Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego zostałam wpisana do teamu, skoro jasno określiłam, że wypisuje się z tego projektu. Moja decyzja jest nieodwołalna, dlatego proszę tez nie robić reklamy moim kosztem.

Mimo to życzę chłopakom powodzenia, na serwer wejdę na pewno, jednak już po starcie oficjalnej wersji, by dać swoja ocenę i sprawdzić, co takiego zostało zrobione.

Mam nadzieje, patrząc na bronie, że wachlarz leżącego smoka został odbugowany na tym serwie.

lepiej wygląda team, w którym ktokolwiek trzeźwo myśli, niż sama banda ludzi, która uczestniczyła w 100 projektach i żaden nie wypalił? :)

Opublikowano

Hahahahahah

O ku*wa je*łem ;d

Wredna ale zabawna ;d

"nie robić reklamy moim kosztem" ;d

A co Ty jakaś sławna? Isamu z Ciebie jakiś czy coś? ;d

Dobra dobra przejdźmy na tematy serwera.

Testuje serwer i widzę poprawy.

Bugi zgłoszone są naprawiane.

Propozycje rozpatrzone :)

Nad niektórymi oczywiście trzeba się trochę zastanowić ale ogólnie super.

Team bardzo dobry, siedzą w grze odpisują i jak ktoś coś sugeruje nie tylko na forum ale też w grze to również się zastanawiają.

Odpisują i wgl.

Jeszcze trochę trzeba poprawić ale już do oficjala będzie wszystko git

Pozdrawiam ^-^

JI5Zwld.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego zostałam wpisana do teamu, skoro jasno określiłam, że wypisuje się z tego projektu. Moja decyzja jest nieodwołalna, dlatego proszę tez nie robić reklamy moim kosztem.

Mimo to życzę chłopakom powodzenia, na serwer wejdę na pewno, jednak już po starcie oficjalnej wersji, by dać swoja ocenę i sprawdzić, co takiego zostało zrobione.

Mam nadzieje, patrząc na bronie, że wachlarz leżącego smoka został odbugowany na tym serwie.

jedyna myśląca osoba wpodana w team okazuje się nie być w nim. dobra historia, gratuluje wyboru.

....

Opublikowano

Wredna ale zabawna ;d

Zdziwił byś się.

jedyna myśląca osoba wpodana w team okazuje się nie być w nim. dobra historia, gratuluje wyboru.

Absolutnie proszę nie podchodzić do tego w ten sposób. Skład jest bardzo dobry, osoby w nim są doświadczone, odpowiedzialne i chętne do pomocy. Jestem pewna, że jeżeli tylko nie staną na przeszkodzie błędy techniczne, to serwer jak najbardziej będzie jednym z najbardziej popularnych i szczycących się dużą frekwencją.

Rownie

dobrze moga wprowadzic [szept] na chacie po kliknieciu ktorego bd

otwierac sie pw z danym graczem, nie musowo musi byc

(chunjo),(shinsoo),(Jinno)

Serwer ciekawy z tym ze nwm jest to 4fan? , Medium?

Zagram ze wzgledu na Wredna <3

Niestety, ale mnie tam nie będzie. Mimo to ja osobiście serdecznie zapraszam na serwerek bo chłopaki się dużo napracowali i na pewno przyniesie to rezultaty.

Odpowie mi ktoś na pytanie odnośnie wachlarza? ;-) Bo nie raz przypominałam o tym, że istnieje na ten itemek bug :>

Opublikowano

Zdziwił byś się.

Absolutnie proszę nie podchodzić do tego w ten sposób. Skład jest bardzo dobry, osoby w nim są doświadczone, odpowiedzialne i chętne do pomocy. Jestem pewna, że jeżeli tylko nie staną na przeszkodzie błędy techniczne, to serwer jak najbardziej będzie jednym z najbardziej popularnych i szczycących się dużą frekwencją.

Niestety, ale mnie tam nie będzie. Mimo to ja osobiście serdecznie zapraszam na serwerek bo chłopaki się dużo napracowali i na pewno przyniesie to rezultaty.

