Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy klasa postaci: szaman, została jakoś ulepszona tak by była na równi z innymi postaciami, czy dalej jest w tyle i służy tylko do bufowania jak to na privach już bywa.

Opublikowano

Czy klasa postaci: szaman, została jakoś ulepszona tak by była na równi z innymi postaciami, czy dalej jest w tyle i służy tylko do bufowania jak to na privach już bywa.

Co Ty gadasz za głupoty. Szaman zawsze był mocny i będzie, chyba że nie potrafisz grać i uważasz że Nim tylko się buffuje.

Opublikowano

Co Ty gadasz za głupoty. Szaman zawsze był mocny i będzie, chyba że nie potrafisz grać i uważasz że Nim tylko się buffuje.

Grałem szamanem na PL'u i na wielu privach i rzadko kiedy spotykałem się by był na równi z innymi klasami. W PvP oczywiście daje rady innym, ale trzeba poświęcić o wiele więcej czasu, by zdobyć odpowiednie eq, nabić skile, a wiadomo, że szaman na bosy jednak dobry nie jest, z metinami też nie radzi sobie tak dobrze jak chociażby ninja.

Opublikowano

Haha od kiedy szaman jest mocny w expie? Chyba od nigdy, trzeba naprawde ogarniete eq zeby sobie poradzic na BO samemu czy v2(choc tu nigdy na PL nie widzialem expiacego szamana). Szaman jest dobry tylko na easy serwerach gdzie exp zapierdala jak pojebany, wiec prosze nie pierdolic mi tu glupot :)

Co do serwera, daje im ostatnia szanse, 3restarty nawet jak na nowy serwer to wedlug mnie za duzo, jednakze serwer na tyle mi sie spodobal ze zostane narazie.

Ogolem teraz jest wszystko wporzadku, tylko Ci z wh mnie wkurwiaja albo dh, wszedzie ich pelno :(

sstwc.jpg

Opublikowano

Haha od kiedy szaman jest mocny w expie? Chyba od nigdy, trzeba naprawde ogarniete eq zeby sobie poradzic na BO samemu czy v2(choc tu nigdy na PL nie widzialem expiacego szamana). Szaman jest dobry tylko na easy serwerach gdzie exp zapierdala jak pojebany, wiec prosze nie pierdolic mi tu glupot :)

Co do serwera, daje im ostatnia szanse, 3restarty nawet jak na nowy serwer to wedlug mnie za duzo, jednakze serwer na tyle mi sie spodobal ze zostane narazie.

Ogolem teraz jest wszystko wporzadku, tylko Ci z wh mnie wkurwiaja albo dh, wszedzie ich pelno :(

Co ty za bzdury tutaj wypisujesz? Jeśli chodzi o exp szamanem to jest on zaraz po surze wp. Sama grałam wieki temu na plu szamanem smokiem i wbiłam 75lvl bez buffowania ani podexpiania. Tą postacią expi się wręcz bosko tylko wystarczy pomyśleć i jak napisałeś dobrać eq. No ale jak się nie chce...

A co do serwera, by się przydał przyspieszony resp metinów w m2 bo serio ciężko jest znaleźć coś dla siebie. Mam nadzieję że wszystko już będzie ok, chociaż wydaje mi się że serwer nie pociągnie długo bo pomimo iż jest te 500 osób to i tak jest to za mało jak na harda.

58815786.jpg

Opublikowano

Co ty za bzdury tutaj wypisujesz? Jeśli chodzi o exp szamanem to jest on zaraz po surze wp. Sama grałam wieki temu na plu szamanem smokiem i wbiłam 75lvl bez buffowania ani podexpiania. Tą postacią expi się wręcz bosko tylko wystarczy pomyśleć i jak napisałeś dobrać eq. No ale jak się nie chce...

A co do serwera, by się przydał przyspieszony resp metinów w m2 bo serio ciężko jest znaleźć coś dla siebie. Mam nadzieję że wszystko już będzie ok, chociaż wydaje mi się że serwer nie pociągnie długo bo pomimo iż jest te 500 osób to i tak jest to za mało jak na harda.

Proszę daj jakiś filmik gdzie expisz Smokiem bez buffów na PL'u :) i swoje DMG

Szaman Smok:

*Cienko w expie- chyba, że z bambuskiem śr 40+ z KD

*dobry w PVP, lecz o wiele gorszy od Healer'a

*Dobry na wojny- skowyt kocur

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

haters gonna hate. serwer zajebisty ! jak czytam te wasze bulwersy to sie rzygac chce. najwazniejsi ku.rwa nie jestescie. polecam wszystkim ten serwer.

