Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie godziny temu miałem " Zostaniesz połączony z serwerem... ", teraz wchodzę " Zostaniesz połączony z serwerem... " . Pozdrawiam! :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Regulamin skopiowany od Gameforge, ale coś wam nie poszło, bo Gameforge jebło literówkę, "Gemeforge" i wasz notepadzik - ctrl +f nie pomógł ;x

7.9.Jeśli na skutek przewinienia użytkownika (należy tu także
niewystarczający stan środków na koncie) firma Gemeforge poniosłaby
opłaty z tytułu

Propsy... ;-)

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Tym bardziej nie powinni włączać.

Po prostu za dużo osób loguje się w tym samym czasie.. Dobrze że nie da się zalogować bo to znaczy że jak byłby ddos to też by go zablokował :P

Opublikowano

CZY KURWA TEN SERWER BEDZIE DZIALAL WRESZCIE WSZYSTKIM PRAWIDLOWO?

UP. ZA DUZO OSOB? KURWA NA STARCIE WCZORAJ 1K+ I DOBRZE DZIALALO, POZDRAWIAM + MAJA NIBY WYJEBANA MASZYNE TO NIE POWINNO BYC TAKICH PROBLEMOW.

a31acc0f.png

Opublikowano

Po prostu za dużo osób loguje się w tym samym czasie.. Dobrze że nie da się zalogować bo to znaczy że jak byłby ddos to też by go zablokował :P

Wczoraj nie było takich problemów. Jedno naprawią, drugie spierdolą i taki interes.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

CZY KURWA TEN SERWER BEDZIE DZIALAL WRESZCIE WSZYSTKIM PRAWIDLOWO?

UP. ZA DUZO OSOB? KURWA NA STARCIE WCZORAJ 1K+ I DOBRZE DZIALALO, POZDRAWIAM + MAJA NIBY WYJEBANA MASZYNE TO NIE POWINNO BYC TAKICH PROBLEMOW.

"Aby serwer działał prawidłowo również i dla ciebie wyślij sms o treści xxx na numer xxxxxx cena tego smsa to tylko 100 zł .

Jeśli nie chcesz aby serwer działał poprawnie również wyślij sms. życzymy udanej gry :)"

Robicie byle co jakichś menegerów ludzi do spraw od marketingu czy chuj wie czego, nasuwa się pytanie - na chuj? :)

Zajeliście się bzdetami zamiast bugami to jest wasz największy błąd.

58057433.jpg

Opublikowano

No i na chuj takie czekanie, az bedzie dobrze.

Itsane czy jak jej tam na forum zamyka wszystkie tematy i mowia ze naprawiaja, kurwa ponad dwie godziny to trwa, no pozdrawiam, pozdrawiam.

a31acc0f.png

Opublikowano

O rany, a już myślałem, że tym razem będzie wszystko ok.

No cóż znowu klapa, jakim cudem macie problemy z tak banalną sprawą?

Macie jakieś ograniczenie czy co?

Nawet słabe maszyny nie mają tak marnego limitu...

Jeżeli do jutra tego nie ogarniecie to na pewno grać tu nie będę.

Osobiście daję ostatnią szansę bo serwer wydawał się naprawdę w porządku.

A i zwiększcie trochę exp bo żeby wbić 30 to masakra (przynajmniej tak było wczoraj).

Opublikowano

Szczerze odradzam grania na tym serwerze. Wszystko wygląda ładnie i pięknie od strony graficznej, ale technicznie to sypie się wszystko.

Obiecali już 3 razy normalną grę bez utrudnień i ciągle coś jest źle. Bez sensu, administracja nie ogarnia totalnie tego co się dzieje na ich privie...możliwe że jakby zmienili technika to by coś ruszyło.

Także nie chce mi się wierzyć w to że logowanie padło bo za dużo ludzi chce wbić na serwer. Dajcie spokój, podczas pierwszego startu było 1k osób jak nie więcej i tego problemu nie było.

58815786.jpg

Opublikowano

Przesadzacie że nic nie działa. Sam dałem żeby mi się logowało a ch3, poczekałem 5min i już jestem w grze.

Zapraszam na serwer. W końcu gra jest przyjemna.

Opublikowano

Serwer padł. Temat do zamknięcia jak dla mnie :)

spam, już zgłosiłem.

Zapraszam na serwer! Administrator pisał na chacie że aktualnie gra 550 osób.

Fajnie się gra, gdyby nie logowanie to cud :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...