Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zesrajcie się z tym liczkiniem :O

hahah ciągle tylko ile osób na serwie liczą ;d

no w końcu konkurencja.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Zrobiłem konto. Loguje się "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło". Zrobiłem drugie konto. Loguje się "Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło". HELP!

Opublikowano

server mnie dobil niewiem co robic smiac sie czy plakac

najgorsze jest to ze obsranie sie zmienia bony -,- ( wiem kamer mod spoko ) ale ja wole bez zadnych botow itp zmieniac ony -,-

Opublikowano

nie wiem czy ta administracja troche oogarnie teraz jak wczesniej takie problemy miala , wpolczuje kolesiom co siedzieli 10h+ a tu reset zrobili , [ a ja juz aure m6 mialem ....]

Opublikowano

świadczy to tylko o teamie który nie potrafi opanować tego co się dzieje na serwie. Zanim to nawprawią to kolejny dzień off będzie i znów jakiś nowy bug

Sam kurwo napraw a nie pierdolisz że team ;* Nie lubi takiech ludzi, pierdolą że nie ogar team bo dziecko chce pograc w mt2 :))

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, tylko zmieńcie z powrotem Poziom na Lv przy nicku bo to denerwuje.

Zapraszam na serwer! Dużo ludzi

Przecież jest lv i poziom ;O Zależy czym odpalasz grę.

Opublikowano

A ja przypomnę mały cytat z ostatniego ogłoszenia administracji na stronie głównej:

Dodany: 1.04.2013 / 03:23
Zdajemy sobie sprawę, że będzie to trzeci restart, lecz w tym wypadku
jesteśmy przekonani, że będzie ostatnim, gdyż wszystkie błędy i problemy
techniczne to już przeszłość.

Dodany: 1.04.2013 / 03:23
Mamy szczerą nadzieje, że pomimo komplikacji w początkowej fazie
projektu, dacie Nam tę szansę i kredyt zaufania - tym razem nie
zawiedziemy Was,

Czy tylko ja widzę rozbieżności między tymi słowami a stanem aktualnym? Odpowiedzcie sami sobie na to pytanie. Słowa Administracji równie wiele warte co ten serwer.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

Przecież jest lv i poziom ;O Zależy czym odpalasz grę.

No odpalam tym plikiem objeściem co dali w najnowszej łatce.

Jak zmienić na lv? Trochę to denerwuje :P

Opublikowano

Radze zmienic nazwe z nexanitymt2 na bociarniamt2 bo grajac wczoraj od 21 do 2 w nocy KAZDY gracz ktorego spotkalem jechal na waithacku.

Gm ma to w glebokim powazaniu wazne ze hajs sie zgadza odradzam tutaj gry bez wh.

Opublikowano

Dajcie spokój już z tym licznikiem. Moim zdaniem gra sporo osób, ciężko o dobry spot.

Konkurencja zamiast spinać pośladki w prezentacji niech zajmie się swoim serwerem. Każdy niech pilnuje swojego nosa. Pisanie, że serwer padnie po tygodniu nic nie da - jeśli komuś prezentacja przypadnie do gustu to i tak zagra. Serwer miał problemy i możliwe, że administracja z leksza mija się z prawda, nie mi to oceniać. Klienta pobrałam z braku laku i póki co nie mogę powiedzieć nic złego. Niektórzy zbyt poważnie podchodzą do tej gry, a przecież to TYLKO GRA - ma przynosić rozrywkę a nie szarpać nerwy.

Opublikowano

No odpalam tym plikiem objeściem co dali w najnowszej łatce.

Jak zmienić na lv? Trochę to denerwuje :P

Masz do odpalenie po nowej łatce chyba 2petchery i 2 aplikacje. Spróbuj każdym i na jakiejś będzie lv.

Opublikowano

Zagrał bym gdyby to był Medium, mam już dość tych Hard'ów, cały czas widzę tylko serwery Hard to się już nudzi ile można jak bym chciał grać jak na Hard'zie poszedł bym na pl'a. Serwer podoba mi się i życzę powodzenia !!! ;)

Opublikowano

Na razie serwer działa bez problemów, graczy jest bardzo dużo - wystarczy się przejść po m2/dolinie , na kążdym spocie czasem po 6 osób. Przydałoby się zwiększyć / przyśpieszyć resp metinów w m2/dolinie bo ubić jakiegokolwiek metina graniczy z cudem :D .

Zapraszam na serwer #

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...