Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże człowieku weź poczytaj a nie piszesz głupoty.

Strone kończym i za niedługo ją udostępniły.

Jezeli ani venox ani quadron ci się nie podoba droga wolna.

P.S Jak strona będzie odrazu będzie info.

ja ci tez poradze poczytaj wyzej czy ja gdzies pisze ze serwer denny czy cos w tym stylu? Tam przynajmniej strona dzialala a tutaj jej niema przez co moj komentarz a jak to bedzie wygladac pozniej niewiem (nie wywyzszam zadnego serwera tylko podsumowalem jak ja to widze i zapewne nie tylko ja bo oba serwery sa dobre do pogrania i ludzie wybiora ten stabilniejszy czyli wasz jak tego nie zwalicie) pozdrawiam&powodzenia ze startem

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM Z CAŁEGO SERCA , NORMALNIE JAK TUOR LUDZIE POWYSYŁAJA NA ISA KASY UZBIERAJĄ I SERWER OFF 4EVER I POTEM NEXT NEXT I TAK AŻ DO USRANEJ ŚMIERCI NIE GRAJCIE TU OSTRZEGAM WAS ,ADMINISTRACJA WGL JAKAŚ UPOŚLEDZONA SAME DZIECIACZKI W NIEJ I KASE TYLKO CZEPIĄ ;]

Opublikowano

NIE POLECAM Z CAŁEGO SERCA , NORMALNIE JAK TUOR LUDZIE POWYSYŁAJA NA ISA KASY UZBIERAJĄ I SERWER OFF 4EVER I POTEM NEXT NEXT I TAK AŻ DO USRANEJ ŚMIERCI NIE GRAJCIE TU OSTRZEGAM WAS ,ADMINISTRACJA WGL JAKAŚ UPOŚLEDZONA SAME DZIECIACZKI W NIEJ I KASE TYLKO CZEPIĄ ;]

a pomyslales moze ze serwer im dluzej ebdzie stal tym wiecej hajsu na isie zarobi?wiec nie oplacilo by se serwera odpalic na 2 dni zwinac interes i za pare miesiecy sie znowu pokazywac ile ty masz gociu lat 10>?

Opublikowano

ja ci tez poradze poczytaj wyzej czy ja gdzies pisze ze serwer denny czy cos w tym stylu? Tam przynajmniej strona dzialala a tutaj jej niema przez co moj komentarz a jak to bedzie wygladac pozniej niewiem (nie wywyzszam zadnego serwera tylko podsumowalem jak ja to widze i zapewne nie tylko ja bo oba serwery sa dobre do pogrania i ludzie wybiora ten stabilniejszy czyli wasz jak tego nie zwalicie) pozdrawiam&powodzenia ze startem

"Tam przynajmniej strona działała", venox miał wystartować o 18 to musieli udostępnić stronę wcześniej od quadronu, strone dali, ale serwer padł.

Ja tam wolę poczekać i mieć stabilną stronę i serwer, nie wiem jak ty, poza tym pisali niejednokrotnie, że stronę udostępnią później, a serwer wystartuje prawdopodobnie po 20 do 21, także nie wiem z czego robisz problemy. (dla mnie venox padł bo nawet nie wystartował :))

Opublikowano

a pomyslales moze ze serwer im dluzej ebdzie stal tym wiecej hajsu na isie zarobi?wiec nie oplacilo by se serwera odpalic na 2 dni zwinac interes i za pare miesiecy sie znowu pokazywac ile ty masz gociu lat 10>?

hahahaa ale już tak zrobili z Tuorem 4 tysie zaje.....li a lat to ja tyle mam wystarczająca gowno ci do mojego wieku ,mówie nie polecam tego gówna :)

Opublikowano

kat, będę ci ksuł.

@topic

Mam nadzieję, że będzie tu ponad 1k ludzi, w is można zajebać, stronka o 20, start o 21, mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak zaplanowaliście.

sygna.png

Opublikowano

kat, będę ci ksuł.

@topic

Mam nadzieję, że będzie tu ponad 1k ludzi, w is można zajebać, stronka o 20, start o 21, mam nadzieję, że wszystko będzie tak jak zaplanowaliście.

hahahaha ponad 1k ludzi hahahahahahahaha :D jebłem ;d chyba bez zera jednego :) no w isa zajebcie sobie ,a serw za 2 tyg off ;]

Opublikowano

hahahaa ale już tak zrobili z Tuorem 4 tysie zaje.....li a lat to ja tyle mam wystarczająca gowno ci do mojego wieku ,mówie nie polecam tego gówna :)

Idź chłopię już z tego tematu, raz napisałeś, że serwer to gówno, że nie polecasz i tyle wystarczy, nie musisz teraz hejtować każdego komentarza z dobrą opinią o serwerze, idź lepiej pohejtuj proboszcza za wszystkie serwery, które zwinął po zarobieniu pewnej sumki.

Opublikowano

Czy na kliencie z bety zagram na ofc ?

tak, przecież już gdzieś było napisane, że tylko łatke pobierzesz i będziesz mógł spokojnie pykać :rolleyes:

quebocoelho

Opublikowano

Widać, że serwer nie jest robiony na odwal się. Powodzenia dla Piotrka oraz całej ekipy serwera, w ogarnięciu serwera. Myślę, że gracze nie będą się nudzić ;)

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

hahahaha ponad 1k ludzi hahahahahahahaha :D jebłem ;d chyba bez zera jednego :) no w isa zajebcie sobie ,a serw za 2 tyg off ;]

Jak sie nie podoba to wypier**** na venoxa tam masz kolegów z podstawówki , Baju;*

Opublikowano

Dobry nick " Dentysta "

Bo jak ci ktoś wykurwi w kły to sobie je zreperujesz .. a za takie gadanie to byś musiał zęby z drewna pierdolnąć bo byś co 5min dostawał...

@Topic

Nie słuchać idioty, upadł Venox i koleś ma załamanie psychicze

Serwer ruszy koło 21.00 :>

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

kat, będę ci ksuł.

@topic

Wydaje mi się, że pomyliłeś numery, gałganie ; 3

@OffTopic

Is będzie dostępny od razu na starcie serwera?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Nie piszcie o tym Venoxie to jest syf... z 6/7 bonem..

Quadron to medium i to jest serwer i wiem ,ze piotrek122 byle gowno sie nie mieszal;]

sygna1.png

Opublikowano

tak, przecież już gdzieś było napisane, że tylko łatke pobierzesz i będziesz mógł spokojnie pykać :rolleyes:

Pewnie bylo nie bede czytac 24 stron debilnych postow zeby znalesc cos co jest mi potrzebne :)

dzieki za odp. Venox nie wypalil wbije tutaj chociaz pamietam jak sie skonczył 1 serwer ludzi z MPC TEAM-u ale zobaczymy czy sie czegos nauczyli

oLqzgYC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...