Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak przypuszczałem Veno... nie wystartuje wszyscy przyjdą tutaj ;) nawet osoby które hejtowały hehe no ale to było już pewne =)

Czy twarz szamanki została naprawiona? xD

940963_461343330607430_2010307527_n.png

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahaa ale już tak zrobili z Tuorem 4 tysie zaje.....li a lat to ja tyle mam wystarczająca gowno ci do mojego wieku ,mówie nie polecam tego gówna :)

Widzę jesteś poinformowany , pytanie grałeś na Tuorze? Rozmawiałeś z proboszczem? Nie więc się nie udzielaj i nie pisz tego co usłyszysz. Bo po rozmowie nie jednej z Proboszczem sam mi mówił , że ma w dupie tego serwa , że go zamknie i planuje otworzyć Tuor2. Więc ciekawe , że akurat vasker , 360 są złodziejami , a oczywiście gratuluję za dobre informacje i inteligencję .Bo jeżeli wy sądzicie , że osoba , która ma range GM jest założycielem całego serwera ma dostęp do wszystkiego to jeszcze raz wam bardzo gratuluję! :*

Opublikowano

Może ktoś podać link to clienta ponieważ przeglądając wcześniejsze posty znalazłem linki ale niedziałające

Edit@

Już znalazłem.

Opublikowano

kat i mavex znowu mnie w topce bd gonic jak na victima xD? mrr ! xD

No jakbym wiedział że serwer startuje to bym zostawił kase na is'a :D

LewyDropek@ a Ty czemu nie tam ? z tego co wiem to grałeś a hejtowałeś :(

Topic@ Strona będzie o 20 a start 21 ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

No jakbym wiedział że serwer startuje to bym zostawił kase na is'a :D

ja tam pieniedzy na is-a nie mam, clienta tez nie mam xD, moze jakas latke dadza to se pogram, a jak nie to jutro mavex wbije do was, schinsoo xD?

Opublikowano

Ale spinka.. Ogarnijcie się ludzie. Nie polecacie serwera, a jeszcze na nim nie graliście. To co było to było. Nikt nie wie co będzie na tym serwerze. Od razu mówię wam że serwer na spokojnie dzisiaj nie wystartuje. Jak większość wielkich planów będzie miał zapewne problemy z DDosami i innimi tego typu sprawami. Pewnie czeka na serwer 1 tysiąc osób lecz jak się dowiedzą że dzisiaj nie pograją bez problemów to pewnie połowa odejdzie. I serwer jak większość takich wielkich planów nie wypali. Ja osobiście sobie poczekam do momentu kiedy będzie można grać spokojnie. Spodoba mi się to zostanę. Nie to odejdę i nie robię tutaj wielkiej spinki.. jak większość. Leczcie się ludzie. Dodam że jak tak wszyscy będą spamić to administracja będzie miała ten temat w dupie i zajmą się serwerem i dopiero po odepchnięciu ataków na nich będzie z wami pisała, więc zachowajcie spokój. ;>

//Reklama OFF.

Opublikowano

Ale spinka.. Ogarnijcie się ludzie. Nie polecacie serwera, a jeszcze na nim nie graliście. To co było to było. Nikt nie wie co będzie na tym serwerze. Od razu mówię wam że serwer na spokojnie dzisiaj nie wystartuje. Jak większość wielkich planów będzie miał zapewne problemy z DDosami i innimi tego typu sprawami. Pewnie czeka na serwer 1 tysiąc osób lecz jak się dowiedzą że dzisiaj nie pograją bez problemów to pewnie połowa odejdzie. I serwer jak większość takich wielkich planów nie wypali. Ja osobiście sobie poczekam do momentu kiedy będzie można grać spokojnie. Spodoba mi się to zostanę. Nie to odejdę i nie robię tutaj wielkiej spinki.. jak większość. Leczcie się ludzie. Dodam że jak tak wszyscy będą spamić to administracja będzie miała ten temat w dupie i zajmą się serwerem i dopiero po odepchnięciu ataków na nich będzie z wami pisała, więc zachowajcie spokój. ;>

Tak na marginesiee Ddosy na ten serwer nic nie zrobią:(

Opublikowano

Widzę, że mamy jasnowidza w temacie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...