Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kryptka Azraela to cały dungeon składający się z pięter czy tylko komnata z bossem?

Dodacie jeszcze jakieś zbroje w czasie gry czy te są ostatecznymi?

Opublikowano

Powiem tak , serwer godny uwagi , widać że wiele pracy włożyliście w jego ukończenie. Administracja - nie znam ale wydaje się że wiecie co robicie. Wbiję na 100% z ekipą do Jinno. Oby nie padło wszystko po 3 dniach !

u6pv.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem zainteresowania takiego tym serwerem / Bony nie wchodzą max, NPC ubogie, ciężki serwer / takich jest od groma -.-

Dlaczego sądzisz NPC ubogie ?: ) Przecież prezentacja będzie zaktualizowana , a z tego co pisała administracja jakieś zmiany nadeszły podczas bety.Jeżeli Twoim zdaniem ten serwer jest ciężki to gratuluję Ci.

Opublikowano

Ja juz Gotowy i Cierpliwie czekam na serwer, zapraszam serdecznie widze ze z Grubej Pomp wtstartuje serwer. :) Oby, bo widze ze Zapowiedz ladnie wyszla wiec serwer tez ma wyjsc dobrze. :>

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Postanowilismy na start serwera dać maxymalny poziom 130.

Pierwsza aktualizacja jaka będzie wprowadzona w czasie to nowa mapka, biżuteria, oraz 3-ci set broni.

Client będzie do pobrania już od godziny 2-3 w nocy.

Link dodam odrazu jak będzie on dostępny.

Stronka będzie dostępna jeszcze dzisiaj, a start serwera planujemy jutro w godzinach 19-21.

O której dokładnie? Jeszcze wszystko będzie opisane w prezentacji głównej, której możecie się spodziewać napewno kilka godzin wcześniej.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na serwer.

Administracja Quadron.pl :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dodajcie ss tych zbroi na postaciach ;c

Będą w przyszłości elementy do pvp typu kd +6 , albo 6/7

I NAJWAŻNIEJSZE DODAJCIE ZAKLECIE MODYFIKACJI NA TUOR TO SAMO BYŁO !!!

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Ja niewiem czy ktos się nudzil, ale moje konto beta bylo zablokowane juz nastepnego dnia od startu bety.

Mozecie mi to wytlumaczyc? Bo niepodoba mi sie takie cos. Jakbym kupil cos w IS za duuza kase to mozna was pozwac o bezpowodowe zablokowanie konta i kradzież :-D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Nie mój drogi beta zaczęła się w w niedziele, a zakończyła się wczoraj.

Konto zostało zablokowane bo jest koniec bety.

Beta trwała 4 dni nie 1.

Wystarczy trochę pomyśleć -.-

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa, zainteresowanie nim jest tylko dlatego, że robią go osoby wyżej postawione na mpc, zresztą 360 już dał popis swoich możliwości, zobaczymy jak Wam wyjdzie.

Opublikowano

Serwer dupy nie urywa, zainteresowanie nim jest tylko dlatego, że robią go osoby wyżej postawione na mpc, zresztą 360 już dał popis swoich możliwości, zobaczymy jak Wam wyjdzie.

Nie oceniaj "wiem bla bla bla każdy ma prawo do własnej opinii " ale daj na luzz z 360 miał Tuora to miał ale to NOWY Serwer z innym team wiec poczekaj 2-3 dni i jeżeli bd źle to krytykuj a teraz to czekaj na start bo na pewno 3/4 hejtów bd grać oraz bd największymi "przydupasami " później serwera ;) Nie odp bo tak ci nie opisze ;)

Ps : co do serwera to możliwe że wpadniemy z ekipą :) Pozdrawiam ShizeR Innominate ;** ...

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Quadron i 360 oraz reszta ma wsparcie ForGame, dlatego jestem pewny tego serwera bo wiem że długo postoi i z atakami nie będzie problemu.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

I gdzie ten client GUYS ? Mam być w nocy razem z stroną.:<

xxx Prosze, oto Client. :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Strona oraz forum będzie udostępnione kilka godzin przed startem, niestety kilka ważnych spraw nam się zbiegło i nie byliśmy w stanie wczoraj włączyć strony.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jezeli pobralem ten z bety, to nic mi to nie da ? :D Bede musial tego pobrac ?

Przepraszam, śpię jeszcze. Teraz dopiero zauważyłem że łatka będzie.:>

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...