Odpowie mi ktoś na pytanie odnośnie wachlarza? ;-) Bo nie raz przypominałam o tym, że istnieje na ten itemek bug :>

To kto mnie będzie szpiegować podczas expa?:/

Co do bugu, ten wachlarz jest chyba naprawiony na tych plikach wiec problemu byc nie powinno.

Na becie jest gitara, byleby nie było problemów na starcie, sam osobiscie testuje w wolnych chwilach pare rzeczy.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

A mi sie wydaje ze co poniektore osoby sa po prostu zazdrosne bo same nigdy do niczego nie doszly. Dla tych osob mam dobra rade postawcie swoj "Serwer" i na nim popiszcie sie swoja wiedza,bo hejtowac kazdy glupi potrafi.

Nie podoba sie? po co wchodzisz w zapowiedz? , po to by nabic posta? czy by zniechecic do gry uytkownikow przegladajacych te zapowiedz?

Kazdy z was potrafi tylko napisac "Nie zagram bo..."" lub negatywnie oceniac serwer, powiedz mi panie xDeStruCtx do czego Ty doszedles?, masz jakis serwer ktory stoi? bo z tego co wiem 1 w ktorym byles w teamie chyba upadl, lub chyli sie ku upadkowi.

Dobry serwer to nie taki na ktorym jest nawalone nowosci,tylko taki ktorego sam Administrator,team nie ma w dupie.

Zazdrosc OFF

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Hahahahahah

O ku*wa je*łem ;d

Wredna ale zabawna ;d

Isamu to ojciec dzieci metin'a nie długo to będziecie do niego mówić Tata2 -.-

Isamu to pionek z porównaniu do Wrednej

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Enkate zamknij ryj gownixie masz problem do Isamu bo do czegoś dotarł a ty nie.

Jestes dzieckiem które wbija na innych a sam nic nie masz.

P.S: Zapraszam na Server Naprawde Super

JokerS

Opublikowano

Enkate zamknij ryj gownixie masz problem do Isamu bo do czegoś dotarł a ty nie.

dotarł ? 40k widzów ? na YT ?

wole mieć normalne życie jak nawet te 500k widzów na tym całym YT itp :)

i niczego mu nie zazdroszczę ( bo nawet nie ma czego) 24/7 przed kompem i dyskutować z debilami którzy grają w metina ?

Isamu to taki "rozsądny człowiek" że wszystkie pieniądze z ślubu wpierdolił w serwer (który i tak padł po 2-3 dniach) PompaMt2 xD pogratulować autorytetu

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Ciekawe czy klase magiczne , czy klasy mele będą tu górą w pvp / wojnach ?

Mhm , jakie Wasze zdanie ?

Mam nadzieje ,że drop przepustek będzie o 200% zwiększony,bo dużo osób odchodziło z tuora,bo przepy only IS ...

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

2x@Up

Czy doczytałeś się gdzieś w prezentacji, że to jest kolejna odsłona Tuor'a? Bo ja nie. Nie każdy serwer powstaje z inicjacji Tuor'a.

77771909559090086048.gif

Opublikowano

2x@Up

Czy doczytałeś się gdzieś w prezentacji, że to jest kolejna odsłona Tuor'a? Bo ja nie. Nie każdy serwer powstaje z inicjacji Tuor'a.

Wszystkie serwery to Tuor nie opłaca się grac w metina bo to Tuor? No ludzie ku**** Boże albo ja jestem pojebany albo ten świat ...

logo1vmw.png

Opublikowano

Serwer bedzie nastawiany glownie pod wojny i zabawy bo uwazam ze jest juz sporo serwerow na ktorych mozna pograc na powaznie

Melee czy magiczne ? Nie wierze aby było idealnie zrównoważone...

Możesz napisac ile max na magie i blok ? Chociaż to .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

MrPiotrek Odpisz PW.

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Piotrek PW, Jak ktoś ma bana na Ts odbanujecie? Forgame?

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...