Opublikowano

Naprawce w końcu tego clienta bo włączanie od nowa po teleportacji nie jest ciekawe. Dodatkowo co 10-20min wyskakuje błąd c++. Nie wspominam już o jakiś dziwnych teksturach, niewidocznych potworach w M2 oraz zawieszaniu (za dużo tych bajerów).

Opublikowano

Hmm, tylko, żeby uzbierać na eq do expa dla szamana trzeba poświęcić o wiele razy więcej czasu, by expić jak body z eq +6 +7.

A Healer, który ma marny dzwonek, słabe skile do expa, to dopiero ma pod górkę, dlatego się pytam czy coś było, jest lub będzie robione w tym celu.

Opublikowano

Czy klasa postaci: szaman, została jakoś ulepszona tak by była na równi z

innymi postaciami, czy dalej jest w tyle i służy tylko do bufowania jak

to na privach już bywa.

Smokiem przyjemnie się expi. Normalne, że nie jest jak body czy wp ale nie musisz ciągać za sobą przydupasa w roli buffa a sam sobie poradzisz. Ponadto jeśli chodzi o bossy na serwerze masz bonusy w eq : silny na bossy. Są także wierzchowce dające bonus na potwory.

Opublikowano

Smokiem przyjemnie się expi. Normalne, że nie jest jak body czy wp ale nie musisz ciągać za sobą przydupasa w roli buffa a sam sobie poradzisz. Ponadto jeśli chodzi o bossy na serwerze masz bonusy w eq : silny na bossy. Są także wierzchowce dające bonus na potwory.

bonusy na bossy nie dzialaja :)

Opublikowano

Działają, sprawdzałem na wodzu orków.

Jak ulepszyć kd na +5?

to moze tylko na wodzu dzialaja

ja testowalem na krolowej i 9ogonow

kd nie da sie ulepszyc nawet metalem

a ludzie je maja.........

do tego metki respia sie co ok 1h jak juz sie 1 zrespii to bije go 4/5ludzi

GA/GM wgl nie odpisuje

aha i ten event <3

tzeba sie natrudzic zeby wydropic 35jajek i co z tego mamy?

nic jedynie zmiene wygladu postaci to po co to ?

mogli dodac jakies pd'ki lub rekawice

ale sa tylko kostiumy co nic nie daja. mhm <3

Opublikowano

to moze tylko na wodzu dzialaja

ja testowalem na krolowej i 9ogonow

kd nie da sie ulepszyc nawet metalem

a ludzie je maja.........

do tego metki respia sie co ok 1h jak juz sie 1 zrespii to bije go 4/5ludzi

GA/GM wgl nie odpisuje

aha i ten event <3

tzeba sie natrudzic zeby wydropic 35jajek i co z tego mamy?

nic jedynie zmiene wygladu postaci to po co to ?

mogli dodac jakies pd'ki lub rekawice

ale sa tylko kostiumy co nic nie daja. mhm <3

Zgadzam się co do nagród z eventu.

To samo z metkami. Powinni podwoić resp metków, bo zabić samemu cokolwiek to sztuka na tym serwerze.

Opublikowano

Mówię zagrajcie sobie na lepszych prywatnych serwerach...

Draenor2 bardzo dobry serwer... system osiągnięć, unikalne rzeczy, fajna atmosfera, ogarnięta administracja.

Na tym serwerze to się nie opłaca grać, przecież będzie na pewno jeszcze z 20 resetów :P. Taka prawda i nie chcę być złośliwy, ale serwer tylko przykuwa uwagę, dzięki prezentacji ^^. Grałem na nim więc wiem co mówię :).

Polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2-dedyk/

buhahah draenor bardzo dobry ? to juz nie te czasy wejdz sobie zobacz na ch1 m1 jinno gowno osob siedzi ... kazdy tam wymienia eq zeby tam nie grac serwer padnie w czerwcu bo do tamtej pory jest oplacony ... nie dawno wlamali sie na draenora podejzewam ze to z balanti dali 1000% exp i zasmiecili serwer metkami 90 i riperami...

