Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o start serwera to mam pytanko. Dlaczego jest tak że prawie każdy serwer startuje w piątek i w godz. wieczornych ???

Wiadomo Piątek dużo ludzi bo potem jest Sobota, no ale trzeba też pamiętać o graczach którzy już się nie uczą a np. pracują w sobotę.

Pisze ten post dlatego bo tak się zastanawiam gdzie tu logika startu w Piątek o takich godzinach. Jak?, Ja mam mieć powiedzmy jakieś tam równe szanse z innym graczem który nie musi iść "spać" o 22:00 bo na drugi dzień na wolne a osoby pracujące mogą tak naprawdę zacząć zabawe na serwerze w Sobote w godzinach popołudniowych.

Oczywiście wiem i rozumiem to że większość graczy to są osoby uczące się no ale można dać np. godzinę startu w Piątek o 15-17.

A jeżeli ma być równa rywalizacja to "start serwera środa godzina 18'' Ja w czwartek idę do pracy a młodszy kolega do szkoły. I już to wygląda lepiej.

Powodzenia przy starcie. Może i ja zawitam :)

Nikomu nie dogodzisz... Piątek wieczór, to godzina gdzie jest najwyższa frekwencja.

astiumsign.png

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy start? ;p

@EDIT: Skąd bronie na 75 lvl?!

Z tego co widziałem na filmiku, ale i tak dokładnie nie patrzyłem to ze szkaty ripa na pewno.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o start serwera to mam pytanko. Dlaczego jest tak że prawie każdy serwer startuje w piątek i w godz. wieczornych ???

Wiadomo Piątek dużo ludzi bo potem jest Sobota, no ale trzeba też pamiętać o graczach którzy już się nie uczą a np. pracują w sobotę.

Pisze ten post dlatego bo tak się zastanawiam gdzie tu logika startu w Piątek o takich godzinach. Jak?, Ja mam mieć powiedzmy jakieś tam równe szanse z innym graczem który nie musi iść "spać" o 22:00 bo na drugi dzień na wolne a osoby pracujące mogą tak naprawdę zacząć zabawe na serwerze w Sobote w godzinach popołudniowych.

Oczywiście wiem i rozumiem to że większość graczy to są osoby uczące się no ale można dać np. godzinę startu w Piątek o 15-17.

A jeżeli ma być równa rywalizacja to "start serwera środa godzina 18'' Ja w czwartek idę do pracy a młodszy kolega do szkoły. I już to wygląda lepiej.

Powodzenia przy starcie. Może i ja zawitam :)

a jak myslisz czego wiecej w metka gra dzieci,uczniow,studentow czy bezrobotnych lub pracujacych w sobote?

Opublikowano

Bronie 75 lecą standardowo ze szkaty ripa oraz ze smoczka ( Berana ) - jest duża szansa na wydropienie broni .

Wbijcie na kanał Piotrka, ma tam filmiki z dropu bossów oraz metinów .

Up Dziś - 20/21 .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

up niby jaka konkurencja pewnie jakis serwer ktor padnie po tygodniu na ktorym admini to bezmozgi?

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Dlaczego u NPC jest tylko jedna tarcza na 61?

To nie fear w stosunku do szamana, albo to usuwacie, albo dodajecie resztę, ProSte i LoGiczne :)

77771909559090086048.gif

Opublikowano

eh.. tak fajnie się zapowiadało ale wyszła konkurencja i zabrała praktycznie wszystkich graczy :|

no cóż powodzenia :)

Jaka niby konkurencja ? Chodzi co o serwer Veno* ?

To właśnie temu serwerowi ubyło graczy, a Quadron'owi przybyło .

Czekamy na start ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

tutaj jeszcze wieksza lipa niz na veno hehe

nawet strony niema ^^

większej lipy nie będzie skoro Venox przed startem wykurwił glebe i wstanie jutro, a byłem na forum Venox i z 60% ludzi idzie tu :>

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

większej lipy nie będzie skoro Venox przed startem wykurwił glebe i wstanie jutro, a byłem na forum Venox i z 60% ludzi idzie tu :>

wiem bo sam tutaj przyszlem bo tam niema co siedziec napewno wiecej sie podzialo niz te pierdoly co on mowi o cliencie zreszta nie wazne

@topic

kiedy sie stronki mozna spodziewac?

Opublikowano

Można spodziewać się dzisiaj startu serwera jak tak to w jakich godzinach.

Ponieważ tak jak up napisali czekałem na ve...ale się zawiodłem.

Macie o wiele więcej przez tamtą konkurecję

Opublikowano

nawet strony niema ^^

Boże człowieku weź poczytaj a nie piszesz głupoty.

Strone kończym i za niedługo ją udostępniły.

Jezeli ani venox ani quadron ci się nie podoba droga wolna.

P.S Jak strona będzie odrazu będzie info.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

nawet strony niema ^^

Może w tym momencie nie ma strony , ale jak już będzie to wszystko zapewne wyjdzie perfekcyjnie i nie będą przedłużać startu jak serwer , który napisałeś;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...