Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rajdy-Zarobek

Nie Mam Neta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentować wam mój sposób na zarobek a więc:

Pierwsze. Robimy postać obojętnie jaka klasa.Poczym wbijamy 36 lvl i robimy sp1.

Drugie. Robimy 2 postać taka sama klasa jak na poprzedniej wbijamy 15-20 lvl i 20 job.

Trzecie. Przekładamy sp1 z jednej postaci na drugą i nakładamy sp na słabszej postaci.

Czwarte. Idziemy na matkę cuby albo inny rajd dostępny od 20 lvla i dropimy różne przedmioty i boxy.

Piąte. Jak już wydropiliśmy zadawalającą ilość przedmiotów i boksów możemy je zacząć sprzedawać. :)

Dam wam mój przykład

Mam 33 boksy wystawiam je na handel po 20-300k w zależności od u poczym zyskuje zys 1-3kk :) albo i więcej.

Ps.Na pewno sposób nie jest słaby.Przyjmuje każdą krytykę :)

Ps2.Podkreślone wyrazy są ważniejsze od innych.

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Opublikowano

Jedyny rajd dostępny od 20 lvl to kfc i rajdy eventowe. Lepiej zrobić tak że tym 36 lvl do 40 lvl expi się robiąc pieczątki cuby. Potem robimy nową postać i wybieramy tą samą klasę postaci i najlepiej tak przed 30 lvl wbić 20j do tego sp1 i znowu robić te pieczątki nawet do tego 40 lvl. Potem najlepiej jest robić te rajdy bo jeżeli wyleci Ci box u7 a z niego elvin to można nieźle zarobić :) Pewnie po 2 albo trzech pieczątkach odechce się szukania pola bo tak zwykle jest no ale jak jest ktoś wytrwały aby robić te pieczęcie ale nie chce już za bardzo kasy tracić na kamyki do każdego rajdu to może selać pieczątki od 70k do nawet i 110k. Jest zarobek ale zleksza mniejszy.

Opublikowano

Sposób raczej każdy powinien znać, ale przynajmniej coś tam napisałeś.

Tylko popraw te kolory i grubość.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

TuT nie musi mieć masy kolorów, powinien być przejrzysty.

Co do treści... zanim się wbije ten 20j na drugiej postaci trochę czasu minie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...