Opublikowano

Proszę daj jakiś filmik gdzie expisz Smokiem bez buffów na PL'u :) i swoje DMG

Szaman Smok:

*Cienko w expie- chyba, że z bambuskiem śr 40+ z KD

*dobry w PVP, lecz o wiele gorszy od Healer'a

*Dobry na wojny- skowyt kocur

Raczej chodzilo jej o to, ze expila SAMA, a nie buffujac komus za podexpienie...

Co do szamana smoka, gral Ty nim kiedys? Ja swoja szamanka na s1, 2-3lata temu na luzie sam exp ogarnialem. Na 65lvlu expilem solo na mieszanym spocie w v2, biorac go calego (!), wystarczy odrobina techniki...

W PvP rowniez jest swietny, jesli go potrafisz zrobic, napisanie ze "wiele gorszy od Healer'a" jest conajmniej smieszne...

pozdrawiam :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Raczej chodzilo jej o to, ze expila SAMA, a nie buffujac komus za podexpienie...

Co do szamana smoka, gral Ty nim kiedys? Ja swoja szamanka na s1, 2-3lata temu na luzie sam exp ogarnialem. Na 65lvlu expilem solo na mieszanym spocie w v2, biorac go calego (!), wystarczy odrobina techniki...

W PvP rowniez jest swietny, jesli go potrafisz zrobic, napisanie ze "wiele gorszy od Healer'a" jest conajmniej smieszne...

pozdrawiam :)

Też grałem na PL'u Szamanami.

Smokiem udało mi się wbić 85 lvl, ale trochę bufowałem znajomym, samemu w expie nie było aż tak źle.

Healerem największy poziom jaki wbiłem na PL'u to 78 i wiem, ze w expie jest mordęga.

Biorę jakikolwiek spot, biję z boja, zsiadam, leczenie, wsiadam na konia i dalej biję, a takie ubicie trwa i trwa, bo ataku fizycznego taki szaman nie ma jak smok, który ma na szczęście krytyki.

Myślałem, ze na tym serwie zrobię bodego, będę bił same metki i jakoś na szamana uzbieram eq i skile, ale z tego co widzę, to ciężko o solo metka :(

Opublikowano

chciałem tu pograć ale po 15 minutach znudziło mi sie ciągłe oglądanie napisu 'Niepoprawnie wypełnione formularz rejestracyjny' za każdym razem kiedy próbowałem zrobić kurewskie konto

Opublikowano

Wszystko pięknie, server jeden z najlepszych od wielu lat.
Co do upów :

Event z jajkami - nikt nie kaze wam ich zbierac, ja np zbieram bo zrobie sobie unkiatowy kostium, kolejna okazja do jej utworzenia bedzie dopiero za rok.
KD +5 - Ja mam kd +5, są one w IS'ie. Ulepszac je mozna na specjalnym oltazu w grocie.
c++ - Ja znalazlem sposob na ten problem. Usunalem pliki MPCforum.epk oraz MPCforum.eix z folderu pack, i odpalam przez GO. Co prawda nie widze domkow, mostow i wielu innych tekstur, ale odkad usunalem MPCforum nie wywalilo mnie ani razu.
event zuo - Event ma być zabawą, nie sposobem na zarobek.
Smoki, healery i inne bajery - Każda postać jest dobra zarowno do expa jak i do pvp, jesli tylko umiesz grac. Jest to kwestia upodobania :)

Podsumowując, server wciaz jest dopracowywany, team sie stara, pol topki dostalo bany za cheaty, admini nad wszystkim panują.
Ludzi przybywa. Na poczatku byla masa graczy, po 2 resetach i problemach polowa odeszla, ale ta polowa wraca, bo widzi ze wszystko sie unormowalo.

Polecam i zapraszam na server. Pozdrawiam Frontliner.

@edit:

chciałem
tu pograć ale po 15 minutach znudziło mi sie ciągłe oglądanie napisu
'Niepoprawnie wypełnione formularz rejestracyjny' za każdym razem kiedy
próbowałem zrobić kurewskie konto

Musisz w haśle dać specjalny znak jak wykrzyknik, spacja etc.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Witam, jak się loguje na ch1 bo mnie łapie takie coś że mi miga ekran i się nawet ruszyć nie mogę. Raz widzę postać raz nie, tylko na ch1. To nie lag bo raz już czekałem 40 minut. Czy to wina windowsa 7 ? Mam wszytko spatchowane i pobraną nową aktualizację. Proszę o pomoc. :rolleyes: :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...