Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już dochodzi 20'sta, powinny być już jakieś wstępne informacje od administracji :/

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie launcher na serwer ? Pytanie głównie d administracji.

Tak będzie pół godziny przed startem.: )

start za 9 min a stronki nie ma xD

Nie było nigdzie napisane , że punktualnie będzie o 20 będzie start. :)

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tej łatki co miałabyć do clienta z bety, czy administracja udostępniła już linka do niej ?

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

269 użytkowników, 57 gości, 4 anonimowych - O boże ile ludzi wyczekuje ^^ Czekam niecierpliwie :P

Kopia_599015_400269190070399_1751908983_ <3
"Jeśli naprawdę planujesz kontrolować moją moc, zanim zdecyduję się
pojawić następnym razem, daj z siebie wszystko by nie zginąć... Uważaj,
zrozumiałeś?!"

Opublikowano

Ludzie spinacie sie bo 360 tuor nie wyszedl nie wiem jak to tam bylo do konca bo nie gralem tam dlugo odpuscilem sobie przez lagi ale podam za przyklad Lourta ktoremu tez serwery nie wyszly byly nagonki na niego i co ? Potem razem z 4game zaczeli dzialac i wszystko jest u nich dobrze. Nie musze nazw serwerow wymieniac bo wiekszosc je zna damy im szanse i tak nic nie startuje nowego wiec tutaj mozna pograc jak bd dzialal a ci co sie tak napinaja to jak bd serwer stal to i tak tu bd grac taka prawda. Wiec bez spiny ludzie czekamy jak sie doczekamy to gramy tak?;D no to elo

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Olali was pfff syf , a nie serwer . Serwer juz ktory raz startuje ? Teraz pod inna nazwa . Tuor nie wypalil ;/

Bez spamu : Kiedy padnie? Znaczy kiedy wystartuje , bo jakos sie nie zanosi .

Opublikowano

Olali was pfff syf , a nie serwer . Serwer juz ktory raz startuje ? Teraz pod inna nazwa . Tuor nie wypalil ;/

I myślisz że błyszczysz taką wypowiedzią ?

Opublikowano

Za przeproszeniem, wypierdalaj.

Serwer nie startował ani razu, a tacy debile jak Ty nadal myślą, że to administracja Tuor'a (jeden GM, woah, w cholerę).

Olać to można Ciebie, ale moczem bo tylko na to zasługujesz.

Opublikowano

WYPIERDALAJ. ;)

Opublikowano

Żal mi Ciebie chcesz cos napisac ale nie wiesz co i piszesz bez sensu... wez lepiej idz skoncz ze soba... xD

Trzeba jakiesgos patchera sciagac??

sygnatura.png

Opublikowano

Dobrze, że ten serw na którym miałeś grać wystartował ^^

Topić@ Czy dostaniemy info na temat startu ? kiedy będzie strona itp ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Rozumiem brak dowartościowania chcesz zabłysnąć , dookoła wszystkich hejterów. Tylko czytaj posty proszę przed swoją wypowiedzią , które znakomicie świadczą o tym , iż serwer nazwany " Tuor " Nie był założony przez 360 .

PS : Nikt nikogo nie olał tylko są to ostatnie minuty przed startem serwera i muszą pracować czyż nie sądzisz?

Dobrze, że ten serw na którym miałeś grać wystartował ^^

Topić@ Czy dostaniemy info na temat startu ? kiedy będzie strona itp ?

Przecież pisałam i to nie raz już strona będzie włączona w momencie , kiedy wystartuję serwer , a start jest między 20/21 ./.

Opublikowano

Stronka będzie włączona w momencie startu serwera. :)

Troche lipa jak bd na starcie mam nadzieje ze strona wytrzyma nagly naplyw userow zeby sie nie wylaczala bo nie raz tak bylo .

98422928869820234240.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...