Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg tez wasz azaron gdzie bs jest legalny dla ulatwienia pracy GM/GA

Na każdym serwerze gdzie działa jest "legalny " poza tym kto Ci będzie sprawdzał czy używasz czy nie uzywasz . Po prostu włączasz i masz z głowy .

GLELTm4.jpg

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Runtime error C++ file library

Jest to błąd który dręczy niektórych naszych graczy ale spieszymy z pomocą!

Wczoraj o godzinie 23:00 został udostępniony patch do clienta który powinien przynajmniej 90% graczom pomóc.

Jeżeli jednak patcher komuś nie działa lub twierdzi, że pobiera mu zbyt wolno to własnie dajemy alternatywny link do patcha.

Pliki z paczki trzeba wrzucić do folderu Pack który jest umieszczony w folderze z grą.
Oczywiście nie osiadamy na laurach i dla tych 10% graczy też będziemy szukać rozwiązania aby każdy kto będzie miał ochotę mógł zagrać. :)

Link download:

http://nexanitymt2.com/pack.rar

Pozdrawiamy,
Nexanity Team

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

czy ja polecalem serw ? teraz go odradzam

1 . Pd z lasu nie dziala - Pd z is dziala przeppieknie :)

2 . Ks klatw 15sztuk dropilem 3/4h ( zaliczylo tylko 1sztyuke) - z rekawica z IS ma sie ks za kazdego spota

3 . to samo z matowymi tylko zeby wydropic ich 20 trzeba chyba 2dni dropu bez spania - chyba ze kupisz x2 drop w is

Opublikowano

ten serwer bedzie okrzykniety porazka roku ;) zapowiadal sie swietnie chcialem zagrac ze wszelka cene 2 dni oczekiwan loganie co chwila ale zawziecie expilem.

ale pozniej co sie dzialo szkoda gadac ;)

Opublikowano

ten serwer bedzie okrzykniety porazka roku ;) zapowiadal sie swietnie chcialem zagrac ze wszelka cene 2 dni oczekiwan loganie co chwila ale zawziecie expilem.

ale pozniej co sie dzialo szkoda gadac ;)

2 dni loganie? kup sobie internet lepszy to Cie nie będzie logać mnie jakoś nie loga od dawna, logało tylko na starcie, a co poźnie j się działo, bo nie wiem? :/

Opublikowano

mowie ze 2 dni czekania a pozniej logalo pol nocy ;)

troche czytania ze zrozumieniem 2 dni czekania, a jak ruszal to loganie co chwila ;P

logalo wszystkich siedzielismy na kanale w 20 osob wiec nie mow ze wina internetu.

teraz nie wiem co tam sie dzieje ale jak zniklo eq tak sobie odpuscilem ;P ale nadal slysze ze niezle cuda sie tam dzieja

Opublikowano

Serwer porażka roku, A skąd wiem, że DDoS'ują Azarona ? IP Dzieci .. Mam IP tego serwera, po 2 Byłem w Administracji Azarona ..

A po 3 Serwer SYF, robiony tyle czasu a ''nie'' wypał roku . Odradzam :)

Nie polecam ...

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer porażka roku, A skąd wiem, że DDoS'ują Azarona ? IP Dzieci .. Mam IP tego serwera, po 2 Byłem w Administracji Azarona ..

Nie polecam ...

Zwolennicy azarona przemawiają.... Dowody proszę, a nie rzucacie oskarżenia bez jakichkolwiek udowodnień... Restart był na nowo, czyli tak jakby była to kolejna odsłona tego serwera, można już normalnie grać, bez bugów ;) Nawet jak się jakiś znajdzie to od razu naprawiają, a nie jak to na niektórych bywa... Zapraszam

astiumsign.png

Opublikowano

Zwolennicy azarona przemawiają.... Dowody proszę, a nie rzucacie oskarżenia bez jakichkolwiek udowodnień... Restart był na nowo, czyli tak jakby była to kolejna odsłona tego serwera, można już normalnie grać, bez bugów ;) Nawet jak się jakiś znajdzie to od razu naprawiają, a nie jak to na niektórych bywa... Zapraszam

Ale po co Ci dowody ? Pier* Dupolizie xD xD ..

Jeb** się w ten głupi łeb i wyjdź. ..

Ja wiem swoje, a Ty swoje ..

Odradzam i nie polecam . Tak graczy, nie zdobędziecie :)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie pole

Nie polecam ...

masz dowody ? Nie masz to poco piszesz ze ddosowali >>>Daj dowody potem pisz głupoty

Opublikowano

Ale po co Ci dowody ? Pier* Dupolizie xD xD ..

Jeb** się w ten głupi łeb i wyjdź. ..

Ja wiem swoje, a Ty swoje ..

Odradzam i nie polecam . Tak graczy, nie zdobędziecie :)

Kto zechce to wejdzie... To że nie lubisz tego serwera to nie znaczy, że Ci wolno go oczerniać bez dowodów... a Czy to przypadkiem Azaron nie atakował na starcie? O ile mi wiadomo Nexanity miało się rewanżować atakami na atak ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Zwolennicy azarona przemawiają

no pewnie, przecież nie dorośliście jeszcze do poziomu aby przyjąć na klate krytykę i podjąć odpowiednie kroki aby zmienić te opinie.

Pograłem trochę na Waszym serwie i powiem szczerze że nic tu super innowacyjnego nie ma... Prezentacja tylko ładna.

x

Opublikowano

Kto zechce to wejdzie... To że nie lubisz tego serwera to nie znaczy, że Ci wolno go oczerniać bez dowodów... a Czy to przypadkiem Azaron nie atakował na starcie? O ile mi wiadomo Nexanity miało się rewanżować atakami na atak ;]

To azaron rewanżował się za ddosy ^^

ja nawet nie wiem kto to ten azaron ;D ale spoko jak robi dobre serwy to jestem jak najbardziej za nim ;p

Azaron.pl to serwer :) Który ma więcej graczy z tego co wiem .

