osób, więc teraz niech nie pitoli farmazonów.

Tyle odemnie na ten temat.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Rozmawiałeś z proboszczem ?:> To gratuluję Ci , że wierzysz w to , iż on by Ci się przyznał ... Oczywiście zapewne by powiedział " No wiesz tak na serio zapierdoliłem parę tysięcy, hahaha " No przestań.. To chyba normalne i łatwiejsze zwalić na kogoś innego czyż nie sądzisz? : )

Zajebał, bo zajebał, ale na jego miejscu też bym tak postąpił. Nie najlepiej zjebać wszystko na ProBoszcza, a 360 to niewiniątko.

@Tak kurwa dalej rozdawajcie jebane warny jak ulotki za napisanie prawdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...