58057433.jpg

Opublikowano

ja nawet nie wiem kto to ten azaron ;D ale spoko jak robi dobre serwy to jestem jak najbardziej za nim ;p

Azaron to nie ktoś tylko coś :P Serwer konkurencja.

Nie polecam ...

Wracaj na swojego Azarona, i nie spamuj już w prezentacji.. I tak kto będzie chciał grać to zagra :)

Opublikowano

No to ladnie ;D ja myslalem ze to gracz i ze lubi sie bawic w ddosy ;D

mniejsza o to serwer zapowiadal sie swietnie a jak jest chyba kazdy wie

Opublikowano

Kto jest za Azaronem niech idzie na jego prezentacje i tam sadzi kwiatki, my tutaj brudów nie potrzebujemy. Jednych zniechęcicie do gry, inni będą mimo to chcieli sami spróbować. Ja spróbowałam i nie żałuje :) Serwer jak dotąd przyjemny, na TS mili ludzie siedzą - generalnie nie szkoda mi czasu by poświęcić go trochę na ten serwer.

Nie będe ani zapraszać, ani odciągać od startu nikogo, ale napiszę jedno: NIE IDŹ W TŁUMIE JAKO JEDEN Z WIELU, SPRAWDŹ SAM CZY FAKTYCZNIE SERWER JEST TAKĄ "PORAŻKĄ ROKU". Błagam, nie sugerujcie się tymi wszystkimi komentarzami (i pozytywnymi, i negatywnymi), po prostu zalogujcie się i oceńcie sami, jak normalni, myślący ludzie :)

Opublikowano

No to będą w tym roku te jakieś dowody?

Mam nadzieję, że wyjdziecie z twarzą i je pokażecie.

Jak na razie to wracajcie sobie na Ravie i Azarona - 2 serwery które nie potrafią zupełnie konkurować. No dawać! wymyślać nowości i dodawać! Nie umiecie questów robić?

To zacznijcie je kupować jak Parim! Zawalczcie z nami na zasadach fair play. Podejmiecie się wyzwania? ; >

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

No to będą w tym roku te jakieś dowody?

Mam nadzieję, że wyjdziecie z twarzą i je pokażecie.

Jak na razie to wracajcie sobie na Ravie i Azarona - 2 serwery które nie potrafią zupełnie konkurować. No dawać! wymyślać nowości i dodawać! Nie umiecie questów robić?

To zacznijcie je kupować jak Parim! Zawalczcie z nami na zasadach fair play. Podejmiecie się wyzwania? ; >

Hahaha śmieszny jesteś. Dla Ra*** nie jesteście kokkurencją bo Nexanity to niewypał :) Rav** stoi około lub ponad rok a ten serwer 3 dni i chcecie być konkrencją dobre.Większość wróży mu nie więcej niż miesiąc :) A co do Azar*** to inny typ servera więc to nie konurencja..

Opublikowano

Po 1. Siedziałem na tym serwerze, ściągałem go. Miałem problemy z clientem, administracja nawet nie umiała pomóc. Co to niby ma być? Sami gracze, my ! Musieliśmy wszystko robić! Wszystko! Sami sobie pomagać, a administracja co robiła? Nic.

Po 2. Serwer powinien być zresetowany ponieważ są ludzie którzy dostali bany za nic, perfekcyjnie za nic. I jeszcze niektórzy nie mogą grać a inni grają i se biją lvl ponieważ im działa client a 70% ludzi z tego serwera właśnie nie. Więc, serwer powinien być zresetowany :)

Po 3. Administracja macie zbugowanego clienta, odpalacie serwer gdy macie dopracowanego na 100% clienta.

Po 4. Atakujecie Azarona, bo wiecie że to was najpoważniejszy wróg.

Po 5. Chciałem tam grac, lecz jeżeli widzę co Administracja robi, 0 pomocy od niej. To ja dziękuje za taką grę,dodatki spoko ale administracja nic nie robi żeby pomóc graczom.

Wiem. Że się namęczyliście by zrobić ten serwer, lecz jeżeli macie w taki sposób postępować to ja dziękuje i odchodzę z tego serwera. Dodatki to nie wszystko by zachęcić graczy do grania. Administracja musi również być ciągle i pomagać graczom.

Zrezygnowałem z tego serwera, lecz myślałem że będzie miło ale się pomyliłem.

Żegnam i powodzenia.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Na bieżąco naprawiają błedy ;) ktos się kłócił że nic nie robią daje dowód :)że robią ;p

4 Kwietnia 23:59 odbędzie się konserwacja serwera.

Konserwacja wprowadzi następujące zmiany :

- Dodano 'Olbrzymi Duch Drzewa' na koniec Lasu Duchów

- Dodano 'Władca Duchów Drzew' na koniec Czerwonego Lasu

- Zwiększono drop z Zjawy Żółt. Tygrysa

- Dodano drop Kamienia Duchowego do Zjawy Żółt. Tygrysa

- Zwiększono drop z Metinów Pung-Ma oraz Ma-an

- Zmniejszono czas oczekiwania na respawn Metinów w Czerwonym Lesie o 50%

- Usunięto błędne portale w Grocie Wygnańców

- Naprawiono PD z Czerwonego Lasu

Wszystkich prosimy o wcześniejsze wylogowanie się z kont.

Pozdrawiamy, Nexanity Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...